Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by chinico
sa traiasca si tovarasa Oana cu cercei si codite!

dia sa saluti pe maria ei tanti nasha sambata!
si zi repede... doare tare? chestia cu cercelatul? a plans oana? zi ca nu ca altfel ramane shefa fara cercei...

Beatrice (13.12.2006)

doare, mai doare tare... n-a plana Oana la viata ei asa de rau.. si sper sa nu mai planga asa niciodata... asa de tare a urlat/icnit ca dupa cateva secunde urla fara glas
si dupa ce i-a facut marcajele pe urechi si a scos tanti aia pistolul, Lulu s-a ridicat cu fata in brate si a zis ca el nu-i face... s-a ridicat de vreo 5 ori si eu l-am tot asezat la loc cu priviri amenintatoare, si dupa prima gaura am vrut s-o iau eu pe Oana si sa fug, ca norocul i-a facut-o intr-o secunda si oana oricum urla... ... of, m-a durut stomacul juma de zi, dar Oana n-a mai avut nimik in 5 min ..am iesit afara din salon cu ea imediat si ne-am uitat la frunze si am inceput sa le culegem si s-a linistit... si dupa 5 min, i-am miscat cerceii si n-a parut nici macar deranjata... macar atata .. dar sa stii ca au fost 5 min de cosmar cand am vazut-o cum plange
eu iti pove acum ca sa stii la ce sa te astepti, ca eu nu m-am asteptat la asa ceva, toata lumea zicea ca pisca un pic... da' pe naiba pisca un pic dc Oana a urlat/plans asa de tare...

cat despre asiza, ai dreptate, m-am uitat la poze si am vazut ca a slabit... sa nu zica ca nu.. sa zica mai bine cum

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

yupiiiiiiiiii.......ce bucurie am avut acum 20 minute...eram in bucatarie...eu ii pregateam papa si el statea cuminte in scaunel...la un moment dat...il aud cum zice..:pa-pa...pa-pa...si asa a tinut-o pana i-am dat!Pe urma mergem la nani....eu ii cantam si incepe si el sa cante....ce fericire....cand l-am auzit mi-au dat lacrimile!
Multumesc mult fetelor de sustinere.....Teutz,Dandusa.......chiar am nevoie!
Chinico...fa-ti curaj...hai sa fim colege de suferinta!...
Asiza....frumosi tare....si Denis e tare dragalas....si sa stii ca are dreptate Chinico....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

asa ca, dandusa, nu cred ca-i cea mai rea si cea mai panarama a ta socrosenie, se poate si mai rau
da' gata... io zic da-le-n... si sa le ignoram

...cam ai dreptate...,a ta si-a dat si doctoratul in actorie...,ba mai mult si in nesimtire...,se pare ca a absolvit cu brio...,mama ei de netrebnica...da' vorba ta...da-le-n...bip,bip,bip...
...probabil ca in timp ,voi fi si eu la fel de degajata cum esti tu...,dar acum imi este foarte greu sa accept aceasta situatie ,pentru ca este prea recenta...,sa vezi cum peste vreo citeva luni am sa-mi scot telefonul din priza...si-o sa ma doara in cot...de toooot

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by aelita

damdusa,eu nu am inteles cu apartamentul.cine il plateste si pe al cui nume e?
cum pe numele nepoatei?
pai cat nu e pe numele vostru,nu poti sa simti ca e casa ta.ca nu se stie niciodata.
e apartamentul de la ea?

...soacrii mei au vindut un teren ,ca sa ne cumpere noua un apt...,pe care l-au trecut pe numele lor...,ei au dat cea mai mare parte din bani,iar noi o parte mai mica...Asa zis si noi...,cind nu este pe numele nostru ,nu simt ca este al nostru...,dar acum nu mai conteaza...,va veni Claudiu,il va trece pe numele lui si gata...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Laura13 eu ii dau biscuiti facuti de mama unei prietene!
teutz Alexuta se ridica singurica in picioare daca are de ce se agata, la canapea am pus-o eu fiindca nu are de ce sa se agate... noi nu suntem adeptii premergatorului sau al fortarii copilului cand a putut sa se ridice s-a ridicat singurica! Acuma merge de-a busilea si se agata de tot ce prinde...e bine ca noi nu am avut bani sa punem parchet si avem mocheta in camere asa ca are loc de plimbare!
Pup!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

No ... io am ajuns la capatul puterilor !!! Copilu' asta ma omoara cu zile!!! Pe langa faptul ca e firav ca o d-soara NU mai vrea sa bea lapte !! da' deloc !!! Acum cand eram asa fericita ca a luat bine in greutate si bagam in el ca intr-un sac fara fund sa recupereze tot ce a pierdut cand a fost bolnavior... acum gata, s-a razgandit domnu'! Sa nu mai zic ca nici fructele nu le-a vrut dimineatza!
Nu ma certati, da' pana la urma am cedat si i-am dat prin somn laptele, a ras 200 ml si a plans cand s-a terminat! Ei, care-i "iexplicatia"???
de fapt, stiu, stiu...poate-s dintii, poate-i caldura, poate n-are chef, poate, poate...Doamneeeeeeeee, cata nebunie cu mancarea asta!!!

Buuuuun! Acum ca mi-am spus naduful, trebuie sa va mai spun ca am vazut pozele Oanei, Isei, Alessiei, Antoniei, toate niste bunatati de gagici, de mi s-a facut o pofta nebuna sa fac si eu o fetitza, da' trebuie neaparat sa fie mancacioasa, altfel innebunesc!!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dandusa, Dia, ce cutre de soacre aveti, mama lor de zmeoaice!
Dandusa, nu putea, mai frate, sa consulte socrosenia un notar, sa o asigure ala ca bunurile dobandite in timpul casatoriei sunt bunuri comune, ca sa nu mai fie nevoie sa platiti o gramada de bani, ca sa treceti apartamentul pe numele lui Claudiu?! Sau n-a vrut si pace probabil! N-are ea incredere in notar! Cu banii aia va cumparati ceva pentru casa, ca si asa o sa aveti nevoie de o multime de chestii! Fa-i zile negre de acum incolo, fir-ar mama ei de prefacuta! La multi ani mamei tale si sa fie sanatoasa!
Dia, de exemplarul tau ce sa mai zic?! Nu cadou la nunta, nu cadou pentru Oana, desi are un venit de 400 de euro pe luna si e singura! Bine macar ca sotul tau o stie cum e si o atinge el cu vorba, ca sa se bucure si sufletelul tau! Petrecere frumoasa la botez sambata! Sa iasa asa cum va doriti!
Danutz, bine ca bebe nu are nimic la rinichi! Cum le aranjeaza Dumnezeu pe toate, mai!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Alexandra, felicitari pentru "pa-pa"! Pupam pe Mark cel cantaret!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dandusa, daca te inclazeste cu ceva eu am trecut prin ceva similar, ai mei au vrut sa ne dea acum 3 ani 7000 euro sa platim un avans la apt, dar cu conditia ca apartamentul ( achitat integral pruin banca, de catre noi doi) sa fie pe numele lor ( nici macar pe al meu) le era teama sa nu pun si pe numele lui apt mai tarziu...el mai are un mostenitor de drept..si de aceea au pus aceasta conditie, dar nu au tinut cont ca ratele le plateam totusi noi doi impreuna...totusi 7000 euro sunt bani sa platesti un avans si nu toata casa...care costa 58.000 euro ( fara dobanzi bancare)..dar ma rog, eu le-am refuzat acest "ajutor" conditionat, lucru pe care ei nu l-au inteles si cred ca nu ma vor ierta toata viata pt asta...si nici eu pe ei pentru ca un "ajutor" dat din suflet nu se conditioneaza in acest mod..mai ales ca el nu este doar un pasager in viata mea, ci chiar tatal copilului meu..iar alegerile pe care le facem fiecare in viata nu se discuta, se accepta, pt ca altfel viata tuturor ar fi un calvar..in fine, nu vreau sa monopolizez forumul cu acest subiect "off-topic" dar ca sa vezi diferenta: tie ti-au facut-o socrii care pana la urma sunt niste straini, mie proprii parinti...in fine, pana la urma s-au dat pe brazda si au inteles ca efortul financiar il vom suporta impreuna, dar dupa 3 ani de discutii interminabile si nervi...

asa ca te inteleg perfect, dar nu ii judeca prea aspru, sunt parinti si ei au tendinta cateodata sa judece si sa ia decizii din propriul egoism sau interes...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dandusica mea draga... da' nu mai pune maica la suflet.. ia mai da-le-n mama lor de soacre, cumnate, etce etce etce :)) la asta cu pusu' pe numele lu mama mamelor tatilor ... e o tampenie... daca chiar vroiau sa faca o chestie, chiar fiind casatoriti, se putea face.. si anume: bun propriu. bunul propriu nu se imparte la un eventual divort (nu stiu sa zic incaz de deces.. e mai complicat cu mostenitori directi, succesiuni..etc.. ca oricum la mostenitori directi sunteti automat tu si crina). ma rog, lucrul asta trebuia discutat cu notarul, mi-e greu sa cred ca n-ar fi stiut sa-i sfatuiasca... dar eventual, sa tii minte pt cand o veni claudiu, in caz ca se mai isca discutii de gen :) pupam fetili frumoasili :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput