Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
Dia1609 spune:
roxanica, nu stiu dc te consoleaza sau nu, dar nici Oana n-a mai mancat azi... acum avem 8 ore de la ultima masa (care a fost de 130 ml, deci nu a fost nu stiu ce masa copioasa) si nu vrea nici 2 picaturi si pace... a baut ceai vreo 10 ml...
o iau pe aratura, dc incepe din nou cu nemancatul ... i-am dat o periaoda vitamine pt stimularea apetitului, si au functionat, sper ca nu trebuie sa i le dau vesnic
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
roxanica2006 spune:
A_deju, ma bucur mult sa aud ca sunteti mai bine, chiar daca greva foamei continua. oricum mesajele tale sunt din nou pline de veselie si asta e de bine!
Alexandra, eu cred ca Mark e cel mai vorbaretz fulguletz, el a spus pentru prima oara "mama", acum deja cunoaste sensul cuvantului "papa"! Bravo lui!
Eu oare o sa ajung ziua in care David al meu sa-mi ceara "pa-paaa!!!" Doamne, cat imi doresc sa aud si eu prea-iubitele cuvinte" Mami, azi ce mancam??"
Asiza, faine poze, slaba mamica, grasunel Denis, sexi sot!
Adinazot, am admirat si eu pozele voastre din concediu si daca am realizat ca nu am sanse sa ajung atat de slaba si sexi, totusi mi-am jurat in barba ca in Antalia vreau sa ajung si eu!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Dia1609 spune:
dandusa, are dreptate deea, se putea pune pe numele lui claudiu ca bun propriu, cu acordul tau, fiind bani proveniti de la parinti
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
kikineata spune:
Ruxandra, poti sa-mi spui te rog la ce gradinita merge Matei si in ce zona?? Si daca se poate cat platesti.
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Buna dimineata,
Noi raportam un w-e calduros, dar pe alocuri racoros de-a binelea. Si balaceala la greu in noua noastra piscina. Demontabila si super-incapatoare. Am plutit si pe saltea. Ah, ce viata!
Conu a fost la inceput mai rezervat, dar cand l-a vazut pe Matei ce in elementul lui era, s-a relaxat complet. Si dai apoi chiote, rasete si distractie la greu.
Ne-am intalnit si cu Adinel-grasunel si cu mamica ei pe care am tras-o vartos de urechi.
Anateo, eu pe banii mei sunt tare pretentioasa. Nu mi se pare normal ca cei mici sa faca zilnic acest drum, respectiv sa traverseze o intersectie asa aglomerata. Apoi ce gradinita privata e asta, fara curte si loc de joaca ?? Si Matei mai merge cu gradinita in parc, dar rar si iesirile astea sunt considerate adevarate excursii. In rest se zbenguie in curtea gradinitei, care-i ff mare si dotata cu tot ce-i trebuie: leagane, nisip si iarba cat cuprinde. Ah, si e tot gradinita privata.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
roxanica2006 spune:
Dia, noi am uitat sa o intrebam pe dr. daca ne recomanda vitamine, dr, de familie ne-a spus ceva de Vitam, eu insa nu am gasit prin farmacii. Nici nu stiu cat e de indicat sa le administram micutzilor vitamine, desi o cura de cateva zile nu ar strica. ORICE numai sa manance!!! Si crede-ma chiar se apucase de mancat cu pofta, imi era mai mare dragul, scurta ne-a fost insa fericire...
Dar in rest e de-o voiosie iesita din comun, vioi nevoie mare, sare toata ziua ca o capritza sprintzara, de ce mai trebuie sa si mancam, numai ne stricam buna-dispozitie!?
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
roxanica2006 spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
roxanica, nu stiu dc te consoleaza sau nu, dar nici Oana n-a mai mancat azi... acum avem 8 ore de la ultima masa (care a fost de 130 ml, deci nu a fost nu stiu ce masa copioasa) si nu vrea nici 2 picaturi si pace... a baut ceai vreo 10 ml...
o iau pe aratura, dc incepe din nou cu nemancatul ... i-am dat o periaoda vitamine pt stimularea apetitului, si au functionat, sper ca nu trebuie sa i le dau vesnic
Dia de Oana (29.11.2006)
aaaaa..si apropos de stat 8 ore nemancat, mie in spital mi-au facut un adevarat circ atunci cand le-am spus sa nu se mai mire atat ca nu mananca David kk-ul ala de decocot de orez, pentru ca el si in vremurile lui bune statea si cate 6-7 ore nemancat. mi-au spus ca asa ceva e inadmisibil si mi l-au pus urgent pe perfuzii, ma si gandeam cate zile din astea am trait noi acasa, trebuia sa fim numai pe perfuzii, si totusi nu suntem scheletici. Totusi, recunosc, ca au sadint in mintea mea samburele asta al terorii : "Au trecut 4 ore, sa manance copiluuuuuuuuu!!!!"
poze David Mihai
Yagmur spune:
Din pacate tot pe fuga:
LA MULTI ANI fulguietilor din ultimele zile: Sara, Zara, Alexandra, Andrei, Alessia, Maya, Marc, Stefan, Andreea.
Am inceput azi sa papam morcov. Dadaca spune ca a papat 3 linguritze. S-a strambat la inceput, dar apoi a mancat si nu a vomat. Ma doare sufletul ca nu sint langa el.
Celalalt eveniment din viata noastra este ca l-am tuns. Arata a baietel poznas, dar ii sta tare bine... dar din pacate a urlat, dar a URLAT!!! Am un mic hippiot... care tine la podoaba capilara...
Am fost la control ORL. Avem polipi si de asemenea incepem de azi tratamentul ptr pneumococ; speram sa scapam de el cat de curand
Dandusa, welcome back!!
Ruxandra, sosim pe 14 si plecam pe 18 iulie. Sper ca ne vedem..
Va pup dulce
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
desiree spune:
fetelor, eu zic sa nu dati vitamine la copii fara prescriptie medicala...verisoara mea primara care s-a nascut cu o luna inaintea mea...datorita faptului ca era slaba si nu prea manca, iar eu o grasuna si o mancacioasa..mama ei, de invidie sau spirit de competitie...a indopat-o cu tot felul de vitamine straine "foarte bune" iar acum are 120 kg, este obeza, are glanda data peste cap..si nu poate slabi...doctorul i-a zis sa dea jos cateva kg ca are tesut gras pe inima..a slabit 20 kg cu mari eforturi dar zau ca nu se vedea deloc..mai tarziu le-a pus la loc...ideea principala este sa incercam sa protejam metabolismul lor atat cat putem...eu cred ca greva este din cauza caldurilor prea mari..saracutii, e ceva nou pt ei..nici in burta la mama nu era asa de cald... ....Octavian a refuzat fructele de dimineata...si incerc sa nu ma panichez.
hai ca azi a dat logoreea peste mine...
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
asiza spune:
Hai, ma fiti serioase...tare bine m-am simtit ca m-ati facut voi slaba...si zau ca nu e nici pe departe asa...am mai dat jos ceva ceva, dar mai am 10 kg care, de-al naibii, se incapataneaza sa stea pe soldurile si burta mea! ...si ce credeti voi, doar am pus pozele cele mai aratoase, in care sugeam burtoku' ca ma gandem ca poate le pun pe DC ...de azi ma duc si eu la alergare, in parcu' ala verde de l-ati vazut in poze...Oricum, va pup pe toate....
Desiree, ia du-te si uita-te pe cutia de la Orez cu roscove ca tocmai am aflat ceva ce m-a ingrozit...citeste ce ingrediente contine..sper ca nu e adevarat zvonul ca ar contine ACID CITRIC, care e CANCERIGEN in doze mari e adevarat, dar oricum...vorbim de copii mici....si am auzit ca contine si sucroza...hai ca asta n-ar fi rea...ia zi tu ce scrie acolo? Dupa-masa merg si eu in Cora si citesc atent cutiile alea...parca orezul simplu era ok, ca am citit, dar nu bag mana-n foc...da' am aruncat cutia si nu pot verifica acuma!
Roxanica, imi pare tare rau ca David e iar in greva foamei! Nu stiu ce sa-ti spun, poate intr-adevar e de la caldura...ai incercat macar sa-l tii hidratat cu apa sau ceai?
Dandusa, tu seara il alaptezi sau ii dai formula la ultima masa?
Mai, ce soacre aveti...una si una......sa va mai pove de a mea???? Noooo, nu mai zic nimic...incet-incet ajung si eu la starea de apatie a Diei in ceea ce-o priveste pe soacra!
Va pup pe toate...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
flore26 spune:
DANDUSA bine/ai revenit! Poze noi cu Crina avem? Nu te mai consuma din cauza coanei, fiecare din noi are cate un specimen din asta, dar trebuie adoptata pozitia Diei. De altfel si eu am aceeasi relatia cu socrosenia: nu o sun, ea mai rar, cand ma intreaba raspund, fara detalii. Iar pe fiisu nu/l suna, cica vrea sa vada cat timp trece pana sa o sune el. Ca ea e mama. Recordul...3 luni Pe noi nu ne/au ajutat cand ne/am luat apartament. Atunci eram foarte suparata, acum insa ma bucur ca nu au ce sa/mi strige.
YAGMUR inceput promitator cu papa! Si eu vreau sa o tund pe Alessia, dar nu pentru ca are prea mult par, pentru ca nu are, poate se ma indeseste bb Luca si mami luiFLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)