bicicleta la bb de 1 an

bicicleta la bb de 1 an | Autor: Marianar

Link direct la acest mesaj

Duminica am fost cu Vladut in Bucur Obor si l-am pus intr-o bicicleta pt.bebe (are un cadru sa nu cada, loc unde sa-si tina picioarele, maner la spate pt.impins si se face si balansoar iar toate aceste accesorii se pot da jos si ramane tricicleta simpla ) si tare mult i-a placut. Oare sa fi fost doar pt. moment bucuria si dupa ceva timp sa nu mai vrea sa stea in ea? Ce credeti e prea mic pentru asa ceva? Voi la ce varsta ati luat bicicleta copiilor vostri? Pe unde ati mai vazut asemenea biciclete si la ce preturi? Aici costa 1.500.000 lei.
Pupici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Mariana al nostru are 17 luni si i-am luat tricicleta acum doua luni cind am observat ca se duce la toti copii cu biciclete,si in magazin cind a vazut-o sa urcat in ea si nu s-a mai dat jos,de atunci interesul a ramas ba uneori ma pune sa i-o urc si in casa,nu prea e capabil sa tina singur cirma si sa pedaleze dar pt moment i-i place sa fie impins,,pupici pe burtici,

AuraGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Agatei i-am cumparat tricicleta la 18 luni, la inceput o tira prin casa, dupa o luna a inceput sa pedaleze, nici nu stiu cind a invatat. Acum are doi ani si sta numai calare pe tricicleta si intr-o zi am avut o surpriza foarte placuta: am scapat-o putin din ochi si cind m-am intors era cocotata pe o bicicleta cu rotite laterale, m-am repezit la ea ca mi-a fost frica sa nu cada... dar nu am mai ajuns-o! Am ramas blocata, bebelusul meu cel micut merge pe bicicleta. Asa ca la trei ani ii vom lua bicicleta.

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Si noi i-am luat tricicleta fetitei mele pe la aproape 2 ani. Incantarea a durat 1 luna, de pedalat n-a invatat nici acum (acum are 3,5 ani), vrea sa o tragem noi de funiuta sau sa o impingem :( Fiecare copilut cu distractia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Noi i-am luat Biancai tricicleta pe la 1 an si 3 luni (acum are 1,7). Este destul de incantata de ea , dar nu sta mai mult de 1 ora, asa ca pentru plimbarile mai lungi , tot caruciorul este sfant.Iar pe post de balansoar nu a vrut s-o foloseasca niciodata!De pedalat inca nu stie, asa ca o impingem cu manerul din dotare (chestie care , intre noi fie vorba , e cam incomoda, noi fiind destul de inalti ). Deci succese si spor la "bicicleala"
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nik spune:

Buna Marina,

Andrei a primit o tricicleta cind a implinit un an. Nu ajungea el la pedale, dar ii placea teribil sa fie impins (acum si Oana - 10 luni jumate - isi revendica dreptul la plimbarea pe bicicleta) . Faceam ture prin casa pina ameteam. Pe la un an jumate ajungea bine la pedale, dar tot nu vroia sa impinga, pina s-a hotarit taica-su sa ii arate cum se face. Dupa vreo citeva luni, n-au mai fost probleme, iar acum ca e vara prefera sa iesim la plimbare cu bicicleta. Doar pentru plimbarile mai lungi folosim carutul.

Cit despre balansoar, a avut la cresa, iar pe la 8 luni jumate isi facea asa o viteza si apoi lua miinile de pe "coarne" ca ne-am speriat cind l-am vazut. Asta s-a intimplat intr-o zi cind ne-am dus sa il luam de la cresa, iar el foarte mindru ne arata ce stie el sa faca.

Daca baietelul tau este unul activ, nu cred ca e prea devreme sa ii cumperi tricicleta. La inceput, cind inca nu stiu sa pedaleze le place sa miste bicicleta impingind cu picoarele in pamint. Daca il scoti afara, ai grija ce pantofi ii dai, ca oricum ii rupe in bot.

Toate cele bune,
Nik

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=nik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Si eu ma gindeam sa fac o asemenea investitie pentru mai tirziu.
Mai studiem ofertele.

Petruta & bb Mihai

http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

I-am luat o tricicleta pe la un an si ceva si de atunci am renuntat la carucior definitiv, deoarece nu mai iesea la plimbare decit pe tricicleta si tras de coarne cu o sirma colorata. De pedalat nu prea poate nici acum, ce-i drept se pedaleaza destul de greu, dupa cum am vazut eu, tricicleta fiind din plastic in totalitate.
Urmeaza o bicicleta cu roti ajutatoare, am probat deja si stim sa pedalam, dar cred ca o lasam pe vara viitoare.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Tudor are o tricicleta normala de plastic, de la un an, dar pe care n-o putem inca folosi pentru ca ii prind piciorutele sub rotile din spate(nu ajunge sa le tina pe pedale), asa ca i-am luat si una metalica cu cadru si maner (1.300.000 lei - de la Victoria). Doar ca manerul s-a rupt (acrapat plasticul in care erau infipte suruburile) dupa 2 zile, masca din fata pe care erau fixate butoanele conectate la baterii si becuri era foarte prost finisata si cand pedaleaza 2 m are rani la genunchi (are si un suport pe care sa sprijine picioarele daca nu ajunge la pedale, caruia i s-au rupt rotitele de la prima folosire!). S-a stricat si "directia tot dupa cateva folosiri, dar din fericire asta a putut fi reparata. La suportul pentru sprijinit picioarele am renuntat, la fel si la suportul cu butoane si baterii, iar manerul l-am inlocuit (o carpeala care arata urat). Iar ca bicicleta normala acum ne-am dat seama ca va fi greu de folosit pentru ca avand cadru metalic e foarte grea si probabil va obosi prea repede dand din pedale. Cu placutul... depinde de copil. O sa-i placa probabil intr-o prima faza pentru ca e o jucarie noua, o s-o lase mai moale dupa un timp si o sa-l tenteze iar doar cand o sa vada alti copii pe biciclete. Cu Tudor cam asta am patit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Tricicletele pe care le-am vazut eu pareau destul de zdravene. Barele erau de metal, iar suruburile nu se prindeau in plastic ci tot in metal, am vazut si din acelea cu plastic dar mi s-au parut fragile. Mai erau unele care aveau oglinzi, stegulete si alte minuni aplicate pe coarne, pe care imediat le-ar fi smuls Vladut
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rici35 spune:

Hallo Mariana,

bicicletele alea nu sunt bune de nimic. Noi am avut una, si nici unul dintre cei doi copii nu a mers pe ea.. decit foarte rar. Copii cind vad ca tu unpingi, ei nu o sa mai pedaleze nici o data. O virsta ideala de a cumpara bicicleta pentru copii este de o luna 2 inainte de a inplini 2 ani. Ai nostrii amindoi cu 2 ani au stiut sa mearga cu bicicleta cu trei roti... dar nu cu aia cu bara in spate.. Ei la aia nu mai dau singuri din pedala, si sunt si aiurea facute, nu au de exemplu frina la picior, si copii in loc sa dea inainte, dau inapoi... inapoi merge f usor, pentru ca merge in gol.
Deci eu nu recomand bicicleta de aia.

Cu drag Richard

Mergi la inceput