Vacanta in Turcia (2)
Raspunsuri - Pagina 25
bubi spune:
m-am hotarat la Cornelia de luxe. Poate la anu' incercam si la ela, ca pana atunci termina si locul de joaca. Am un fix cu vilele junior suite, ca sari din camera direct in apa, deh rasfat, singura problema e ca pretul e cam cu 50% mai scump ca o camera standard . Am cerut oferta la vreo 5 agentii, la un calcul preliminar insa, cu banii astia ajung in Maldiveeee
sa vedem...
madau spune:
Marina mi-ai placut la faza cu SPA-ul
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Gabrielama spune:
Marina,
multumim pentru vestile despre Ela; o intrebare - vreo sansa sa termine clubul de copii pana la sfarsitul lui august? Ca mergem si noi acolo si daca nu e gata clubul, e cam trist.... Nu erau gata nici piscinele de copii?
Multumesc!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
Bebe Beca spune:
Marina, aceeasi intrebare si de la mine... Oare pana in august spre sfarsit o sa fie gata locul de joaca pentru copii? Mai aveau mult?Alte facilitati pentru copii? Cum sunt piscinele? Toboganele? Plaja?
Multumesc...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Marina spune:
Gabi cu siguranta vor fi terminate. Munceau de zor si sperau sa termine in 0 sapt doua. Piscina de copii era gata si ok . Nu era decat o singura piscina pentru copii mici pe care ai nostrii oricum au ignorat-o de zor ca le placea la apa mare.
Piscina de copii avea o ciuperca din care curgea apa si dimineata era cam rece dar oricum la caldura de afara nu mai conta . Piscina medie care era super mare si cred ca erau si mai multe ca oricum nu puteai tine pasul imi ajungeau pana la gat si cred ca era una ceva mai adanca. Apa era lacrima si sunt inca profund impresionata ce intretinere la suprafata aia de apa. Plaja era ca in Turcia..cam mica si inghesuita, foarte putine pietre si in rest nisip ok da nu e Mamaia. Pe de alta parte erau sezlonguri, prosoape si toate alea.
Era un loc de joaca mare pt copii inauntru cu tot felul de jucarii, ai nostrii se duceau cu placere la gradinita si puteau sa ia si masa acolo. Una din animatoare era din Republica Moldova si URAAAAAAAAAAAA cineva care vorbea altceva decat ruseste.Oricum fata de anii trecuti proportia de romani e coplesitoare si mi se pare aiurea sa auzi atat rusa cand jumatate din turisti erau romani. Akum glumesc ca oricum engleza stia toata lumea. Oricum copii peste 4 ani ii puteai lasa linistit acolo , sub 4 trebuia sa stai cu ei.
Io zic sa nu va faceti nici o grija , hotelul e super ok chiar peste ok si o sa aveti o vacanta fara griji.
Berea e excelenta, gratis si paharul aburit arata superb la 40 de grade
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by Marina
Berea e excelenta, gratis si paharul aburit arata superb la 40 de grade
mai frate un pic de decentaaaa!!! mai ales pentru astia care au conced de pe 28 august abia, daaa?????
Gabrielama spune:
Marina, multumesc mult de informatii. M-am mai linistit acum si sper sa fie gata, cat de cat, locul de joaca si toate cele pentru copii, pana pe 25 cand ajungem noi. Mandra mea nu are 4 ani... nici nu se pune problema sa stea undeva fara unul dintre noi, dar, intr-adevar, e mare lucru ca cineva dintre angajati vorbea limba romana.
Caci despre limba rusa in Turcia.... cand am fost in iunie, le-am spus celor de la Rixos - unde numarul de romani era absolut coplesitor - ca macar, daca nu invata romana, sa nu iti mai vorbeasca automat in rusa cand vin la tine...
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
clyo spune:
quote:
Originally posted by Gabrielama
[b]Caci despre limba rusa in Turcia.... cand am fost in iunie, le-am spus celor de la Rixos - unde numarul de romani era absolut coplesitor - ca macar, daca nu invata romana, sa nu iti mai vorbeasca automat in rusa cand vin la tine...
Gabi
daaaa, asa le ziceam si noi; oricum la un moment dat am inceput sa le raspundem in romana.
unul din angajatii hotelului ne-a marturisit ca nu se asteptau la un nr asa mare de turisti romani.
roxanaz spune:
la Belcekiz Beach, in Oludeniz: http://www.belcekiz.com/eng/index.htm
repet, pe 28 august pana atunci o sa imi iasa urechile prin caciula
Roxana