35-NEGAM inceputul declinului (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ete la ele...ce dragutze, se intalnesc....

Simonn, felicitari, asta da minunesa vina fotoliul separat si aceeasi culoare Noi inca presam, cica inca nu au un set intreg si trebuie intai sa-l inspecteze sa vada daca e OK...Sper sa fie culoarea pe care am vrut-o .....printr-un noroc...

Plec, ma pregatesc de un storm...SI tocmai azi imi livreaza unii o masa.....care nu era in depozit saptamanile trecute.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by arinna

Ete la ele...ce dragutze, se intalnesc....

Invidioaso! Hai si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Arinnel.....nu fii supi,noi mai avem o antecedenta in ale intalnirilor.....pe Laura abia acum o intalnesc....

Azi imi pleaca copila in cantonament.....agitatie mare,deja am obosit....viu mai tarziu.....

Mergi la inceput

Vin si eu...la anulAsa sper, ca dupa,nu mai am timp...ori copilu' ori colegiu' ori serviciu'
Mi-a venit masa ceva eleganto/rustic, suntem indragostiti...e bagata intr-un loc al casei circular, ca un separe de restaurant...si ea e rotunda, cu 4 scaune ; pun un post romantic f dragutz-The Jewel cred ca se numeste, sa te tot relaxezi-daca ai timp.
Pisicul s-a invatzat de doarme pe geam, adica pe masutzele de sticla -dulcele de el ce bine ne-a educat spre finete si confort personalFacem cam ce vrea el, joacasau
ori prin casa sau relax.......I-am luat o jucarie de caine si omoara la ea toata ziua...
Simonn, multumesc pentru translatie, auzisem si eu ca spusese tipa bang sau banc dar nu retinusem exact...M-am uitat prin dictionar, am gasit bang sau fringe(margine)si varfurile tips-eu atat tund varfuri si breton.Mai ciuntesc si singura bretonul din cand in cand ....Cred ca e cazul sa colind magazinele singura ca nu se mai poate, mi-a zis una ceva , cum mi-au venit pantalonii daca s-au potrivit si eu i-am zis ca da -in timp ce-i puneam la loc ca nu veneau bine

Mergi la inceput

Pauza de masa

Mergi la inceput

Gata,ca va ingrasati!
La apel,va rog!

Cafeaua e gata!

Mergi la inceput

Maine vine mama avea emotii azi

Mergi la inceput

Arinnel,sa ajunga cu bine! si distractie placuta impreuna!

Astazi vine si copila mea din primul cantonament profesionist.....

Mergi la inceput

Multumesc, Brendutzy!A ajuns, a suportat destul de bine drumul,dimineata e obosita inca dar dupa masa deja iesim prin zona...
A venit repede fetitzacred ca ti-e greu tare cand e plecata.

Lemonik, ce face sotul, s-a operat ? Am vrut sa te sun si n-am mai reusit cu pregatirile pt venirea mamei. Azi nu amers nici telefonul, ce-o fi fost, nu puteam sa sunam.Sper ca sunteti bine, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Da mersic Arinnel e sanatos , voinic deja a inceput muca .Suntem bine astazi a facut jr 18 ani am avut un mic baiaram.Numai pot sa zic ca e copil ci un barbat in toata firea .(asta cu ce s-o manca)
Tu ce faci cum e cu mamica?
In rest vad ca numai brendutza mai scrie pe aici , eu astept cu drag beziveala canadiana asa ca numar zilele pana o sa le cunosc pe fete.
va pupacesc

Mergi la inceput