Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
Teutz spune:
Panaa, bine ai revenit!
Anateo, felicitari pentru ca ati scapat de mucisori! Referitor la intrebarea ta: si eu sunt cam paranoia atunci cand vine vorba de Alexia si mi se pare periculos ca piticutii sa traverseze in fiecare zi ditamai intersectia de la Muncii insotiti doar de doua doamne. La cat sunt ei de zvapaiati nu stiu daca doua persoane ii pot supraveghea foarte bine. Eu as sta in fiecare zi cu grija pana mi-as vedea copilul acasa. Poate sunt eu mai exagerata, tu faci cum crezi ca e mai bine pentru voi. Bafta multa!
Adinazot, Alessia e o dulce, dulce!
Danita, depinde mult de ce fel de boala este vorba, de masura in care ii va afecta viata personala si profesionala.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
asiza spune:
Hello, hello...
Danita, grea intrebarea ta...daca ar fi vorba despre o boala genetica destul de grava incat sa-i afecteze viata acelui viitor copilas, sigur n-as face...daca as ramane accidental...nu stiu care ar fi decizia mea!...
Anateo, chiar nu gasesti o gradinita cu curte proprie???? Eu nu as lasa fata in astfel de conditii si sa mai si dai o gramada de bani! Pupici la Seba si sa fiti bine sa incepti si voi sa va diversificati!
Adina, vazut pozici cu Alessia...hai ma, zin-en cum a fost revederea dupa asa o despartire de pitica????
Bambo, nu-mi vine sa cred: iubita sta in cosul de cumparaturi deja!!!! WWooooww, ce-a mai trecut timpul! Pupam mama si fetita frumusele foc...
Dianarus,
Panaa, hai mai des pe la noi!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
alexandra_25 spune:
Buna dimineata!
Vad ca toata lumea pleaca in vacante....din ce in ce mai putina lume pe aici....!
Dandusa......ce dor mi-a fost de voi!Ce face Crinutza....pune niste poze sa vedem cat a crescut!O sa ne scri mai des?
Bamboleta...wow ce mare e Antonia...cat de frumoasa e...nu-mi vine sa cred cat de repede au trecut lunile...parca acum eram cu burtica...ati tuns-o?
Danita...referitor la intrebarea ta...eu sincer nu cred ca as mai indrazni...de ce sa sufere?depinde si de gravitatea bolii...sti tu parerea mea....
Panaa....ce ma bucur ca ne-ai scris...vad ca si voi sunteti maricele......si te asteptam mai des!
Adinazot....asa mamica...asa pitica...frumusica...
Roxanica...iar ne-ai sedus si abandonat????hai da-ne un semn ca acum cand lipsesti numai la "rele" ma gandesc!
Mirona...unde ai disparut?????ne e dor de tine si de Kara!
Yagmur..mamica muncitoare...
Dianocica...v-ati intors de la mare?cum a fost?
A_deju...ce face motanelul?
Donia....cum a fost in vacanta????
Fetelor de azi am inceput cura de slabire....nu se mai poate...sper sa pot rezista....tine-ti pumnii!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
asiza spune:
Daca tot e la moda ...vedeti si voi pe unde ne-am plimbat ieri!
VA pupam...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Teutz spune:
Alexandra, tin pumnii sa aiba succes cura de slabire! Pun si majoretele sa danseze, ca sa iti dea putere sa rezisti tentatiilor!
Poze Alexia
Teutz spune:
Asiza, sunteti niste frumosi toti trei! Denis e super dulce cu bandana aia rosie! Vad ca a fermecat deja doua domnisoare in parc. Bravo, promite de pe-acum baiatul!
Poze Alexia
ruxandra_sb spune:
Buna dimineata,
Noi raportam un w-e calduros, dar pe alocuri racoros de-a binelea. Si balaceala la greu in noua noastra piscina. Demontabila si super-incapatoare. Am plutit si pe saltea. Ah, ce viata!
Conu a fost la inceput mai rezervat, dar cand l-a vazut pe Matei ce in elementul lui era, s-a relaxat complet. Si dai apoi chiote, rasete si distractie la greu.
Ne-am intalnit si cu Adinel-grasunel si cu mamica ei pe care am tras-o vartos de urechi.
Anateo, eu pe banii mei sunt tare pretentioasa. Nu mi se pare normal ca cei mici sa faca zilnic acest drum, respectiv sa traverseze o intersectie asa aglomerata. Apoi ce gradinita privata e asta, fara curte si loc de joaca ?? Si Matei mai merge cu gradinita in parc, dar rar si iesirile astea sunt considerate adevarate excursii. In rest se zbenguie in curtea gradinitei, care-i ff mare si dotata cu tot ce-i trebuie: leagane, nisip si iarba cat cuprinde. Ah, si e tot gradinita privata.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
danutz spune:
Neatza mamici!
Noi raportam o noapte nasoala, maria-sa Rares s-a trezit la ora 2 si somn nu a mai avut pana la 5, iar maica-sa normal ca nu a mai prins somn fiindca i s-a trezit si barbatul la 6 si cam asta a fost noaptea...Asa ca acum iar imi pica capul pe birou printre maldarul de dosare pe care tre sa le rezolv pana la 3 dupa amiaza...cand ma voi invoi singura si ma voi duce acasa ca poate reusesc sa prind o ora de somn...asta daca ma tin picioarele pana atunci. M-a lovit si o hemoragie (aviz Yagmur...tu cum mai stai cu a ta?), analizele pt tiroida iar mi-au iesit nasoale si ma astepta un control peste 2 zile sa vad ce tratament imi da...si uite asa sunt ca o carpa bleaga...
Vazut pozici care de care mai frumoase cu Antonia, Oana si Isa!
Anateo, alta gradinita mai aproape nu ai gasit? La stat nu ai incercat sau te-au ingrozit listele de asteptare... Intersectia de la Muncii e periculoasa si pentru un om matur, ce sa mai zicem de 14 copii care alerga in toate partile!!!
Danita...eu cred ca raspunsul la intrebarea ta poate sa-l dea numai cineva in cauza. Nu poate nimeni nici sa se puna in locul, nici sa decida pentru cineva intr-o astfel de situatie! Uite, eu sufar de rinichi polichistici, boala genetica mostenita de la mama mea. Si fratele meu are aceeasi problema, deci, in cazul mamei mele, riscul de transmisie a fost de 100%. E o boala care nu are nici un fel de simptom si cu care se poate trai bine merci pana cand, in general dupa 50 de ani, rinichii nu mai fac fata si ajungi ori la dializa ori la transplant, fiindca nu exista nici un fel de tratament.Dar nu e o regula, sunt persoane care o duc pe picioare toata viata si isi gasesc sfarsitul din cu totul alte cauze. Eu una am descoperit-o ecografic cam cu un an inainte sa raman insarcinata, fiindca mama mea(care habar nu avea ca o are), in 2005, a facut o pneumonie urata, s-a lasat cu complicatii, si in urma unor teste multiple i-au descoperit-o, iar dr. ei ne-a facut instant aceleasi teste si mie si fratelui meu.A fost un moment foarte greu, la scurt timp dupa aia mama a inceput sa faca dializa fiindca din cauza tratamentului pt pneumonie a intrat in insuficienta renala! Atunci eu mi-am zis ca nu o sa fac copii niciodata...fiindca riscul de transmisie e de min50% in cazul bolii asteia!
Am ramas insarcinata fara sa-mi propun asta si efectiv mi-a fost imposibil sa fac avort. Si nu-ti poti imagina cu ce spaima am trait eu pana la ecografia de morfologie fetala cand s-a vazut ca bebe nu are nimik la rinichi. Iar ecografiile ulterioare au confirmat ca nu are nimik...
M-am gandit ceva inainte sa ma apuc sa povestesc astea...dar am zis sa povestesc ca sa vezi cat de relativ este totul, ca un bebe, daca Dumnezeu vrea, poate sa fie sanatos chiar daca mama are mari probleme! Daca as mai face bebe2? Planificat nu...dar daca se intampla eu nu o sa fac avort. Plus ca cine stie cum o sa evolueze medicina in urmatorii 50 de ani si cate leacuri or sa se mai descopere?!!!
Gata ca ma asteapta teancul de acte...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
dandusa spune:
quote:
Originally posted by danutz
Danita...eu cred ca raspunsul la intrebarea ta poate sa-l dea numai cineva in cauza. Nu poate nimeni nici sa se puna in locul, nici sa decida pentru cineva intr-o astfel de situatie! Uite, eu sufar de rinichi polichistici, boala genetica mostenita de la mama mea. Si fratele meu are aceeasi problema, deci, in cazul mamei mele, riscul de transmisie a fost de 100%. E o boala care nu are nici un fel de simptom si cu care se poate trai bine merci pana cand, in general dupa 50 de ani, rinichii nu mai fac fata si ajungi ori la dializa ori la transplant, fiindca nu exista nici un fel de tratament.Dar nu e o regula, sunt persoane care o duc pe picioare toata viata si isi gasesc sfarsitul din cu totul alte cauze. Eu una am descoperit-o ecografic cam cu un an inainte sa raman insarcinata, fiindca mama mea(care habar nu avea ca o are), in 2005, a facut o pneumonie urata, s-a lasat cu complicatii, si in urma unor teste multiple i-au descoperit-o, iar dr. ei ne-a facut instant aceleasi teste si mie si fratelui meu.A fost un moment foarte greu, la scurt timp dupa aia mama a inceput sa faca dializa fiindca din cauza tratamentului pt pneumonie a intrat in insuficienta renala! Atunci eu mi-am zis ca nu o sa fac copii niciodata...fiindca riscul de transmisie e de min50% in cazul bolii asteia!
Am ramas insarcinata fara sa-mi propun asta si efectiv mi-a fost imposibil sa fac avort. Si nu-ti poti imagina cu ce spaima am trait eu pana la ecografia de morfologie fetala cand s-a vazut ca bebe nu are nimik la rinichi. Iar ecografiile ulterioare au confirmat ca nu are nimik...
M-am gandit ceva inainte sa ma apuc sa povestesc astea...dar am zis sa povestesc ca sa vezi cat de relativ este totul, ca un bebe, daca Dumnezeu vrea, poate sa fie sanatos chiar daca mama are mari probleme! Daca as mai face bebe2? Planificat nu...dar daca se intampla eu nu o sa fac avort. Plus ca cine stie cum o sa evolueze medicina in urmatorii 50 de ani si cate leacuri or sa se mai descopere?!!!
...emotionanta poveste...,incredibil ... D-zeu aranjeaza tot si toate...,cind e sa fie este ...,cind nu...,nu...Multa sanatate mamei tale...si sa dea domnul ca tu si fratele tau sa nu aveti probleme niciodata...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
ruxandra_sb spune:
Da, picat net a nspea oara. Moooor!!!!!!!!!!!
Ultima incercare inainte de-a ceda nervos.
Ce-mi mai amintesc pe ff scurt si intr-o ordine total aleatorie.
Dandusa, well-come back!
Noi mai incapem in body-urile tcm 62-68 cm. Ba chiar ne sunt largutze.
Andreea, cum zisei. Motanu e bine mersi. Mai zi-ne cateva ispravi efectuate in tandem cu dmic.
Admirat motzata cercelata de Dia.
Si nazdravanele de Carla si Bamboletta si ultimele lor cuceriri. Mamici de baieti consolati-va, fetele ne-au luat. Vor mai trece muuulti ani pana sa le-ajunga si flacaii nostri.
Yagmur, please zi ca nu vii la capitala exact cand plecam noi.
Danita, daca este vorba de o boala grava care presupune suferinta si care-i afecteaza serios calitatea vietii sau mai rau, cred ca as alege adoptia. Una este sa se intample ceva pe parcurs; dar nu as alege cu buna-stiinta sa ma supun pe mine, pe familia mea si pe copil la o viata chinuitoare.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!