Vacanta in Turcia (2)
Raspunsuri - Pagina 12
andreutza23 spune:
Da, m-am gandit eu ca este cald, dar nici noi nici prietenii nostri nu mai aveam rabdare pana in septembrie asa ca o sa mergem in antalya de pe 9 iulie. eu ma gandesc ca o sa stam sub umbrele si f mult in apa.suntem toti f obositi si de asta am si preferat sa mergem cu avionul si undeva unde sa putem sta sa lenevim.
acum sper sa fie frumos si sa nu ne dezamagesca hotelul si sa nu avem nici un fel de probleme.
http://tt.lilypie.com/8LHHp3.png - ianuarie 2006
madau spune:
Andreuta vad ca ai intrebat de Venetia Palace...n-am fost acolo, doar am oprit la el cu autobuzul care ne ducea la aeroport, s luam cativa turisti care fusesera acolo si care au fost dezamagiti. Hotelul e super chicios, am inteles ca mancarea a fost nasoala, conditiile la fel..curatenia a cam lasat de dorit...in fine..toti cei 12 care fusesera acolo au spus clar ca nu se mai reintorc.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dalma spune:
Buna fetelor,
Tocmai am primit si noi oferta de la Tez Tour si ne-a placut ( evident a contat si pretul) SEA LIFE RESORT HOTEL & SPA in Antalya....
Daca cineva stie amanunte sau a stat la acest hotel ne-ar fi de mare folos orice comentariu.
Vrem sa plecam in a doua parte a lunii septembrie.
Va multumim
madymar spune:
multumesc pt raspuns Noki Lara,pe mine m-a atras la acel hotel topoganele, nu avem copii dar noua ne place mult,dar o data ce nu gasesc o parere de el mi-e cam teama sa merg ca totusi e vorba de cativa bani.
dati-mi un sfat, noi am vrea sa mergem dupa 25 aug,ce ziceti mai prindem ceva la acele oferte speciale ca mi-e cam frica sa ma las pana atunci si atunci cand sun sa-mi spuna ca nu mai are nici un loc disponibil
madalina
andreutza23 spune:
madau multumesc mult de tot! acum nu mai am ce face!niste prieteni l-au ales pentru ca au zis ei ca au mai fost niste cunoscuti de-ai lor acolo si le-a placut.
acum cu dumnezeu inainte!
http://tt.lilypie.com/8LHHp3.png - ianuarie 2006
dianaf spune:
CANDY, AI ZIS CEVA DE HOTELUL PINETA PARK DELUXE, POTI SA-MI ZICI DACA AI FOST, STIU DIN POZE CA E SUPER, CEL DE 4 STELE?????
Moniland spune:
Dalma, daca vrei in septembrie eu zic sa astepti ofertele speciale.
madymar, intotdeauna exista oferte speciale. De ex. Tez tour a mai pus acum cateva hoteluri la oferte speciale pt. plecarea din 29 iunie si 3 iulie. Daca nu esti fixata pe un anume hotel cu siguranta vei gasi ceva bun.
Monica
Candy spune:
Dianaf, nu, n-am fost la Pineta. Eu din toate ofertele m-am oprit la vreo 3 hoteluri pe care le-am investigat mai amanuntit (Royal Asarlik si Golden Beach din Bodrum, Pineta Marmaris) si am citit recenzii pe tripadvisor si holidaycheck. In "lista scurta" era si Pineta 4* (Marmaris), dar pana la urma am optat pentru Golden Beach.
Despre Pineta Park multi turisti scriau ca de fapt vroiau sa ajunga la celalalt Pineta, cel de 5* (nu mai stiu exact denumirea, parca Pineta Park Deluxe), care e mult mai bun, erau destul de dezamagiti de cel de 4*.
Daca stii germana, gasesti multe info pe www.holidaycheck.de:
http://www.holidaycheck.de/hotel-hid_71121.html - cel de 5* (Pineta Park Deluxe)
http://www.holidaycheck.de/hotel-hid_29971.html - cel de 4*
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
serenita spune:
Dalma, ne-am intors marti din Antalya si am vazut hotelul SEA LIFE in drumul spre hotelul nostru, PORTO BELLO. Sa stii ca si noi fusesem interesati la un moment dat, in cautarile noastre de el, insa am renuntat deoarece nu erau prea multe facilitati, din ceea ce citisem despre el. Acum chiar eram curiosi sa-l vedem, e adevarat ca doar in trecere, cu microbuzul. Nu am regretat ca am renuntat la el, este intr-o zona mai aglomerata, e advarat ca e mai aproape de centrul orasului. Ni s-a parut micut si inghesuit... Am impresia ca si plaja e formata din platforma si pietricele, deci nu prea atractiva.
Noi tot prin TEZ Tour am mers la PORTO BELLO, era oferta de ultim minut si am fost multumiti de conditii la aproape 900 Euro, cat a fost pentru doua persoane, incluzand taxe de aeroport si viza. Nici acesta nu era un complex foarte mare, dar suficient pentru piscina, restaurante A la carte si spectacole. Poate un inconvenient sa fie faptul ca accesul spre plaja se facea printr-un tunel, dar nu ne-a deranjat, chiar daca eram si cu caruciorul fetitei. Pot zice ca era curat, mancare variata si din belsug si multa amabilitate ...
Intr-adevar incepuse canicula se ajunsese la 42 de grade!!! Asa ca optiunea pentru luna iunie ni s-a parut acum foarte buna.
Succes in decizia luata!
Noki_Lara spune:
Madymar, io nu cred sa aveti probleme cu ofertele last minute. Sigur vor fi. Uite, de exemplu, dintre cunostintele mele, toate pleaca in iulie-august, numai noi in septembrie. Deci lumea nu s einghesuie cine stie ce in perioada aia, deci sigur vor ramane locuri neocupate.
Parerea mea, ca sa citam politicieni celebri.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!