Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

vorbesc singura ca tv-ul...unde sunteti toate?

astept si eu poze de la dianocica cu marea....
dandusa ...lasa , bine ca o sa aveti cuibusorul vostru...de nebunii.

chinico, pe jos cand o pun, trage cate un cap ...cade ca o bomba... noroc ca planseul e de lemn (traiasca ccc casa canadiana din lemn ...f buna in cazuri din astea)...
pfiu, pai acuma ziceti de mocheta...si eu cand cautam case , una din conditiile de cap de lista era sa nu aiba mocheta, ci parchet...in fine, o scoatem noi la capat cu covoarele...noroc ca nu vrea sa mearga in 4 labe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ariadna, scuza-ma ca ma bag, dar ai grija cu patutzul ...ar trebui sa fie fix, sa nu se miste...eu zic sa nu astepti sa se ridice in picioare sau sa sara prin el si sa il schimbi sau sa il fixezi daca se poate ...rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

asiza - ce chipes e in carutzu' canadian...sau nu tu ziceai ca ai primit gracco de aici, parca il recunosc

revin.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Ba da, iti amintesti bine...multumim, multumim! ...

Cat despre acidul citric, sigur ca nu ma agit, asta spuneam si eu, ca e peste tot, dar am preferat sa arunc Nestle la gunoi si am cumparat cereale BIO de la Milupa care sigur nu contine porcariile alea!

Pupici, pupici....

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor
multumesc pentru opinii ! eu intr-o saptamana am intalnit 3 persoane - un el cu o boala la inima ce se transmite genetic si a ales adoptia si 2 tipe care au o boala a sangelui ( destul de najpa amandoua ) si au ales sa faca bb 2 . una a nascut .... dar sansele pentru bb sunt rezervate .

am vazut poze frumoase cu bebe draguti si ezista domle nist emamici ......chiar fotomodele ! super ! sa traiti sa va bucurati impreuna de tot !!

noi continuam sa nu papam supa ..... sau piure de legume ..... asta e ! vedem maine, vreausa schimb tactica !

pupici si o noapte frumoasa !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
nu foloseste nimeni cereale in bibe de lapte parf???? pls!!!
pupici!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

seara buna!
hai, maaaai, venisem sa ma laud ca in cele din urma David s-a indurat de mamica lui labila psihic si a mancat piureul de legume cu carnitza + cereale nestle ca numa' asa ne place, si ce-mi vad ochii???? Ca roscovele astea-s cancerigene?????(pricepusi, pricepusi ca e vorba de acidul citric) Hai mai !!! Si dr. tocmai ne recomandase tipul asta de cereale pentru ca am avut scaunele modificate si zicea ca-s indicate in asemenea situatii. of, of, mai, mai!!

Ktrinel, imi pare rau sa aud ca ai niste probleme de sanatate, ai asa un tonus bun, esti mereu optimista, hotarata, transanta, incat nici nu banuiam ca sunt oarece probleme. Da' cat timp totul e sub control tu esti invingatoarea! Multa sanatate!
Panaa, exact asa m-am simit si eu azi, nedemna de statutul de "mama". tare m-am pierdut cu firea vazandu-l pe David cum refuza tot, lapte, mancare, apa. Si asta pentru ca asa e obiceiul lui, ca daca se intampla pentru prima data eram f,.f.f rabdatoare. Ma urasc in momentele astea, apoi ma consolez ca sunt si eu numai un om. Bine, a se intelege pierdut cu firea nu inseamna luat la bataie copilu' , ci zece randuri de transpiratie pe sira spinarii, parul valvoi si o voce ce n-o mai recunosteam, implorand : "hai, iubitule, inca o lingurita, brrrr sau sssss sau uuuu !!"
Bai, da' in rest copilu' asta al meu e perfect, atata energie are de ma seaca, de ex in seara asta, o ora fix ne-am jucat cu mingea, el mi-o pasa , eu i-o dadeam inapoi si tot asa , cu mentiunea ca la fiecare pasa el radea de se spargea, pacat ca n-am filmat.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Laura, noi am folosit la inceput in biberon cereale de orez de la nestle, simple, fara lapte, tetina de la Nuk pt. hrana groasa sau chicco cu flux reglabil, ca alea in forma de Y sau X curgeau ca la balamuc. asa a fost la noi.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

asa si mai vroiam sa intreb.... cate masuri de cereale pun in bibe??? danita , m-a lamurit ea cu o gramada de chestii, in afara de asta!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dianocica, bine ai revenit in Bucurestiul nostru prafuit! Vrem poze cu d mic la mare, la soare!
Yagmur, felicitari pentru inceputul diversificarii! Asteptam pozici cu micul hippiot fara poadoaba capilara. Sunt convinsa ca e mortal! Sanatate multa si sa scapati repede de pneumococ! mamica muncitoare si Luchita cel scump!
Ariadna, felicitari pentru statul in fundulet! Ma bucur ca Andrei nu a avut nimic in urma cazaturii!
Desiree, ai un flacau super! Doamne, ce-au mai crescut fulguletii nostri!
Ktrinel offff, de cand cu ridicatul asta...dureaza o vesnicie pana isi gaseste pozitia de dormit...ia tot patul la flic-flac-uri, se pune in cap, in genunchi, in fund , in nas...greu de tot adoarme. Mi-o si imaginez pe Julia misunand prin tot patutul! Dulce mai e!
Chris, 80 de milioane?!!! Dar astia isi imagineaza ca tu culegi banii din copacul din spatele blocului? Cata hotie, mai frate! Bine ca ai gasit pe altcineva. Cand ai putin timp mai pune si tu niste poze cu Alexandra, sa vedem si noi cat a mai crescut. Multumesc pentru ideea cu steamer-ul! Mi-am cumparat si eu si este super! Legumele au, intr-adevar, un gust mult mai bun!
Laura, eu ii fac o lingura si jumatate de cereale si i le adaug in biberonul de seara, 150 ml lapte. Tetina de la biberon este una normala, cu curgere medie, iar biberonul este unul de la Primii Pasi. Am incercat sa vad daca poate trage cerealele printr-o tetina normala si am vazut ca nu are nici o problema. Mananca foarte bine cerealele asa si nici nu se infunda orificiul tetinei. Daca Dani nu poate manca cerealele cu o tetina normala, poti sa maresti tu orificiul tetinei cu forfecuta. Doar un pic! Am uitat sa spun ca Alexia mananca cereale de la Milupa.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fericire mare la mine in suflet...,nu am cui sa spun la ora asta...,Crinuta doarme,mama doarme...,asa ca va spun voua...,s-a aprobat si putem pleca la Claudiu,ieeeeeeeeeeeeeeeeeee,uraaaaaaaaaaaaaa,dau de baut...,ca doar ce am deschis o sticla noua de visinata...Pe 28Iulie,plec la iubita mea...,fug sa-mi calculez ovulatia

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput