Vacanta in Turcia (2)
Raspunsuri - Pagina 11
miri__b spune:
Miki ai facut afacere buna. a mai scris o mamica de el la superlativ .dar banul? 1000 euroi/pers?parca atat am vazut la tez.
Miri si
David - 23.12.2005
ege spune:
roxana,noi ieseam prin vama veche pt ca suntem constanteni si e mai aproape.cred ca e ok si prin giurgiu,pt voi
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Marina spune:
multumesc de raspunsuri. Madau daca ai informatii pana in 3 iulie ar fi super ca pe 4 iulie dimineata zburam spre Ela resort. Biletele le-am luat deja asa ca nu mai avem cale de intoarcere dar sper sa fie fain . Cupii mey au trecut de pampersi si mancare in camera dar din pozele care le-am vazut sunt o multime de alte facilitati pt copii care i-ar incanta. Si ne-ar mai scapa si pe noi de ei macar cateva minute![]()
mikimihaescu spune:
Miri stiu ca a mai fost cineva, am vorbit cu ea. Noi am dat 708 euro de adult, copiii nu platesc cazare si masa, numai avion, deci in total cu taxele de aeroport (85 euro de caciula)am platit ceva in jur de 2000 de euro. Asta e cand suntem doi adulti si doi copii, hehe. Dar sunt convinsa ca o sa fie o vacanta frumoasa.
madau spune:
Marina din cate stiu eu ar trebui sa apara maine-poimaine si cum aflu ceva vin si va spun![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madymar spune:
buna ziua,fetelelor
anul asta vrem sa ne petrecem vacanta afara pentru prima oara. Mergem impreuna cu niste prieteni si ei vor sa mearga la hotelul HAPPY ELEGANT din Alanya.Eu tot citesc de cateva zile pe forum dar nu gasesc nimic de el 
Citind ce ati scris voi imi place Kusadasi si dupa banii nostri cred ca ne-am incadra la Ephesia,toata lumea a plecat cu o impresie buna de acolo
Noki_Lara spune:
Madymar - nu stiu comparatia de preturi si nimic despre al doilea hotel inainte de a posta tu. Dar l-am cautat pe net si ce NU-mi place mie la el e ca trecerea se face catre plaja printr-un tunel aflat sub strada. deci prin fatza sau spatele lui, ma rog, trece strada, care-l desparte de plaja. Ceea ce pe mine una nu ma incanta, ca inseamna ca e poluare de la masini, or si daca in vacantza stau in miros de gaze de esapement, mai bine lipsa.
Dar pot sa-ti spun ca Ephesia chiar ar fi o afacere buna. Eu am stat acolo si am fost foarte incantata. La asta mergi la sigur!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
andreutza23 spune:
Neata!
am tot citit pe aici dar nu am gasit nimic despre hotelul VENNEZIA PALACE din ANTALYA?arata f bine. pe tripadvisor am gasit si pareri pro si contra.a fost cineva sau are prieteni care a fost?
multumesc!
si cum e vremea in iulie in turcia?e suportabila?
http://tt.lilypie.com/8LHHp3.png - ianuarie 2006
Moniland spune:
andreutza, zilele trecute in Antalya erau> 40 grade. Cam nasoala situatia. Te duci in plin sezon, platesti f. mult si nu poti sa profiti ca e super cald si 1/2 zi stai in hotel la umbra. Vorebesc in general
. Am inteles ca mai-iunie si sept-oct e perioada ideeala de mers in Turcia. E si ieftin si cald afara.
Monica
Noki_Lara spune:
Subscriu la ce a zis Moniland. in Turcia chiar s-a dat liber la femei si cardiaci din cazua caldurii.
Este infernal in iulie-august!! Nu te sfatuiesc sa mergi atuncea. Din septembrie e ok. Acuma depinde si unde anume mergi.
In Antalya si Bodrum e cm cald.
Kusadasi la inceputul lui septembrie e suuper ok, daca te apropii de 15 sept devine chiar racoros seara. Adica placut de racoros, vreau sa zic, nu frig.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!