35-NEGAM inceputul declinului (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Da,am scris amandoua,dar bine ca am dat de ea.....
Sivy,apoi ne-am linistitara,daca esti bine mataluta,ia pune mana si mai scrie si tu din cand in cand,zau.....

Fetele,maine dimineata plec spre mare.Sa dea Dumnezeu sa ajungem cu bine,ne vedem peste 12 zile,cand ma intorc......daca nu gasesc vreun internet pe acolo.....
Pup pe toate! Sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna seara fetele,

Multumesc pentru primire Lemoni, arinna, tlaura, brendamitran
vin si eu din urma, de acum cam off topic: tlaura, dar cine te obliga sa mergi prin soare? Eu daca nu vreau sa fac ceva, nu fac nici daca e revelion si toata lumea face "acel" lucru. De un 1 mai sotul a primit o invitatie la picnic, dar eu pt ca mi-am programat in ziua aceea fitness, asta am facut, iar el s-a dus la iarba verde. Nici ca mine nu-i oki, va zic yo, dar e bine sa va ascultati si propriile nevoi.
F bine ca te ocupi sa dormi pe ceva adecvat, azi am auzit de cineva care suferea tot timpul cu coloana, dar 3 luni cat a stat in sua nu a avut nici o durere - sigur patul e cauza.
Si eu sufar cu coloana, dar am manifestari de lombosciatica, sunt deja experta in solutii pt asa ceva. F rar mai dorm pe burta sau pe spate, asadar nu stiu daca are valoare ce pat am.

Lemoni, ti-ai luat geaca pana la urma? Imi place cum faci cumparaturi, eu la magazin deja stiu ce vreau (in cazul in care vreau), asadar daca mi se pune pata pe ceva e oricum premeditat.

silvana.ady, sa va fie de bine concediul. Si multumesc de rezumat, eu ca nou venita am acum un tablou general

Ia sa vad daca reusiti sa ma corupeti cu shopingul! Eu nu sunt fan, merg la cumparaturi numai de necesitate, iar de cand sunt mamica nici nu vreau sa-mi cumpar nimic pana nu ma fac la loc de cinzejdekile. Dar parca e un facut: primesc intr-o veselie! La cat timp am yo sa ma gatesc sunt multe oricum

brendamitran, distractie placuta si cat mai mult soare

Va pup pe toate, astept sa va intoarceti care dincotro, poate va fi mai multa animatie

criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Concediu placut Brenda sa te gandesti si la noi clasa muncitoare.
Silvana bine ai revenit printre noi chiar ca imi era dor de tine.ma bucur ca esti bine.
criss daca nu mie se pare deosebit nu cumpar de aia trebuie sa visez putin la lucru acela sa ma duc sa-l cumpar , din prima cumpar mai rar , dar oricum nu cumpar din necesitate ci numai din placere si daca e destul de ieftin pt ca sunt cheap.
A si am uitat sa zic cea mai mare achizitie masina pe care am cumparat-o luni uraaaaaa, sa vezi stres pe mine acum cu fimiu cu condusul.
Numai mama sa nu fi!!!

Mergi la inceput

* In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarire... "Acuma chiar ca am pus-o!"

* · Daca intr-o zi femeia pe care-o iubesti ti-e infidela si iti trece prin cap sa te arunci de pe balcon, adu-ti aminte ca... ai coarne, boule, nu aripi!

* · Sexul e ca jocul de carti: daca n-ai o partenera buna, ar fi bine sa ai macar o mana buna.

* · Psihiatrii zic ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei pieteni si nu ai observat nimic ciudat, atunci... trebuie sa incepi sa-ti faci probleme!

* · Daca esti in stare sa zambesti cand ceva merge rau... inseamna ca ai gasit un tampit pe care sa arunci vina.

* · Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un pic visator... Asa ca nu mai pierde vremea, lasa totul deoparte si du-te sa te culci!

* · Femeile sunt exact ca traducerile: cele bune nu-s fidele, si cele fidele nu-s bune.

* · Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!!!

* · Daca intr-o zi simti un gol mare in stomac... maninca, pentru ca sigur ti-e foame!

* · Un tip si o tipa fac dragoste. El ii spune: "Iubito, fiindca esti prima mea femeie, o sa-ti spun Eva." Ea ii raspunde: "Iubitule, fiindca esti al 407-lea, o sa-ti spun Peugeot."

* · Barbatul: Nici nu stiu pentru ce porti sutienul, si asa nu prea ai ce pune in el!

Femeia: Lasa, ca doar si tu porti chiloti...

* · Un barbat la librarie: As dori cartea cu titlul "Superioritatea barbatului fata de femeie". Vinzatoarea: Utopie si sf-uri la etajul 1 va rog.

* · Fiul: E adevarat, taticule, ca in unele parti ale Africii barbatul nu isi cunoaste sotia decat dupa casatorie?

Tatal: La fel se intampla in toate tarile!

* · Cand un tanar proaspat insurat are o figura fericita se stie de ce. Cand un barbat insurat de 10 ani are o figura fericita, te intrebi de ce.

* · Cand un barbat deschide portiera masinii sotiei sale de un lucru poti fi sigur: ori masina e noua ori femeia!

* · Casatoria serveste la impartirea problemelor pe care nu le-ai fi avut niciodata daca ai fi ramas singur

* · Sotia ii spune sotului: * Mai bine ma casatoream cu dracul! Aiurea, scumpo! Casatoria intre rudele de sange e interzisa!

* · Sotul se intoarce din delegatie, isi agata haina in cui si-si salute sotia cu o strangere de mana.Nu mai vrei nici macar sa ma saruti?? Termina cu prostiile draga! Dupa zece ani decasnicie iti mai arde de orgii?

* · Tu iti iubesti nevasta?Cand ne-am luat, o iubeam asa de tare incat imi venea s-o mananc. Acum imi pare rau ca n-am mancat-o atunci. Acum e prea tarziu, e atoasa.

* · Nevasta-mea ma saruta de fiecare data cand vin acasa. Asta da afectiune! As...E investigatie!

* · Nevasta isi surprinde sotul in bucatarie cu un plici de muste in mana. Il intreaba:* Ce faci mai aici? Omor muste... Si ai omorat vreuna?Trei masculi si doua femele. Dar cum le recunosti? Masculii i-am omorat pe o cutie de bere iar femelele pe telefon...

* · Un barbat punea niste flori la mormantul mult-iubitei sale mame decedate, cand remarca un alt barbat in genunchi la un mormant. Barbatul parea ca se roaga cu o intensitate profunda, repetand: De ce a trebuit sa mori? De ce a trebuit sa mori? De ce a trebuit sa mori? Primul barbat se apropie de el si ii spuse: Domnule, nu vreau sa ma amestec in suferinta dumneavoastra privata, dar nu am vazut niciodata atata durere. Pe cine jeliti? Un copil? Un parinte? Indureratul isi aduna gandurile pentru o clipa, apoi raspunse: * Primul sot al nevestei mele...

* · Batranica in Rai : O batranica moare si ajunge la portile Raiului unde se intalneste cu Sf. Petru, cand deodata se aude un urlet groaznic venind dinspre Rai. O, vai de mine, ce se intampla acolo?, spune batranica. Aaa, nu va faceti griji pentru asta, ii gaurim omoplatii cuiva ca sa-I punem aripile de inger. Batranica vadit deranjata de acest fapt se da un pas inapoi, cand deodata inca un urlet. Vai de mine, dar asta ce-a mai fost?, intreaba batranica. A, o nimica toata, gaurim capul cuiva ca sa-i montam aura. Batranica dand din cap in semn de dezaprobare spune: Eu nu pot sa fac asta, ma duc jos in Iad. Vai, dar nu puteti face asa ceva, veti fi sodomizata si violata. La care batranica raspunde: Sigur, dar macar am deja gaurile facute.

* · Secretara noua : Nevasta unui director afla ca el are o noua secretara. Vine directorul acasa, nevasta il ia in primire: Secretara asta a ta are picioare frumoase? N-am bagat de seama. Ochii ce culoare au? N-am observat. Dar de-mbracat, cum se-mbraca? Foarte repede.

* · Gelozie : Adam se intoarce acasa noaptea tarziu. Eva, care il astepta fara sa doarma, il ia in primire: Te vezi cu alta femeie, nu-i asa? Nu fi proasta, tu esti singura femeie de pe Pamant, ii raspunse el. Mai tarziu, in timp ce dormea, Adam se trezeste gadilat pe spate. Ce faci acolo ? Tu ce crezi...? Iti numar coastele.

Mergi la inceput

Girls' Night Out

Two women friends had gone for a girl's night out.
Both were very faithful and loving wives, however,
they had gotten over-enthusiastic on Bacardi Breezers.

Incredibly drunk and walking home they needed to pee, so they
stopped in the cemetery. One of them had nothing to wipe with
so she thought she would take off her panties and use them.

Her friend however was wearing a rather expensive pair of
panties and did not want to ruin them.
She was lucky enough to squat down next to a grave that had a
wreath with a ribbon on it, so she proceeded to wipe with that.

After the girls did their business they proceeded to go home.

The next day one of the women's husbands was concerned that his
normally sweet and innocent wife was still in bed hung over, so he phoned the other husband and said,

"These girl nights have got to stop! I'm starting to suspect the worst...My wife came home with no panties!!"
"That's nothing" said the other husband,
"Mine came back with a card stuck to her ass that said.....

'From all of us at the Fire Station. We'll never forget you.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Lemon,m-am amuzat,dragutze chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Au plecat toate fetele cu Brenda la mare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

...aproape toate....imi iau binoclu si poate o zaresc......va spun cand ma intorc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Nu ma vezi,ca m-am ascuns bine........Sunt inca la mare,am internet chiar aici,la vila,e un calculator mai vechi al proprietarului,care are conexiune,dar n-am timp sa intru,iar cand as avea timp,n-am loc de copii......
E frumos,e soare de cand am venit,asa vreme buna n-am prins demult,sa stai 12 zile si sa nu ploua deloc,cam asa se anunta pana venim noi,pe 22.....sunt cam 30 de grade,dar de le 11 nu mai poti sta pe plaja,desi sunt oameni inconsitenti cu miile......
Pacat ca eu nu pot sta la soare,dar asta nu ma deranjeaza,n-am fost niciodata innebunita sa ma bronzez,cred ca mai importanta e sanatatea......
In schimb abuzez de baile in mare(*vreau sa va spui ca n-au fost valuri deloc de cand am venit ai asta ma scoate din minti),as sta cu orele in apa dar obosesc......dupa ce ma intorc ma pun pe regim pentru toata viata.....
M-am rasfatat cu tot felul de mancaruri sofisticate,testam in fiecare seara cate un restaurant select,aseara am fost undeva in Constanta si am ramas profund impresionata,a fost cel mai bun local la care am cinat pana acum......
Pne' ca azi-noapte era vreo 2 si ceva cand ne-am retras la somn,astazi am sarit peste plaja de dimineata,asa ca pot sa-mi beau cafeaua pe langa voi,pe aici.....
O sa va delectati si cu pozne cand viu......
Va pup,mai vorbim.....

P.S.Nu in ultimul rand,La Multi Ani celor care sunt sau au Marii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Va amintiti de interviul turbat de care va spuneam?
Am luat jobul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si nu in ultimul rand

Mergi la inceput