bicicleta la bb de 1 an
Raspunsuri - Pagina 2
nelia spune:
Dupa cum spuneam, Agata a invatat singura sa pedaleze, dupa ce i-am aratat eu si tati putin. Dar am observat ca e superincintata sa mearga pe tricicleta si pedaleaza repede, repede ca la o intrecere, atunci cind iesim afara cu ea si vede alti copii pe triciclete sau biciclete. Incercati sa iesiti cu tricicleta in parc si duceti-va unde vedeti mai multi copii pe triciclete sau biciclete. Lasati-l acolo pe ea fara sa-l impingeti si poate incepe sa dea din pedale. Mesajul este pentru copiii care au tricicleta, dar nu vor sa pedaleze. Copiilor le place sa imite si cred ca vor face cu placere ce fac ceilalti.
Cornelia, mamica Agatei
Marianar spune:
Fetelor, i-am luat bicicleta lui Vladut si tare mult ii place, e foarte incantat.
Problema e ca e tare nervos ca nu ajunge la pedale, isi scoate picioarele de pe suportul acela si vrea la pedale....cand nu e pe bicicleta le invarte cu mana
Pupici!
cristinutza spune:
De unde ati cumparat voi tricicleta? Eu am fost ieri in Obor si la Selgros si in afara de chinezarii nu am vazut altceva. Am vazut una care poate ar merita la Prisma(in jur la 1 mil.,dar nu avea suport de picioare).Daca vedeti pe undeva tricicleta de calitate, spuneti-mi si mie pt. ca toooot caut si nu-mi place nimic.As vrea sa aiba si suport pt.picioare si eventual bara la spate sa o imping, dar nu vreau chinezesti, mi se par foarte fragile si plasticul ala arata rau.
Merci, Cristina
Marianar spune:
Am cumparat-o din Piata Rahova si a costat 1.300.000 lei. Nu stiu daca e chinezeasca sau nu, nu scrie pe nicaieri nimic si nu a avut nici cutie, dar arata destul de bine si e destul de zdrvana, are suport de picioare, bara sa impingi, se face si balansoar, plasticul arata bine, la culoare e galben cu bleu iar pe coarne are o jucarie muzicala. Ce sa-ti mai spun, din tot ce am vazut asta mi s-a parut cea mai bunicica. Am fost si eu in prisma dar nu am vazut nimic care sa-mi placa. Am vazut una la 1 mil. dar mi s-a parut fragila, suruburile erau in plastic, pe coarne avea niste oglinzi asa de fragile incat Vladut le-ar fi smuls imediat , nu mai stiu daca avea suport de picioare sau nu.
Bafta la cumparaturi!
Pupici!