Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

VIINEEE MAMAAAAAAAA!!!!
..daca ar iexista un emotion care face tumbe de fericire l-as insira la nesfarsit...

Dia asa spui..valeu ce ne asteapta...oricum am inteles ca aici nu le fac gauri bebeloaselor pana la 2 ani..o sa ma interesez..
saraca Oana, hai mai,ai dreptate, precis doare, ia gandeste-te tu ca iti face tie una gaurile acum...doare..

Flore a dormit fatuca?

Panaa precis din cauza caldurii nu doarme cupchilul. Asa face si Bea daca ii e cald, se fatzaie la nesfarsit,adoarme, doarme juma de ora si hait!! iar ochii cat cepele..

alexandra spune repede ce regim tii.. ca eu m-am gandit ca daca renunt la ciocolata se considera ca sunt la regim..oricum e acelasi feeling..
flacau mare ai, e cel mai vorbaret dintre fulguleti!

asizocul modest se face cum ca ar ploua..

iaca editez pentru ca iar o uitam pe ariadna...
aha..deci de aia a papat Andrei lapte HN..nici nu stiam ca e bun in asemenea cazuri..
ai fost la eco? e bine bebelul?

si by the way...am si eu o nedumerire..
mai fetelor..bea sta numai pe jos..de acolo nu are unde sa cada..de ce nu ii lasati pe bebei pur si simplu pe o patura pe covor, si nu pe pat??

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

CHINICO a dormit, dar tot cu treziri din ora in ora, pana la 6. La 6 a adormit pana la 10. Ce sa facem...macar acu mananca bine (fructe si cereale). Se pare ca nu mere si sa doarma bine si manance bine. Zici ca aveti vizite? Maine sper sa ajung la gradi. Cand vine Gabi la tine? Cat despre cercei, eu i/am facut gauri la externarea din spital, si a suportat foarte bine.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mda. venit de la mare in buc imputit si caaaald. frumos tare. asa bine e sa nu faci nimic ...mai ales daca nu i acasa unde mereu se gaseste ceva de strans...plus ca motanu' si mama-sa ne au facut program non stop. a fost de nota 10. poze mai incolo

salutam cu maaare drag revenirea dandusei. maaama ce dor mi era de mesajele tale..... pe soacre lasa ca le casapim impreuna, mie sa mi rezervati un capitol intreg ca cica stam si pe acolo vreo sapt... oricum, aman la maxim.... calduri in bucuresti...nici sa n aud...e sub orice critica...

plus ca m am vazut in poze si sunt infiorator de grasa...

plus vazut nesuferita de adinazot cu corpu' ala....si m am ofitcat si mai tare...

si iar imi dau seama ca sunt nesuferita si imbufnata si ma enervez si mai tare...

deci: d e copil perfect, comportament de nota 10 (nu calculam cele 20 de priri pe drumul de intoarcere, alea nu se pun...), rade de nu mai poate. vazut poze de oana cu cercei. in sfarsit si a luat si d gagica .vazut isa grasuna cu cercei, beton gagica ; denis super asortat si antonia in picioare. unu' mai frumos ca altul....bai nene, denis asta s a facut frumos rau...plus ca se blonzeste pe zi ce trece, exact ca d....a zis alex ca la blond cu ochi albastri chiar ca mi o iau....cine il mai crede pe el...hai, ochii albastri de la strabunica mea...poate...mai mergea...da' si blond...

roana ma bucur ca te ai hotarat la 'fara lapte' si ca nu te ai suparat pe noi cand te am luat mai tare . eu zic ca esti o fata de nota 10 daca nu te ai suparat si ai retinut esentialul
dorsilia de ce esti asa stresata sa manance incat nu mai conteaza ce? eu ma bag la rosiile alea...
gata pauza..capuil la fund...adica s a trezit...mesaj haotic da' intelegi voi....

diana si david 03.12.06

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alex, ....Hai Alex, nu te lasa...poti invinge kilogramele!!!! da' pe langa cura, fa si tu putina miscare, ca pleaca mai repede kilele astea nesuferite
Marinela, probabil ca ai dreptate cu acest acid citric!

Chinico, ...chiar ma gandeam si eu mai devreme la Aradna...sper ca totul e ok cu Bogdanel/Andrei...
Dorsilia, insanaotsire rapida...ca-i tare rau sa fii cu gatu-n pioneze!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna, fetelor!

chinico, asiza, ca v-ati gandit la noi.
N-am mai scris...ca nu mi-a mai ars de asta dupa faza respectiva.De citit, am citit tot. Andrei e bine, se joaca, mananca la fel cum o facea inainte de incident, doarme la fel ca inainte; nu s-a schimbat nimic in comportamentul lui, doar ca azi a fost cam marait, ma vrea tot timpul langa el. Mâraie pt. ca nu poate avansa atunci cand e pe burta si nici nu vrea, dom'le, sa se rasuceasca la loc...daca tot vede ca nu poate practica mersu` de-a busilea. Sta maximum un min. pe spate si apoi se intoarce pe burta.....si incep nervii. Se ridica in maini, ridica piciorusele si se balanseaza asa pe burtica...doar-doar s-o intampla minunea sa poata sa se deplaseze in felul asta.
N-am facut inca ecografie pt. ca am citit peste tot (inclusiv experientele mamicilor care au trecut prin asa ceva) ca eco. nu e concludenta daca e facuta imediat dupa cazatura. Daca sotul meu va fi liber maine, vom merge la un medic particular...inca nu stiu exact unde, sa-l vada si, eventual, sa-i faca o ecografie sau ce investigatii va crede el de cuviinta.

Pt. mamicile carora le-au cazut bebeii din pat (am citit de vreo 4-5 mamici de aici care au fost in acceasi situatie) : ati facut investigatii/analize bebelusilor vostri in urma cazaturii? Daca da, de care?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

revin cu noutati de pe santier. sambata cica sa vina electricianul. se uita, discutam, si imi trimite devizul lui-80 de milioane!!!!!!asta in conditiile in care eu am un deviz de control si e toata afacerea 50 de milioane! asa ca am sunat pe altcineva si a venit-azi la 7 juma dimineata eram la apartament cu pisi cu tot-si omul a calculat la 43 de milioane plus tva sau nust` ce naiba, in fine, se incadreaza in ce ar trebui sa fie.
dupa aia am mers la primarie, sa rezolv cu reclamatia, au fost ok baietii, nu m-au sanctionat pt neregulile fostului proprietar, dupa care a fost musai sa fac pe soferul si sa duc pe cineva undeva-nu cereti detalii, ca am o mie de draci, in conditiile in care persoana are bani, nu merge cu taxiul, dintr-un motiv care ne scapa...si fix acum am intrat in casa. inutil sa va zic cat de rupta sunt!

de fapt, si cel mai important, am vrut sa va zic ca ma tot uit la poze de bebei si ma mir ce mari sunt! a trecut repede timpul, parca adineauri intram pe ultima suta de metri si eram toate cu burticile mari, iar acum bebeii nostri stau in fundulet si unii se ridica si in doua labute!

dianocica, bine ati venit! sa ne arati pozele, de abia asteptam sa il vedem pe d mic la mare.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Andrei doarme inca...
Apropo de ce zicea a deju, ca oricarui regres ii urmeaza un progres, ba chiar unul remarcabil.... De ieri Andrei sta in fundulet, ieri a stat mai bine de o ora...si si-a tinut echilibrul destul de bine. El sta in fundulet de vreo 2-3 sapt., dar trebuia sustinut sau sa stau langa el ca sa nu cada. Ieri a stat singurel in patut, s-a jucat si si-a mentinut echilibrul in ciuda faptului ca patutul lui se leagana atunci cand se misca Andrei in el. Inca nu are stabilitate asa cum ar trebui, dar e mult mai bine decat ceea ce presta pana acum. Cand sta rezemat de perna (cam la 3-45 de grade), se ridica sprijinindu-se in coate...si ramane asa pana oboseste si incepe sa mârâie. De cateva ori a reusit sa se ridice de tot, in fundulet...dar nu sta prea mult daca nu-l asez eu cum trebuie.

Desiree, am vazut pozele lui Octavian, e cavaler mare, dom'le. Ce frumos sta el in fundulet! Parca si-a mai schimbat fizionomia, i s-au conturat si mai bine trasaturile si parca seamana la perfectie cu tine. Ma insel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna , iar e luni....ce repede trece vremea...
ati scris ceva nu gluma, am mai multe de zis, sa vad daca imi mai amintesc, ca am citit tot de dimineata, apoi la 10 eram in parc la copii ...ne intalnim zilnic cu 3 gradinite din zona (deci vreo 30-35copii) ...vreau sa o obisnuiesc cu copii pt cand va merge la gradinita. ne-am dat in leagan, ne-am uitat cum se joaca copiii la nisip si pe tobogan...a fost fun. Julia a facut si un pic de baby talk cu fetita de 11 luni...se trageau de palarii nevoie mare...si nici ailalta nu se lasa, de italianca pasionala

apropo de gradinite, anateo imi pare rau ca nu gasesti ceva mai safe...chiar ma gandeam dupa ce am citit si am iesit in parc, cat de blessed sunt cu zona in care stau...si vad ca sunt multe gradinite in jur, e una chiar la cateva case de mine cu 7cad pe zi ...daca are loc prin toamna acolo o dau...am loc sigur la alta tot din toamna, la acelasi pretz, dar ar trebui zilnic trecut un pod de 2-3km peste apa...si nu stiu cat o sa reziste barbatu' ...

dar gradinita aia , sau altele, nu au si ele o curte, ceva, un loc de joaca inverzit, parca toate caminele aveau inainte asa ...succes, poate gasesti ceva pana la urma care sa te multumeasca.

viziona poze de Desiree - mai ce iti seamana !!, asiza - ce chipes e in carutzu' canadian...sau nu tu ziceai ca ai primit gracco de aici, parca il recunosc, Dia1609 - bai ce domnisoara ...aveam mereu impresia ca e un baietoi dupa cat se misca ...si cand colo e domnisoara cu coditze. pana la urma tu vrei stickere cu winnie (tot vreo 30 de buc) sau cele cu rame, ciuperci si fluturasi?

revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

am revenit.

offff, de cand cu ridicatul asta...dureaza o vesnicie pana isi gaseste pozitia de dormit...ia tot patul la flic-flac-uri, se pune in cap, in genunchi, in fund , in nas...greu de tot adoarme.

alexandra_25

la tema cu boala genetica si facutul de copii...va raspund in cauza : boala mea desi in general e genetica, la mine a fost dobandita . dar prin modificarile aduse organismului (la nivel anticorpi ADN de ex...), eu o pot transmite (pot, in sensul ca exista si o posibilitate sa nu se transmita,... cartea pe care am jucat si eu facand copilul )
evident ca un medic trebuie sa iti dea raspunsul la aceasta intrebare. e mult prea serioasa treaba ca sa iei decizia singura.

a nu se confunda boala genetica cu predispozitiile la boli...uneori si o boala genetica poate sta latenta ..astfel incat se poate activa mai incolo, peste generatii.

din tot sufletul meu suferind acum, iti spun ca este la fel de important ca si tu ca mama sa fii sanatoasa, sa poti creste copilul si sa te bucuri de el si el de tine...mai ales ca ai deja un copil sanatos! nu vad cum as putea fii mai fericita cu 3 copii si eu bolnava , plus pericolul de a-i influenta sanatatea.

la subiectul soacre, ce sa zic....traiasca distanta mare!...desi sagetile se simt pana aici, se mai atenueaza...

asiza , eu zic sa nu te agiti cu acidul citric...e peste tot.

mirona, nu s-a terminat revizia ? bey, da' tot
se mai fac revizii la apa ??? dar ce au de reparat in fiecare an? cred ca suntem unici in lumea asta cu reviziiile la apa...si la bucuresti la fel??

donia? v-ati intors? cum a fost la americani? iarba mai verde, vaca mai grasa...am tras si noi niste gratare si mici in weekendul asta..de au intrat vecinii inauntru...nu au stat sa ii invat ce e ala "romanian burger"

Mergi la inceput