Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by asiza

Desiree, ia du-te si uita-te pe cutia de la Orez cu roscove ca tocmai am aflat ceva ce m-a ingrozit...citeste ce ingrediente contine..sper ca nu e adevarat zvonul ca ar contine ACID CITRIC, care e CANCERIGEN in doze mari e adevarat, dar oricum...vorbim de copii mici....si am auzit ca contine si sucroza...hai ca asta n-ar fi rea...ia zi tu ce scrie acolo? Dupa-masa merg si eu in Cora si citesc atent cutiile alea...parca orezul simplu era ok, ca am citit, dar nu bag mana-n foc...da' am aruncat cutia si nu pot verifica acuma!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

faina de orez 52%, faina din germeni de seminte de roscove 19%, sucroza,uleiuri vegetale,carbonat de calciu 1%, ACID CITRIC 0.6%, clorura de potasiu 0.45%, fosfat de sodiu 0.4%, vitamine, lactat de fier 0.04%, sulfat de zinc 0.008%

acid citric e cancerigen? pai si cum ramane cu VITAMINA C? sau citrice? sau vorbesc nazbatii? hai ca m-ai bagat in boala deja.... pai astia de la NESTLE nu stiau asta?

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dandusa tot vroiam sa iti zic.... zilele trecute pe o banca.... 2 doamne mai in varsta, discutau despre copii.... una din ele "eu sunt o soacra buna, nu m-am bagat in viata lor, uite acum si-au luat ap nou, ii las sa il aranjeze si mobileze cum vor ei" ma gandeam la soacra ta ... naspa! oricum LMA mamei tale, sa fie sanatoasa, sa se bucure de tine si de Crinuta!
danita daca as stii ca am o boala genetica transmisibila, grava, nu as incerca sa fac copii. as adopta. daca nu as stii si as descoperii pe parcursul sarcinii.... depinde, dar cred ca as alege sa nu chinui un copil. vb de boli grave!
Roxanica imi pare rau ca nu vrea sa pape David, totusi important e ca el e vesel si activ! va pe amandoi!
a deju ma bucur ca ai revenit la sentimente mai vesele... cu multe :))))!
miro
yagmur pt Luca! pozeeeeee!
asiza vazut pozele cu Denis..... SUPERB pustiul!!! si zona in care va plimbati e tare tare faina! atata umbra!!!
apropo de miro... noi nu mai mancam??? meniul zilei.... va rugam... poftiti!
acum sa va zic ca am si eu o problema.... am cam avut niste crampi infioratori zilele astea, asa ca seara i-am dat lui Dani lapte praf pt ca se agita in somn si il durea burtica! problema e ca el seara mananca cam 190-200 ml de lapte praf (la 21.30-22), iar dim la 4.30-5 URLA de foame. cand ii dadeam san si cereale, manca dimineata la 6.30. asa ca as vrea sa ii pun in bibe de seara cereale, dar nu stiu de care. stiu ca trebuie din acelea fara lapte... dar de care? ce marca, ce fel? si fff important... ce fel de tetina sa ii cumpar?? ca nu am pt cereale! v-am auzit zicand ceva de forma y, dar nu am gasit, eu am luat ceva sub forma de X pt mancare densa (asa scrie pe ambalaj), dar eu stiu cum o fi???!! hai, va rog, sariti-mi in ajutor!
pupici!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Mamici de baieti consolati-va, fetele ne-au luat. Vor mai trece muuulti ani pana sa le-ajunga si flacaii nostri.

[
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

ADICA???

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dandusa: nu fi trista din cauza soacrei. esti dezamagita pt k nu te asteptai la asa ceva din partea ei....Nu pune la suflet daca il ai pe Claudiu de partea ta.Mai rau era daca ar fi fost si el de partea ei... Iti dau exemplu pe finii mei( si nu exagerez k sa te incurajez)care au avut mari discutii pe tema asta.El este navigator si cand si-au luat apartamentul el a vrut sa-l treaca pe numele mamei lui, caci "daca se va intampla ceva cu casnicia lor"sau "daca ea s-a maritat cu el doar pt apartament" si fel si fel de alte tampenii ( pentru care eu l-as fi lasat cu ma-sa cu tot fara nicio alta explicatie)...Fina-mea era terminata, ce mai...
Pana la urma l-a convins sa nu il treaca pe numele ma-sii, dar s-a trecut doar el singur proprietar....

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

asa..... si sa va mai zic.... am comandat minge... stiti voi de care, din aia smechera ca a Oanei, de fapt mi-a comandat-o verisoara mea din state. costa 19.95$+shiping 6$, asa ca am mai adaugat ceva tare misto (cel putin asa pare) pt scaunul de masina, un fel de centru de activitati cu muzica ... uite asta https://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=59 tot 19.95$. verisoara mea a gasit un talon cu 15% reducere.... si mi-a scris mail ca ii face jucariile cadou lui Dani! asa ca ne-am facut cu minge, ajunge in Iasi pe 30, cand vin copii ei in tara!!!!!! ABIA ASTEPT! (parca as fi comandat pt mine!!)

http://community.webshots.com/user/lpetres13" target="_blank">Poze Daniel

http://www95.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55320928" target="_blank">slideshow Daniel

http://community.webshots.com/album/558718316pZDbiH" target="_blank">Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">http://www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Stai asa, Desiree, ca n-a fost intentia mea sa te panichez!...tocmai ce mi s-a spus si mie de catre o mamica...eu stiu asa despre acidul asta citric: e un aditiv alimentar, E330, care cica poate avea actiune cancerigena si produce afectiuni ale cavitatii bucale...tocmai ce-am citit in Wikipedia si se pare ca dracu' nu-i chiar asa de negru pe cat pare...nush ce sa zic...oricum E330 se gaseste in majoritatea sucurilor de pe piata, in batoane Chocapic, Nestle etc etc...offf...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hai sa vga zic si eu "din casa"...ca soacra d-aia am si eu in dotare. Vine in TM din Brad numai cand are vreo treaba, nu sa-si vada nepotii. Pe amandoi mi i-a vazut la botez, in rest ioc. Si nici nu le trimite nimic, nici nu suna de ziua lor. Sta si boceste ca fie-sa nu face plozi, din ce stiu eu ce motive medicale. Nu s-a gandit o singura zi sa vina sa stea cu noi sa ma mai ajute la una alta cu astia micii. Normal, cand suna suna de complezenta si atunci prefer sa mi se termine bateria sau sa nu raspund defel. Cand vine aici sta de parca ar avea aun bat in dos, Dani nici nu-i place, ii simte artificiali probabil, nu se apropie de ei. Si da, se asteapta la onoruri frate, mese intinse si voie buna. Ceea ce n-am chef sa le ofer, ca de multe ori ma gasesc obosita, nemancata si ciufulita. Si uite asa cresc copiii mei far-de bunici, ca deh, asa e in lumea civilizata a profesorilor- fiecare pt el si daca se poate sa rupa de la toti din jur cate un pic macar, ca ei, profesorii, is saraaaaaaaaaci (cu duhul, parerea mea)

In alta ordine, ma doare gatul de numa, ma pus nevoia sa ma infig intr-o caserola de inghetata, acum parca am rumegus insirat pe gat, abia pot manca si ma rog sa nu-i procopsesc si pe ai mici cu asa ceva. Dea e cam agitata, musca in toate partile ca un cutzu, a acceptat azi doar lapte, ieri si ceva banana cu branza calcica. Asteptam vaccinul ca sa vad daca iar declara greva oficiala.

hai ca merg sa nu mi se faca legumele scrum
pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Am bagat si eu un ochi pe aici pe fuga ca sint cu farfurioara de legume pregatita pt rares.Am pus si putin piept de pui. foarte putin ca azi e prima zi.
Cit despre acidul citric stiu ca se gaseste in toate citricele si nu l-am gasit in lista cu aditivi cancerigeni.
Se utilizeaza si in alimentele bebeilor in pireurile de fructe si in cereale.
Ma mai documentez daca pot mai tirziu.
Cred ca daca ar fi cancerigen ar fi informate fetele din strainatate, si mai cred ca cel putin acolo ar fi trecute pe lista cu alimente interzise pentru copii toate produsele care contin acid citric.
Va pup si incerc sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

"Buna dimineata", profit de "somnul" iepurashei.....asa ca:
aseara, pardon AZI-NOAPTE, adicatelea pe la 3.30... eram cat pe ce sa intru si sa va scriu o scrisoare deschisa in care vroiam sa ma declar INVINSA!!! ...si sa va zic ccc nu merit locul pe care il am in acest forum, acela de MAMICA..... asa eram de DISPERATA...nu ca acu'mi-a trecut de tot....ana a adormit, daca se poate numi adormit, la 4.30!!!! iar azi s-a trezit, intr-un final pe la 13.20 (asta daca mai punem ca s-a fastacit tot timpul, s-a trezit cam din ora in ora, i-am dat apa, am mangaiat-o pe spate...)....acu' are aproape 40 min de cand doarme....nu stiu ce sa mai fac.......de mancat mananca bine: "dimineata" papa mar ras + biscuite si cam 100 ml lapte (formula 2), mai tarziu mai bagam ceva fructe, lapte....seara mananca piure de legume cu piept de pui...apoi lapte.....si intre mese, baga apa cat cuprinde....ce-i drept este cald de iti vine sa-ti smulgi pielea de pe tine si nu alta....
Este bine sa vad ca n-am fost uitate!!! Faptul ca ma "agat" de voi mi-a mai readus din optimismul pe care azi-noapte il pierdusem de tot.... Gata, S-A TREZIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTT!!! Fug, promit sa mai intru.....si pun si poze......
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

M-ati innebunit cu jucariile astea frumoase. Vreau si eu. Se gasesc in Bucuresti??

quote:
Originally posted by Laura13

asa..... si sa va mai zic.... am comandat minge... stiti voi de care, din aia smechera ca a Oanei, de fapt mi-a comandat-o verisoara mea din state. costa 19.95$+shiping 6$, asa ca am mai adaugat ceva tare misto (cel putin asa pare) pt scaunul de masina, un fel de centru de activitati cu muzica ... uite asta https://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=59 tot 19.95$. verisoara mea a gasit un talon cu 15% reducere.... si mi-a scris mail ca ii face jucariile cadou lui Dani! asa ca ne-am facut cu minge, ajunge in Iasi pe 30, cand vin copii ei in tara!!!!!! ABIA ASTEPT! (parca as fi comandat pt mine!!)

http://community.webshots.com/user/lpetres13" target="_blank">Poze Daniel

http://www95.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55320928" target="_blank">slideshow Daniel

http://community.webshots.com/album/558718316pZDbiH" target="_blank">Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">http://www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput