35-NEGAM inceputul declinului (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Simonna spune:
Brenda, mi-a scapat mie linkul cu poze? Stiu ca pot sa dau search pe net pt. marea neagra, da' eu vreau sa vad poze personale, asa, non-artistice, ca si cind as fi acolo... Ce-ti face spatele?
Olga, bravo, chiar m-am gindit cind iti spunea Arinna ca o sa iei jobul ca e de bine, daca nu era nu te bagau atita in seama la interviu!
Arinna, sa stii ca am fotoliu nou :)) Si e aceeasi culoare.
"Canada in exil" ati mai trecut pe la sezatoare? A-propos de intilnire?
Arinna, bretonu-i bangs, nu-ti imaginezi ce echilibristica mintala fac ca sa-mi aduc aminte!
Va imaginati ca ma duc seara-n oras? Ca sa fiu on-topic, de-aia va spun, unde-s vremurile cind colindam de nebuni? Inainte de 30, crez ca!
Un weekend placut, doamnelor!
Simonna
brendamitran spune:
Simona,nu ti-a scapat,ca nici nu l-am pus,sunt o puturoasa,dar promit ca in seara asta,cel mai tarziu maine,operez.....
brendamitran spune:
MAMAIA 2007
Nu am toate pozele inca,dar am selectat cateva din mica parte pe care o am....daca dati sa le vedeti pe slideshow,veti avea placuta senzatie ca parasutistii de la Ziua Marinei aterizeaza spre voi,sau ca pescarusii planeaza chiar deasupra voastra.....
Gabi_K spune:
mi s-a facut dor de mare... n-am mai fost acolo de 20 de ani...
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Lemoni spune:
Frumoase poze , brenda si fata e o dulceatza , mi sa facut foame cand am vazut ce bunatati ai mancat, plec la bucatarie sa pregatesc si eu ceva bun yumiiii.
tlaura spune:
Va salut fetelor! Nu am mai scris, dar v-am urmarit!
Frumoase poze Brenda!
Mai am o sapt. si vin si eu prin tara! De abia astept! Pana atunci ma bronzez pe meleaguri straine! Va invit si pe voi!
Lemoni spune:
A acum stiu dece ai venit pe la noi Laura , iti era dor de mine nu?
ce misto de tine ca pleci in ro vreau si eu sa vin cu tine.
Distractie placuta !
brendamitran spune:
Laura,poate ne vedem,ce zici?
Restul de 35 mai mult sau mai putin,pe unde se preumbla?
tlaura spune:
Brenda, sper ca ai primit PM-ul!
Lemoni, ce pot sa-ti spun? te iau cu draga inima!
Pupici la toate!