Vacanta in Turcia (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

roxana,noi am fost cu masinma si a fost ok.am iesit pe la vama veche si in TR am intrat pe la derekoy.am trecut stramtoarea dardanele pe la eceabat-canakkale.am innoptat la hotel gultur aproape de ezine.cazarea era 50 de ytl adica 1 milion cu cina si mic dejun pt 2 persoane.stiu ca l;a bulgari platesti o taxa.FERRYBOTUL ERA 10 YTL ADICA 20 lei in banii nostri.
daca mai vrei detalii,iti stau la dispozitie

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viana spune:

O prietena ,cu multi bani,doreste sa mearga la un hotel de 3 stele.Asta pt a evita desriul cu mincarea.Vrea mic dejun si cina.Nu o intereseaza ca plateste sezlongurile in plus si alte cele.Nu vrea all inclusiv.Puteti sa-mi recomandati ceva?
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Albinutza, H. Batihan e frumos. E chiar langa Ephesia, la care am stat si mi-a placut mult. Dar are chiar curtea ceva mai mare si piscina idem. Plus ca e renovat anul asta nou-noutz.

Roxana...la Ephesia am mai zis ca a fost super, deci ti-l recomand din inima. De Imbat am citit pe forumul Softpedia, la vacantze in stainatate-Turcia unde e un subiect de 53 d epagini ca nu e chiar super. Adica dpdv al servicilor. In rest ca priveliste e super si mai ales da fffoarte bine in poze. Dar cam atata. Io as alege Ephesia sau Batihan.

Ela Quality...ehehe...e scump raaaaau, nene.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ege, pe la Vama Veche se iese? M-am uitat pe un site, map24 parca se numeste, si acolo-mi dadea traseul cu iesire pe la Giurgiu.

Monica, initial eu am zis ca hotel Ephesia sa fie, dar cei cu care plecam au zis ca Imbat, eu uitandu-ma pe Imbat, am vazut terasa aceea si bufetul ptr copii, care mi-au placut. Dupa aceea m-am uitat pe tripadvisor si am vazut ca totusi Ephesia e cotat mai bine. Acum sa vedem si ce gasim ptr perioada respectiva. Totusi despre Imbat erau mai multe pareri proaste decat despre Ephesia.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Multumesc mult fetelor pt raspunsuri.
Nu ne-am hotarat inca daca mergem sau nu.
Cu avionul e prea scump pt noi, 4 persoane.
Probabil tot la bulgari vom merge.
Dar vroiam si eu altceva.

Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

m-am intors saptamana trecuta de la Rixos Premium din Belek si m-am gandit ca poate, impresiile mele, pot ajuta pe cineva.

Am plecat cu agentia Ali-Baba; totul a fost OK, cu exceptia faptului ca trebuia sa ne intoarcem cu avion de dimineata si seara dinainte ne-au anuntat ca avionul e la 9.45 seara si nu la 10.25 dimineata, asa cum ni se spusese initial. O zi de plaja in plus... dar si 150 USD in plus pentru un late check-out, caci copila trebuia sa doarma dupa-amiaza, altfel ajungeam la nebuni...

Pachet trei persoana - 2 adulti si un copil, 10 nopti, cu toate taxele (mai putin cea de aeroport) - 2500 Euro.

Hotelul Rixos este OK; insa cu nimic mai bun (desi mult mai scump), parerea mea, decat toate celalalte cluburi din Antalya. La capitolele de care "beneficiezi" zi de zi - camera si mancare - sub Papillon Zeugma, unde am fost anul trecut, de exemplu. Camera OK, dar nu foarte mare; la "formatul" nostru (2 adulti si un copil), am avut un pat mare si o canapea mititica in colt. Baia - citisem pe Trip Advisor - nu are usa.... Asa ca iti creeaza, vrei un vrei, un mare climat de intimitate...

Mesele, desi bogate in diferite feluri de mancare, aproape identice in fiecare zi; as spune ca diferenta de varietate de la o zi la alta era sub 5%. La celalte hoteluri la care am fost in Turcia, aveau, de pilda, "seara asiatica" sau "seara italiana", cu mancaruri, culori, etc, specifice zonei respective. Aici nu aveau. Nu am fost decat la un singur restaurant dintre cele speciale, de unde insa am plecat, pentru ca din tot meniul nu avea decat trei feluri de mancare.

Altfel - piscinele super mari si OK, plaja enorma si ingrijita. Aveau spectacole in fiecare seara, interesante si placute (de pida acrobati chinezi, care fac un super spectacol). Clubul de copii OK, cu 2 piscine si 2 tobogane, restaurant, sala unde copiii se puteau juca sau se puteau uita la desene animate. Care, evident erau in rusa...

Hotelul are o galerie comerciala foarte eleganta, dar cu preturi care o transforma in zona turistica unde mergi si privesti. O pereche de jeans care in orice tara din Europa este ca 150 USD, acolo erau 500 USD. De asemenea hotelul are un SPA exceptional, de mare fite si calitate a serviciilor. O jumatate de ora de masaj este cam 100 E.... ca alt "punct turistic" este super intersanta.

Parte a hotelului este si Aqua Parcul, unde personal n-am fost, caci avem copil "under age"; am inteles ca este frumos si intersant, dar pentru copii mult mai mari sau pentru adulti.

Una peste alta, hotelul este OK, dar, personal, nu cred ca merita - pentru partea "basic" a pachetului - diferenta de pret. Ne-am simtit bine, dar nu este un hotel in care m-as intoarce.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Gabi multumim.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Deci nu e asa cum se zice. Cica Rixos Premium ar fi cel mai cel din Belek. Si ca nu e de 5* ci de 7*.

Roxana, am inteles. Lasa ca pana la urma tot alegi un hotel.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Da, cica e de 7 stele. E "premium"; partile "comune" ale hotelului - receptie, holuri, baile din holul principal, galeria comerciala sunt intr-adevar extrem de luxoase. Ca si SPA-ul; partile "basic" - de care ne folosim zi de zi - nu chiar asa de luxoase... in nici un caz de 7 stele, mai degraba de -5.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

La pret e de 7 stele, hehe, nu?
Si mie mi se oferise hotelul asta de la Alibaba tour, dar am optat pana la urma pentru Voyage Club Select. sa vedem ce mare chestie am facut.

Mergi la inceput