35-NEGAM inceputul declinului (6)
Raspunsuri - Pagina 18
arinna spune:
Brendutzy, ce bine ca ne dai vesti asa bune, distractie placuta in continuare! La noi sunt 12 grade seara, cel putin acum.Am incremenit de fig ca am plecat la 4 de acasa si am tot umblat pe la magazine si a fost tare frig, imbracati subtire.
Olgutza , am avut gura auritafelicitari!!!!!!!
Lemoni spune:
Bravo Olguta ma bucur pt tine.Doamne ajuta!
De maine am weekend incarat pleaca sora inapoi in romania offfffff ce dor o sa imi fie de ea !!!!!! apoi am reservare la Hilton toronto merg si eu pt un escape cu sotul mai scapam si noi din monotonia asta de numai munca, munca, mai ales ca saracu se opereaza la sfarsitul luni de hernie , imi e asa de mila de el , mai ales ca spera sa il vizitam la spital si noi nici macar nu putem ca e la 100 KM distanta de noi si nu avem cum sa ajungem!!!!offff
brendamitran spune:
Pai bine,mey,asa ne fuse vorba? Va gasesc pe pagina 4?
Rusinicaaaaaa........
Olgutza,felicitari din sufelt,ma bucur mult ca ai reusit.
brendamitran spune:
Hallooooo.....uhuuuuuu............
Eu am venit,voi pe unde imi umblati?
Ia sa facem noi o ,ca e ceva necurat pe aici......
Gabi_K spune:
Apar si eu cateodata... acum pot intra doar de la servici, acasa avem musafiri, (saptamana asta), am pus si Sims pe calculator, si nu mai apuc sa intru pe net
Olga, felicitari pt job!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
arinna spune:
Lume ocupata....las, ca vine ea iarna si ne adunam la gura sobei.....
Eu trebuie sa fac HSG, cica e nasoala rau dar nu mai vreau sa aman.Si incep si cursuri de engleza tocmai cand vine mamasi le am zilnic.Ce-o sa faca pana ajungem acasa nu stiu- se plimba pe strazi sau sta cu matza...Ca tv-ul e numai in english.
Am avut musafiri canadieni(prieteni) si erau sa cada pe spate ca am vorbit cu ei,,,i-am socat.
Cica ce bine vorbesc( vrajitori)Am vorbit si cu frizeritza ieri,ma tot descusea chinezoaica de unde sunt si ce invart.N-am stiut cum se zice la uscatorul de par si bretonsi nici acum nu mai stiu.
brendamitran spune:
arinnel,se pare ca faci progrese,asta nu poate fi decat bine,zau.....asa ca mergi la cursuri,ca nu poate fi decat bine
O sa descarc ceva poze,avem multe,cred ca vreo 800 si ceva,plus filmulete de vreo 8 Gb.......Deocamdat n-am decat o parte din poze,urmatoarele mai dureaza un pic ca nu-s la mine.....
Mona_B spune:
Olga draga, felicitari pentru job, il meriti din plin!ati celebrat evenimentul, tu si Stefan?Tony ce mai face, alles gut?
sper sa ne auzim si la telefon curand, de doua saptamani lucrez ore suplimentare plus lectii de franceza fetitei unei colege de munca, e fun, dar obositor, plus emotii adunate ca sora mea va ajunge in Toronto in iarna, se pregateste deja. Om vedea cum ne vorbim intre toate astea.
Va pup!