Vacanta in Turcia (2)
Raspunsuri - Pagina 26
Noki_Lara spune:
quote:
mai frate un pic de decentaaaa!!! mai ales pentru astia care au conced de pe 28 august abia, daaa?????
Ehehehe...da' aia care au concediul de pe 4 septembrie ce sa mai zica????
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Roxana, esti necrutzatoare cu linkul dat. Ma omori cu zile...superba locatie ai ales.
Cum procedati cu transportul? Mergeti cu masina? Din cate stiu eu nu sunt curse charter pe Dalaman, din pacate, desi asta era o variantasuuper. Poate-i duce capul pentru la anul...
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Bebe Beca spune:
Marina, dar cele 6 tobogane de apa cu care se lauda sunt acolo?
Multumesc...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
roxanaz spune:
Noki Lara scuze, nu am vrut sa supar pe nimeni...ca si pe mine ma omoara altii. regretele mele pentru cei care pleaca si mai tarziu ca noi . si asta o zic super sincer.
plecam cu charter pana in Dalaman. de aceea am ales Tez tour, ca sunt singurii care fac chartere Fehtyie. altfel Grecia scria pe noi, ori Portugalia.
sincera sa fiu nu am nervi si timp sa plec undeva cu masina. avem asa putine zile de concediu incat sa mai pierdem cel putin una pe drum....e pacat. asa ca prefer intotdeauna avionul care in maxim 3 ore te duce cam oriunde.
(singurul rabat l-as face pentru Italia dar acolo as face pe al cu coarne in 4 si as sta 3 saptamani. poa' sa cada industria de rapa ca tot nu m-ar interesa )
Roxana
Noki_Lara spune:
Roxana, glumeam, normal ca nu m-am suparat...
Cu Italia sunt erfect de acord cu tine. Ramane si la mine la stadiul de vis, pe moment. Daca si sotul meu ar gandi la fel ca si tine...cu dusul afacerii pe rapa in timp ce pleci in vacantza..tare bine ar fi. Dar el trebuie sa vegheze de zor...
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
aki73 spune:
Nu numai pantalonii sunt problema! barbata-miu avea papuci! din astia care se poarta, negri din piele... ei si turcoaica din usa restarantului isi tot cerea scuze in toate limbile pe care le cunostea si nu-l lasa sa intre! tocmai cand credea ca se "face" cu o pereche de pantofi din Antalya am vazut pe altii inauntru in sandale si am protestat asa ca l-au primit inauntru. dupa aia n-am mai avut probleme. adevarul e ca masura mi se pare aberanta avand in vedere ca sunt cel putin 40 de grade pe acolo si esti in vacanta, pentru D-zeu!!!
Noki_Lara spune:
Si eu cred ca depinde de la hotel la hotel...noi cand am stat la Ephesia, de 4 stele, din Kusadsi, imi aintesc ca erau seri in care barbatu-miu cobora cu pantaloni 3/4 genul elegant si era ok.
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
Marina spune:
bebe beca topoganele de apa erau acolo bine sanatoase, acum nu stiu exact cate erau dar era unul din 3 buc si daca le numar ies 6
Bebe Beca spune:
Multumesc mult, Marina. Abia astept sa mergem...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
andreutza23 spune:
buna!
m-am intors si eu de 2 zile din antalya unde per ansamblu a fost grozav.am stat la VENEZIA PALACE in kundu - 5 stele UAI.hotelul e frumusel, dar fata de altele din zona (DELPHIN) e slabut.am avut tot ce ne-am dorit, mancare f multa si f buna.bauturi peste tot si incluse in pret dar baietii au baut mai multe bere efes care era f buna. la noi se plateau freshurile (erau 1 euro cred) dar nu mi s-a parut o probelema. ni se facea curat in camera zilnic si se schimbau toate alea. barul din camerea includea doar sucuri si apa (fata de delhin unde era si bere).
in rest era f curat peste tot si arata exact ca pe site. o bila neagra pentru personal care stia f putina engleza si alta bila neagra pt AGENTIA FIBULA (care e aceeasi cu kusadasi).abia stiau romana ghizii si erau destul de sictirite.
am fost in 2 excursii - la cumparaturi in antalya - o porcarie unde am mers unde aveau aranjamentele lor si una la pamukale care a fost f obositoare dar grozava. am avut un ghid turc care vb engleza f bine si care ne-a spus o gramada de chestii interesante.
alta bila neagra pt blue air - la intoarcere am stat 10 ore in aeroport pt ca avionul care trebuia sa vina sa ne ia si care dim zburase spre cluj a avut o defectiune.dar ne-au dat mancare in aeroport si in avion (au trimis dupa noi un avion al unei companii bularesti, mult mai tare).
ce a avut grozav hotelul nostru a fost barul din piscina.
mie mi-a placut f mult dar alta data as merge la delphin.
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006