Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
Ktrinel spune:
ia uite cucuvelele ce-au aparut la visinata ..
bravos Dandusa !!! dar ce aprobare iti trebuia? viza? ce?
sau aprobarea pt vreo cabina goala in data x ?
nu am voie alcool, dar ma alatur sa sarbatorim evenimentul
dia, ok, rame sa fie ! ma gandesc la o varianta mai rapida pt tine, ca am lamurit=o cu dianarus cum facem...sa vad pe tine cum te rezolv....sa nu apara ramele cand i-oi taia motzul Oanei ..
roxanici, multumesc .
dandusa spune:
...www.ncl.com/nclweb/fleet/shipInformation.html?shipCode=DREAM" target="_blank">acesta este vasul pe care vom merge...si www.ncl.com/nclweb/destination/itineraries.html?subDestinationCode=EUROPE.NORTHERN_EUROPE&destinationCode=EUROPE&shipCode=" target="_blank"> acesta este itinerariul...
...sa nu uit...,faceti-va lista cu ce vreti sa va aduc...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
...,am calculat,...am calculat...,da' nu prea iese...,daca imi vine la fel de regulat...,am sa plec de la el ,exact cind va fi ziua 13-a...,acum o-m vedea...,oricum...,ma voi comporta ca si cum ar fi ziua a 14-a in fiecare zi...,hihihi
...fara Crinuta nu ma primeste sotu' cu siguranta...,i-o fi lui dor de mine...,dar fisa-i fisa...,ce sa mai...,acum sint pe locul doi...
...imi trebuia aprobare de la el de acolo...de la biroul financiar,problema era ca se scumpise enorm...,dar apoi au gasit un program pe care il foloseau doar in interes personal...sau ceva de genul asta...,pentru cunsoscuti...,muuult mai ieftin fata de pretul initial...si nu stiu ce sfori a tras barbatamiu...,sau ce a mai facut el pe acolo...,ca s-a rezolvat...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
desiree spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Fericire mare la mine in suflet...,nu am cui sa spun la ora asta...,Crinuta doarme,mama doarme...,asa ca va spun voua...,s-a aprobat si putem pleca la Claudiu,ieeeeeeeeeeeeeeeeeee,uraaaaaaaaaaaaaa,dau de baut...,ca doar ce am deschis o sticla noua de visinata...Pe 28Iulie,plec la iubita mea...,fug sa-mi calculez ovulatia
Luna 6-a,a Crinutzei
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
dandusa spune:
quote:
Originally posted by panaa
HEEEEEEEEEEELP!!!! incerc sa pun poze pe mail ul comun....dar nu gasesc pozele!!!!! Ma poate ajuta cineva?
Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
daca vrei sa trimiti poze in e-mail,folosete comanda,ATTACH si apoi BROWSE si gata...,iar pozele ti le ia de la tine din calculator...
Luna 6-a,a Crinutzei
desiree spune:
quote:
...,am calculat,...am calculat...,da' nu prea iese...,daca imi vine la fel de regulat...,am sa plec de la el ,exact cind va fi ziua 13-a...,acum o-m vedea...,oricum...,ma voi comporta ca si cum ar fi ziua a 14-a in fiecare zi...,hihihi
Luna 6-a,a Crinutzei
nu-i nimic...spermatozoidul supravietuieste 48 de ore in uter...in asteptarea jumatatii !!!bafta !!!
desiree si bebe Octavian
Ploaie de stele;
desiree spune:
fetelor, multumesc de aprecieri pentru Octavian!
ariadna,da, seamana in partea mea, eu seman cu tata perfect deci si el..si are ceva si din fratele meu...de la tatsu..doar ce are in pampers !
adinazot, nu-i asa ca te mai gandesti daca mi-o dai de nora pe ALessia? acum vezi ce barbat ii dau !
desiree si bebe Octavian
Ploaie de stele;
Ktrinel spune:
hai ca ai ceva sanse Dandusa!! dupa calcule ulterioare se pare ca si eu am ramas inainte un pic de ovulatie... oricum noi putem face galerie pt prima mamica de bb2 la fulguleti!!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by desireequote:
Luna 6-a,a Crinutzei
nu-i nimic...spermatozoidul supravietuieste 48 de ore in uter...in asteptarea jumatatii !!!bafta !!!
...da',daca spermatozoidul e machit?!?,sau mai bine las io visinata acasa...,acolo sint o doamna...,ma dau si eu pe dealea scumpe...si-un trabuc...,ca doar sint la tratament...
Luna 6-a,a Crinutzei
Ariadna30 spune:
Ktrinel, multumesc de sfat. Oricum, de la bun inceput n-am fost prea incantata de patut....deh, zmeu` nu m-a ascultat, a ales ce a vrut el. In primele luni chiar m-am bucurat ca merge si pe post de leagan. Se mai foia piticu` noaptea sau chiar si ziua...si se linistea imediat cand se punea leaganul in functiune. E patut normal, doar ca nu-sh` cum e prins in niste chestii de se poate legana. (e o poza cu patutul in mail-ul comun)
Chiar ii ziceam sotului zilele trecute ca tre` sa faca ceva in privinta patutului, ca nu mai dureaza mult si o sa se ridice Andrei in picioruse....si n-o sa aiba stabilitate. Sa vedem ce improvizam, ca nu cred ca mai dau bani pe alt patut.
Teutz, multumim.
dandusa, felicitari pt. casa si pt. obtinerea aprobarii in privinta plecarii la sotul tau! In privinta examenului auto, nu te necaji...si eu l-am picat exact la fel pe primul, cu 21 de puncte. Nu m-as fi ofticat atat de tare daca-l picam cu 15 de exemplu. Asta e....citisem doar juma` de decret, aveam musafiri la mare....si jucam canasta in loc sa invat. M-am bazat doa rpe rezolvarea chestionarelor....pe care le executam cu brio...si rau am facut. Sa-ti mai zic ca a doua oara am picat orasu`? Singura chestie pe care mi s-a cerut s-o fac a fost sa plec de pe loc si sa execut parcarea laterala. Am executat-o, doar ca trebuia sa mai trag nitel de volan- dreapta ca sa indrept masina. Mi-a fost teama sa nu stric mai mult, asa ca am oprit masina asa cum era. Si istetu` de politist m-a pus s-o repet. Bineinteles ca am luat bordura...foarte artistic. Aveam niste emotii, de nici maneta n-o ma gaseam..:) M-a mai lasat sa incerc o data; la fel, dezastru. Dar am luat examenul din a treia incercare....singurul examen din viata mea pe care nu l-am luat din prima. Se mai intampla.... Dupa prima incercare am plans de m-a luat naiba, l-am induiosat si pe instructor, care nu mai stia cum sa ma linisteasca.:) I-am zis ca nu mai dau in veci examenul, ca nu-i de mine soferia. Da` mi-a trecut repede... Oricum, n-am condus prea mult....si doar de vreo 3 ori singura, pe distante relativ scurte (maxim 25 km). Is panicoasa la volan, cred ca nu voi ajunge vreodata o soferita buna. N-am mai condus de mai bine de un an, iar permisul l-am luat acum 2 ani jum. ; o sa uit tot pana voi avea curajul sa conduc din nou...cu bebe in masina nici nu se pune problema. Deci, vezi bine ca inca esti un caz fericit.:)