Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

luli: sunt si statiuni montane in Bg, dar nu stiu niciun detaliu despre ele.dar dai pe Google si vezi ce gasesti

bamboleta: felicitari pt evolutia rapida...spune-ne... e asa groaznica perioada asta? k toata lumea imi spune..."stai sa vezi cand o incepe sa se tarasca si sa meraga..."

m_monique: rezemat de perne stam si noi, ne intindem dupa jucarii, dar imediat venim in nas....si a trecut mai bine de o sapt de cand tot face asta. Abia astept sa stea singur in fundulet...

quote:
Madaluta,
da,vom fi vecine...,stau exact vis-a-vis de Primo,stii cu cine va sta fiica mea cit ma duc eu sa cumpar mobila,nu?!?

dandusa; cu darius, nu?
Chiar suntem vecine f apropiate..Daca o iau prin spatele blocului, nu am mai mult de 100 m pana la tine...
cand te intorci de la bucuresti si cand incepi amenajarile? il astepti pe claudiu sa vina...sau il vei astepta in casuta voastra asa ...amenajata romantic???
Cat despre sfaturi legate de alaptat, nu stiu ce sa iti zic... Prietena mea de la tulcea care are bb de 9 luni, la fel pateste si medicul i-a recomandat sa il interce pt k ea nu mai are suficient iar el refuza alt fel de lapte(bb suge acum doar de dragul suptului-vorba ta- ea e pe post de suzeta). i-a zis k mai bine bea mai mult lapte praf decat putin lapte matern pt k e f important calciul si el nu mai are de unde asimila dc laptele ei este putin si fara consistenta. spera k dupa ce il va intarca sa accepte si laptele praf si biberonul...
Nu stiu dc e o solutie buna...eu doar ti-am spus...

Daca ati stii ca suferiti de o boala care se transmite genetic ati face bebe 2 ?
danita: depinde in ce procent ar fi riscul sa se transmita! Dc e 100% sigur k se transmite nomal k nu l-as mai face...Dc ar fi undeva la 50...cred k da...Bineinteles k depinde mult si despre ce boala e vorba...
Totusi cred k se poate incerca , iar prin amniocenteza sa te asiguri dc s-a transmis sau nu...

panaa: bine ai revenit!si pune poze de actualitate sa vedem dintisori si domnisorica..

anateo: bucura-te k sunt 2 doamne la 14 elevi...De obicei la gradinitele de stat este o singura educatoare la 25 de copii...si pleca si ei in mici plimbari...

asiza;woow, cat verde...si voi ce frumosi sunteti...vreau si eu verdeata asa multa k acolo...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Adina,
am vazut pozici dragute cu doua fete frumoase...,am vazut si poze din concediu...,m-au dat pe spate...,arati super...,n-ai burtica deloc...,ce maninci,apropos?,aaaa si esti foarte fotogenica...,pozezi super...Alessia nu a fost cu voi?...,vaaaai ce greu...,cum a fost revederea?Pupam si noi bucutze de Alessia
Anateo,
nici eu nu sint de acord cu acest traseu...,pe care ar trebui sa-l faca educatoarele si copii zilnic...Eu o lasasem pe Crinuta cu soacramea si tot timpul ma gindeam pe unde o plimba...,daca ii pune centura la carut,daca cade din pat...,dar sa o las cu inca atitia copii sa traverseze strada...,mi se pare cam dificil de supravegheat...si apoi daca sa zicem unul fuge...,ce fac educatoarele?...una sta cu 13 copii si cealalta fuge dupa cel jucaus?...,pai sint putin cazurile cind chiar poti sa-l prinzi mai ales cind esti si o grasana...hai ca am cam luat-o razna...,vorba Ruxandrei...,pe banii mei sint foarte pretentioasa...,alege alta gradinita daca se poate...
Alexandra,
trebuie sa reusesti cu cura de slabire...,trebuie sa ai ambitie si sa nu renunti...,facem galerie...,sa ne tii la curent ...si sa incerci sa nu abuzezi de cintar...Pupici lui Mark cel frumos
Dianarus,Aelita
voi sta in Bucresti pentru o perioada,pentru ca mai apoi trebuie sa-mi string iar cortul si sa merg la C-ta sa fac apartamentul...,sa zugravesc...,sa cumpar mobila si sa ma instalez acolo...,asta-i planul...,sa vedem ce-o mai fi...Apartamentul nu este pe numele lui Claudiu...,ca pe al meu niciatit...,la cita minte are soacramea...nu poti sa-i explici ca bunurile dobindite in casatorie se impart in caz ca...,doamne fereste...(DESI IN MINTEA MEA NU EXISTA ACEASTA SITUATIE!!!),deci si daca il trecea pe numele meu sau pe numele lui fisu,era acelasi lucru...,da' de ce sa economisim niste banuti?!?...,lasa sa vina Claudiu si il trece pe numele lui...,ca de...,este fisu...si mai dam si o caruta de bani...,ca de...,ne da banii afara din casa...Si mai bine...,il trecea pe numele lui nepoasa',da'...,soacramea...este buna de dus la balamuc...,asa ca am cedat si eu si Claudiu...si am zis ca asta este ...,nu mai conteaza pe ce nume este...,bine ca avem un cuibusor al "nostru"...Da' pe soacramea...,sa vedeti ce-o sa mi-o aranjez eu de acum...,sa vada ea...cit de negru poate sa fie dracu...,la ce mi-a facut ea mie...,n-am sa pot sa o las asa...,nearajata...,asteapta sa-mi cer eu scuze...,pentru ce...,ea stie...,uita ca de fapt ea este cea care m-a mincat in toti acesti ani de si lasa sa manince ca tare bine m-am mentinut pina acum...La gara cu ele...,sa le punem intr-un sac si sa le ducem la nebuni...,soacre pentru linshare...,care vrea... ,care mai doreste...

Si cu carnetul de sofer...,trebuie sa mai astept...,astept sa-mi spuna Claudiu cind plec la el si daca mai plec...si in functie de asta trebuie sa-mi depun candidatura la un nou...chestionar...,de data asta va fi cel norocos...M-am simtit mai bine,sa vad ca nu sint singura care a picat sala ...,multumesc ca mi-ati destainuit...,bine voi si daca nu picaseti...,ca sa ma faceti sa ma simt bine...,ati fabulat putin...,ca de,sinteti dragute...si pentru asta va iubesc...,soferitele mele dragi...
Asiza,
am vazut poze cu cuscrii mei dragi...si ginerele meu frumos...,doamne ce bine ii mai sta in rosu...,puuupam falcutzele lui dragi...
Raluca,
hai cu poze de la mare...,ca eu nu pot sa le vad pe ale mele,pina nu rezolv cu windowsul...,hai sa vedem Adinel grasunel...
Ruxandra,
de ce pisciina vorbesti?...,nu-mi spune ca v-ati luat piscina in Herastrau?!?,sau voi stati la curte?...,explain plizzzz

Am visinata...i-am cerut cutrei...,i-am zis ..."dati-mi si mie visinata ca azi este ziua mamei mele(16 iunie)"...,da' soacra-mea...,s-a facut ca ploua...,nici macar un "sa fie sanatoasa"...,nu mai zic sa o sune...,ce femeie rea...dintr-o data asa...,ca sa realizez de fapt...,ca ea asa a fost din totdeauna...,dar cursurile de actrita pe care le-a abslovit...in tinerete...,aduc roade...,da' nici io' nu ma las...,nu ma lasa...,sa fiu a naibi...,pe ei si pe mama lor...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dandusa, mama lor de socrosenii... si a mea e ligusitoare pe fata si ce fabuleaza pe la spate nu mai spun... iar de ajutor, ioc... bine ca sta la oradea, si fiu-su i-a zis ca poate trece s-o vada pe nepoata-sa o data la 3 luni cate o zi, ca mai mult n-o suportam... cand am fost gravida nici macar o data n-a dat un telefon sa vada cum sunt, desi am avut probleme si am stat 2 luni in pat ... a venit s-o vada pe nepoata-sa cu mana in fund, nu i-a adus o caciula, un pampers, ceva ... numai ne cere noua bani ca nu se descurca desi are un venit de 400 euro si e singura ... am zis ca mor de fericire cand fiu-su i-a zis sa-si vanda apartamentul dc nu se descurca, ce-i tb sa stea in 3 camere, nu?
na, asta e, cu asta defilam... eu personal nici nu-i raspund la tel, ca refuz sa-mi consum nervii cu ea... suna numai ca sa se planga de ceva, de multe ori nu intreaba de nepoata-sa ce face.. si cand a venit aici a avut pretentia sa trezim copilul sa se joace ea cu el .. si a fost pediatra, nu de la coada vacii.. ca deh, poate ca daca era e la coada vacii avea mai mult bun simt
nah, ca m-am descarcat si eu si, vorba dianocicai, v-am zis din casa
si ma ingrozesc ca o sa vina sambata si iar o vad ... dar trecem cu vederea ca va fi botezul Oanei si macar o sa jubilez la cate o sa-i zica fiu-sau, nu mai tb sa zic eu nimica ... ne-a si anuntat ca ea nu-i cumpara nimic cadou Oanei de botez, ca nu-i stie marimea la haine si noi suntem pretentiosi, iar la jucarii nu se baga ... dar ce ma mir, ca la nunta n-a fost in stare sa cumpere un buchet de flori, a fugit cumnatu-meu sa cumpere ca i-a fost rusine pt ea, de cadou- nici nu mai zic, ca nu si-a pus problema nici macar sa-si plateasca meniul
asa ca, dandusa, nu cred ca-i cea mai rea si cea mai panarama a ta socrosenie, se poate si mai rau
da' gata... io zic da-le-n... si sa le ignoram
si felicitari pt casuta voastra, s-o stapaniti cu drag si sa faceti muuulti copii frumosi ca si Crinuta in ea

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LULY,mersi,BAMBO,mersi la fel,nu esti mai prejos!
DIANARUS,mersi,da chiar a fost fain.Nu stiu daca a fost asa greu sa fiu fara Alessia,a trecut f repede si adevarul e ca nu strica o mica pauza,eram f obosita.Dar o saptamana ajunge,normal ca m-am gandit la ea in fiecare clipa,dar a fost ok.
TEUTZ,mersi
ASIZA,revederea a fost super emotionanta pt mine,dar pt pitica ...nu cred ca a fost mare lucru,s-a comportat ca si cand nu am lipsit deloc,am reluat totul normal.Dar eu am strans-o si pupat-o de am innebunit-o
ALEXANDRA,multumim!!!
ASIZA,mortale pozele,ce scump e piticul!!!
BAMBO,super Antonia,mare si frumoasa!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSICA,mersi,scumpicilor!!!imi e dor de Crinuta!Si,eu mananc tot ce vreau,la orice ora,si cat vreau,fara restrictii,dar fac sport mult,alerg aproape zilnic si asta ma tine in forma si ma simt bine.
Pupilici

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna ziua

am revenit pe plaiuri bucurestene insorite si caniculare...

anateo,..suntem acasa, zilele astea ne vedem, azi nu ca sunt prea obosita...alegerea cea mai buna a gradinitei este alegerea care te aranjeaza pe tine si pe copii cel mai bine...multi de la mine

asizocu, cum stai cu roscovele?

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by chris80

dragi mamici, am si eu o mare intrebare: sa o las sau nu sa isi bage degetele in mancare? asta cand nu e prea fierbinte... pe de o parte, primul meu impuls ar fi un NU mare cat mine, ca se obisnuieste asa. pe de alta parte insa, am lasat-o intr-o zi si s-a revigorat ritmul in care manca, cred ca se plictisise si i-a picat tocmai bine schimbarea. ce sa fac? voi cum procedati/ati procedat cu bebeii? o invat prost?
eu de felul meu sunt mai riguroasa cu anumite lucruri, si imi dau seama ca ar merge ceva mai multa libertate din partea mea. de aia incerc sa nu impun reguli prea stricte, si trebuie sa incerc sa ma invat de pe acum. dar mi-e teama sa nu cad nici in extrema cealalta, aceea de a fi prea permisiva. voi ce ziceti?

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Peste tot pe unde am citit scrie ca e bine sa-i lasi sa bage degetele in mancare! Asta e! Goanga daca nu se spala pe maini in castron nu mananca! Bineinteles ca dupa masa facem baie aproape generala ca se picteaza toata si ma picteaza si pe mine!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

salutare de la mare!! ..am cam dezinformat opinia publica cu dintele nostru.. exista, dar la locul lui, in gingia umflatica.. noroc de deshte experimentate de dianocica, ca dupa capul meu cornut, gata, gasisem explicatii la toate misterele lumii :))
in general, ne prezentam in regula. eu sunt mai bine, dar trebe' neaparat sa ma apuc de-un magne B6 ceva, si sa ma tin bine, nu de alta, da' daca tragi usurel de nervii mei, sigur scot niste acute, asa intinsi is :)) motanu', grevist, dupa cum il stiti, ne joaca pe degetele lui dupa cum doreste, vrea tzopaiala in continuu, nu sta in brate decat eventual lipit cu scotch (sau adormit cu whiskey.. :))) ), in picioare in continuu daca s-ar putea, ar fi magnific :) daca suntem pe-afara, e totul ok, studiaza foarte atent tot ce prinde raza vizuala, tipa, rade, chiotzeste, mananca bine, chiar si procarii (apropo de.. incercat borcan cu legume de la hipp.. avea si neshte broccoli... doamneeeeee, n-am gustat never ever ceva mai de kk.. ma rog, copchilu' a halit... ce gusturi, dom'le, ce gusturi..).. problema e cu caldurile, din in ce mai nasoale, cu toata briza litoralnica... bea de-a apa dragu' de el (...si normal, unde sa mai incapa si laptele..... ehhhh...). bibele de apa si-l tine singur, mai trage la masea cand il apuca, isi mai toarna si-n freza.. ce sa-i faci, caldura mare, mon cher..
va pupaz, ma duc sa fac supa, si-mi mai face si mihailul semne discrete..

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

salutare. si la mai mare antonia, extraordinar ce ditamai domnisoara!!

sa traiasca si tovarasa Oana cu cercei si codite!

dia sa saluti pe maria ei tanti nasha sambata!
si zi repede... doare tare? chestia cu cercelatul? a plans oana? zi ca nu ca altfel ramane shefa fara cercei...

dandusa sa stapaniti sanatosi apartamentul!

dianocica cum fu la mare?

a_ deju sanatos motanul? sanatos motanul. vezi..noi ce ziceam..

alexandra ma apuc si eu de slabit ca nu se mai poate.asizul ne minciuneste ca si ea e mare-n sunci, da' ce, nu vedem noi poze...ce ne pacaleste..rusine, asizule, rusine ..

si nu incepeti iar de soacre ca iar ma 'nervez si incepuse ziua bine azi..devreme, ca de obicei. la 4 juma croncanea beuta fericita in pat..

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

asiza,v-am vazut,cat frumosi sunteti !
danutz,ma bucur ca Rares nu are nimic la rinichi !
damdusa,eu nu am inteles cu apartamentul.cine il plateste si pe al cui nume e?
cum pe numele nepoatei?
pai cat nu e pe numele vostru,nu poti sa simti ca e casa ta.ca nu se stie niciodata.
e apartamentul de la ea?

S.

Mergi la inceput