Vacanta in Turcia (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Andreutza voi cred ca ati prins faza cu avionul ala de la Blue Air care mergea sper Cluj si a aterizat fortat la Buc ptr ca a avut nush ce probleme. Nasol oricum...eu multumesc lui DD ca n-am avut probleme, asa mi-era de teama, mai ales ca am fost si cu copii asa mici.

Alea de la Fibula erau numai moldovemce..si la voi la fel? Noi ne-am amuzat copios pe seama lor ca vorbeau extrem de stalcit

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

da, madau avionul ala care a avut probleme trebuia sa vina dupa noi. si a fpst aiurea ca initial ni s-a spus ca intrazie 5 ore, apoi pe ecrane scria ora 22, apoi 20. 30. noi am aflat din tara ca la 12. 30 vom pleca desi sincer credeam ca mai stam vreo 2 zile pe acolo.initial a zis aia de la fibula sa urcam la burger king ca avem masa asigurata si cand am ajuns acolo aia dadeau din umeri, ca nu stiu nimic. abia dupa vreo ora ne-au dat de mancare.si despre avionul care aterizase fortat auzeam tot felul de versiuni, de ni se facuse inima cat un purice. dar ne-au trimis unul de la avia care a facut mult mai putin decat celalalt.
cat desre fibula asa e ca aveau multe ghide moldovence.
de pe plaja am mai fost in vizita la hotelul de langa noi ICE GREEN, frumusel dar nu fabulos, si la LARA care arata grozav. prietenii nostri au fost la CONCORDE care e chiar neinteresant, la dephin nu au putut intra si nici la KREMLIN. kremlin si venezia au acelasi patron, un rus ca se zice ca mafia ruseasca controleaza hotelurile din turcia.

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am auzit de la unii cu care am stat in autocar la intors, care statusera la Venetia si au zis ca nu mai repeta experienta, vad ca si voi ati nitel dezamagiti, pacat. Toate cele din grupul WOW sunt patronat de rusi, care imi pare ca nu-si prea dau interesul. CONCORDE mi-a placut si mie, il vedeam de la balcon de la noi si are un design super pe exterior. Insa clar in topul meu ramane DELPHIN-ul, n-am avut ce sa le reprosam. Si BARUT am inteles ca e super.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Se pare ca si Delphin-ul din Alanya este demential...io tot citesc diferite review-uri despre hoteluri turcesti!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am papat concediul de anul asta dar prospectez deja pt la anul si tot vroiam sa va intreb ceva:
- multe ziceti de teztour, ca ati mers prin ei. Am intrat si eu pe site la ei, am gasit si ofertele dar vad ca scrie ca pachetele se cumpara prin parteneri. Ati mers direct cu teztour sau prin partenerii lor?
- la turci inteleg ca fiecare resort e ca o statiune de sine statatoare, nu ca la noi si la bulgari, cu stradute gen bazar, cu terase si magazine??

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

aissa, doar prin partenerii tez tour iti poti achizitiona biletele. Sunt la aceleasi preturi ca cele afisate pe site-ul teztour. Eu de ex. am facut corespondenta prin email cu prima agentie din lista lor si in cateva zile am avut biletele si voucherele.
Eu am fost in Belek unde domeniul hotelului avea o suprafata 94.000 m2. Asa sunt majoritatea hotelurilor unele cu sprafete mult mai mari. din cauza acestui sistem nu mai sunt terase si restaurante in afara. Nu ar merge lumea la ele pentru ca de abia apuca sa descopere ce e la hotelul lor.
Poti sa mergi in oras unde sa-ti faci cumparaturi si unde gaseste renumitele lor bazare.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Nu am asteptat degeaba last minute. a aparut si Botanikul pe ele.584 euro/pers la inceputul lui august.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

In general hotelurile de 4 si 5 stele sunt cele cu suprafatza proprie tip domeniu, adica imensa.Ele sunt situate mai ales in afara localitzatii in sine. Mai ales in Antalya.

In Bodrum, de exemplu, daca alegi dintre hotelurile de 3 stele din zona Gumbet, este precum spui tu - sunt multe unele langa altele, cu stradute cu magazine, restaurante, baruru, etc.
Idem si in partea centrala a Kusadasi-ului si in Marmaris.

Miri, goooood job! Well done! De aparaut a aparut, dar mergi pana la urma???? Cand? Si cu ce agentie? Nu vreau sa te dezamagesc, dar fff mare reducere nu este. Prietenea mea pleaca pe 29 ulie si a platit la Ali Baba pret normal 660 euro. Dar oricum, ceva-ceva este.
Parerea mea este ca cm buna varianta - pentru la anul zic...este early-booking-ul. Noi am beneficita de 17% reducere, ceea ce este mult!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki m-ai prins. inca nu stiu dc plecam. al meu sot ma omoara sa mergem la bulgari cu un prieten sa aiba si el cu cine barfi pe acolo.dar ala e tzepar de obicei asa ca nu se stie. ar trebui sa plecam pe 4 aug. dc nu mai zice ala nimic sapt viit merg si iau vacanta la turci.
La alte hoteluri se vede o diferenta mai mare de pret.Am si ramas surprinsa ca mai au locuri acolo.
Dc mergem la bulgari facem economie de 500 euroi cu care mergem numa noi un wk la Istambul ptr SHOPING.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Aissa, bun venit din vacanta...
Prin partenerii Tez Tour poti sa ai surpriza placuta de a lua un tarif mai bun chiar...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput