Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dandusa, esti mortala! fug sa-mi calculez ovulatia Felicitari pentru vestea cea buna!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ALEXANDRA,succes in lupta cu kilogramele,hai ca inceputul poate fii mai greu,pe urma sa vezi ce lin vor decurge lucrurile,dar tu esti ambitioasa si o sa reusesti!!!Daca reusesti sa faci si miscare,ar fii ideal!!!
DESIREE,f dragut bebe Octavian,ce mare e si ce i s-au evidentiat trasaturile,pupa-l-ar mama pe el!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSA,bravooo,ce soada esti!vrei bb 2 asa repede?Esti hotarata,nu gluma!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Fericire mare la mine in suflet...,nu am cui sa spun la ora asta...,Crinuta doarme,mama doarme...,asa ca va spun voua...,s-a aprobat si putem pleca la Claudiu,ieeeeeeeeeeeeeeeeeee,uraaaaaaaaaaaaaa,dau de baut...,ca doar ce am deschis o sticla noua de visinata...Pe 28Iulie,plec la iubita mea...,fug sa-mi calculez ovulatia

bravo dandusa suuuuuuuuuper!!!! bem, bem...in herasstrau, pe caldura lu' peste.... da' macar sarbatorim cum se cuvine....super, ma bucur mult pt voi. si crinutza cuminte, doarme....super super

la noi e foooarte cald, s a chinuit saracul d sa adoarma...ma duc si eu. ...danduso sa nu termini bautura singura, da?

diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel
, Dia1609 - bai ce domnisoara ...aveam mereu impresia ca e un baietoi dupa cat se misca ...si cand colo e domnisoara cu coditze. pana la urma tu vrei stickere cu winnie (tot vreo 30 de buc) sau cele cu rame, ciuperci si fluturasi?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

cu rame ciuperci si fluturasi, ca avem cu winnie {:D]sar'na
e un baietzica cu coditze ... taica-sau ii zicea "piciu" inainte de a avea cercei, acum cica nu-i mai poate zice asa ... mi se pare logic

offff, de cand cu ridicatul asta...dureaza o vesnicie pana isi gaseste pozitia de dormit...ia tot patul la flic-flac-uri, se pune in cap, in genunchi, in fund , in nas...greu de tot adoarme
cunosc modelu, il avem si noi la indigo, face patrulare si tarash ostasesc cu nasu-n saltea inainte de somn

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

Fericire mare la mine in suflet...,nu am cui sa spun la ora asta...,Crinuta doarme,mama doarme...,asa ca va spun voua...,s-a aprobat si putem pleca la Claudiu,ieeeeeeeeeeeeeeeeeee,uraaaaaaaaaaaaaa,dau de baut...,ca doar ce am deschis o sticla noua de visinata...Pe 28Iulie,plec la iubita mea...,fug sa-mi calculez ovulatia

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

bravo dandusa!!!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dandusooooo, ma bucur tare, tare pentru tine!!! uf, ce fericire mare o sa fie in brate la iubita ta!
desiree, Octavian e un barbat in toata regula, are asa trasaturi puternic masculine, incat privindu-l m-am jenat ca eram imbracata anapoda si necoafata!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

HEEEEEEEEEEELP!!!! incerc sa pun poze pe mail ul comun....dar nu gasesc pozele!!!!! Ma poate ajuta cineva?

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

BRAVOS!!!!!!! o duci si pe Crinuta, nu?...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa ! hai ai calculat??? cat stai? ai timp pt bebe 2??? vreau si eu visinata, dar in Copou!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput