35-NEGAM inceputul declinului (6)
Raspunsuri - Pagina 16
arinna spune:
Nu, cica e naturala, de-aia o fi asa buna la pipait pana cum nu suportam canapelele de piele, ma incingeau dar astea sunt f bune la sezut si textura.Am luat canapele din piele, eu, care scot si musca afara cu paharu'(nai fac si exceptii cand fuge matza sa le prinda si se arunca pe canapelele noi, le dau in cap, altfel,paharelulOricum le prinde si le hapaie pe toate asa ca mai salvez si e ce pot, sa nu ajunga pe cale de disparitie.Si fluturii de noapte, la fel.
Azi e innorta pe jumatate de Ontariosi eu tot ud la fan si ma joc la apa.Au mai zis si alataieri ca ploua si nimic asa ca nu ma iau dupa ei.Sus/jos pe scari de n...ori......
Simonna spune:
Na-ziua...
N-ati povestit cine stie ce, pleaca omul in vacanta, se intoarce si voi tot asa :) Numa' ce-aveti mai multe haine...
Lemoni, m-ai innebunit, sta colegu' linga mine si omoara ceva pe computerul lui si mi-ai facut un chef de duca la shopping, de nu mai pot! Ca imi trebuie niste botine rosii pt. toamna, m-a cadorisit colegu' cu geaca de piele rosie, visul meu de-o viata si acum trebuie sa ma asortez...
Corina, mii de pupici, it's your turn now, Radu a promis ca-l duce pe Luca la magazinul de Pokemoni!
Altfel... o fi tot virsta, ca dorm pe mine, in patru zile ne-am cuclat tot la 4 dimineata, cifra fatala!, nici nu m-am uitat la cascada aia, Niagara sa fie ca mie nu mi-a pasat, l-am pozat pe tata si eu m-am dezalcoolizat la umbra! Pe urma m-am zgiltiit de cap (si de spate, of!) la MarineLand, era tot ce-mi lipsea mie, gata zgiltiita de cap!
Plec la shopping!
Pupici,
Simonna
Lemoni spune:
Pei sa ne zici ce ai gasit, eu numai zic ca da dupa aia imi scoateti vorbe asa ca mai bine ma abtin.
OlgaTarziu spune:
salut
Serviciu- Corina ne putem lua de mana. Si eu cred ca mor curand. Azi am fost la un interviu pt o pozitie in guvern. Doamne mare ca m-au frecat 2 ore, plus la calculator, plus proba practica. Clar ca nu-l iau. A fi altul.
Camping- Am fost in week end ul lung Tony s-a purtat impecabil. I-a placut atat de mult, si a dormit asa de bine in cort ca ma gandesc sa-l fac si in spate in gradina.Asa ca am gasit metoda sa-l fac sa doarma.Glumesc ca eu am dormit rau.
Brenda
Monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arinna spune:
Olga, mi-a placut citatul cu fericireaare dreptate omu'.In rest, doar fractiuni, scantei....
hai ca poate iei interviul, daca ai o surpriza?
Lemon, te-am visat azi noapte-n vis ,pis, pis, pis.....ca ma tot gandeam sa te sun da' numa cu aspiratorul si furtunul stau...sau cumparaturile care nu se mai termina odata(pt casa si nu pt mine cum ar fi trebuit )
Mor si eu ca n-am cu cine sa vorbesc englezanoroc ca doamna cu care faceam ore dincolo imi corecteaza mai nou mailurile catre ea asa ca iau cursuri de la distanta Timp sa am sa-i scriu...
brendamitran spune:
Olgutza,ce bine imi pare ca te vad.Vino mai des pe aici,ca ne faci sa-ti ducem dorul.....
Mey,am vrut sa-i trimit un mail Silvanei,dar nu are activat mail-ul pe forum.Asa ca i-a trimis doar un PM,poate va fi anuntata si intra sa citeasca.....
Arinnel,i-a placut sora-mii matza la nebunie!
silvana.ady spune:
Sint bine si va citesc din umbra, dar din lipsa totala de timp nu am mai putut sa scriu. Si ca sa demonstrez, uite, stiu ca Arinna s-a mutat (sa stapinesti cu placere casa!) si ca (,) catelul Brendei a fost bolnav (sper ca e bine acum), Corina a fost in concediu...
Olga, sper sa iei interviul si sa faceti cit mai multe concedii cu cortul ca sint taaare placute. M-ai facut sa rid cind ai spus ca tu nu ai dormit bine in cort, ca si eu sint la fel. Stii, mai in prima tinerete, le auzeam pe "babe" ca se pling ca nu pot sa doarma decit la ele in pat, ca atunci cind pleaca in concediu nu se odihnesc c alumea...si alte "prostii" din astea. Eh, bine...am ajuns si eu sa le tin companie ca si eu in prima zi de concediu (nu conteaza - in cort, in hotel de 5 stele), prima zi nu pot sa dorm ca lumea, iar a doua zi pic de oboseala si adorm in orice pozitie!
Noi am fost in vacanta la un club in Turcia cu fetele. A fost tare bine - numai piscina, mincare si dormit... De mult nu am mai avut asa o vacanta. La inceput nu prea stii ce sa faci si cu ce sa-ti ocupi timpul, dar dupa doua zile te obisnuiesti cu lincezeala si nu intelegi cum se poate altfel...
Brenda, Arinna, merci pentru mesaje
la toate fetele
arinna spune:
Brendutza, ma bucur ca i-a placut asa mult matzul, e simpatic raucu mutra aia dulce.Ce mai face catzelusul tau?
Sivi,bine ca ai aparut, ne-ai pus pe ganduri-ti-am scris amandoua cam in acelasi timp inteleg, fara sa stim una de cealalta
Multumesc pentru urari!