35-NEGAM inceputul declinului (6)
Raspunsuri - Pagina 15
Lemoni spune:
Vroia baiatul sa doarma si eu scriam aici la greu.Ma to probez si ma tot gatesc uffffff dar ce imi placea si geaca cealanta de piele bej r, mi-a ramas gandul la ea dar era 199 de la vre-o 350 mai astept ca trebuie sa cumpar masina la baiat ca incepe college si ii trebuie sa ajunga la scoala si trebuie sa ma abtin altfel maine eram inapoi la magazin .Eu sunt genul de personana care nu cumpar nimic din prima ma uit , ma gandesc numai sa fie prea deosebite sa le cumpar pe loc trebuie sa imi ramina gandul la ele daca imi trece inseamna ca nu omor dupa ele.La noi e weekend lung imi astept consoarta diseara sa vedem ce facem, inca nu avem planuri sa pelcam nicaieri .Stiam ca la niagara se string romanasi dar pana ajung eu cred ca se sparge gasca.As vrea sa bag si o hora si o sarba dar se pare ca sormea pleaca chiar atunci cand se tine la Hamilton, asa ca anul asta o sa sar peste si ma cam oftic, era singura serbare romanesca care era traditie si eram nelipsita.
tlaura spune:
Buna fetelor! Sunt pe aici Brenda, dar nu mai am putere sa mai si scriu; ma tarasc ai mei in fiecare zi la piscina sau la mare; eu sunt stoarsa de puteri, m-a batut soarele in cap de nu mai pot, dar ai mei sunt cu un chef de zile mari! Eu parca as mai zace putin si prin casa, dar am cu cine sa ma inteleg?
Una peste alta mi-e bine, dar zici ca am muncit pe camp, asa sunt de obosita!
Ce sa va mai spun? si eu cu spatele...Brenda, ziceai ca dormi pe tare. Ai gasit vreo saltea mai tare sau ce ti-ai aranjat? ca si mie imi trebuie!
Bine ati venit, pentru fetele noi!
Lemoni spune:
Va scriu deci sunt acasa nu m-a dat barbatul in strada dupa cumparaturi , cand a intrat aseara in casa pe la unu, a fugit nebunul de catel prin toata casa si m-a trezit iar eu lasasem toata marfa la vedere intinse in sufragerie vine al meu si zice wow ce nice e tot ce ti-ai luat , uraaaaaaaa azi mergem iar ca i-am zis ca avea lucruri nice si pt el asa ca il astept sa se trezeasca sa mai mergem odata.
Arianna ne intilnim papusa si mergem amindoua , abia am si eu companie Va pupacesc
arinna spune:
Da, Lemonik, acum nu stiu nici unde-i coafor sau cum ii zice, sa ma tund da nici timp de cautat n-am ne apucam de zugravit iar .Al meu sot cred ca o sa se tunda pe la tzera pe unde o facea inainte.Si vine numai dupa 6 seara de la drum lung.Abia astept sa merg si eu pe acolo iar ca mi-e dor.....m-am invatat la tzera....E bine si aci ca mai scot o vorba-n limba asta, mai aud una alta, ma rog.Avantaje si dezavantaje.
Pai daca ne nimerim noi doua trebuie sa -ti iei concediu sa si mie-mi lace la magazineda le iau din prima ca stiu sigur cend imi place ceva.
Laura, incerca sa stai la umbra pe cat posibil- umbra adevarata, de zid sau copac ori umbrela de paie , nu de-asta de carpa...marea si plaja obosesc rau, imi amintesc cum e...acum nu suport soarele nici la 8 seara daca sa stau pe loc...si mereu ma chinuiam la plaja, demult, numai langa apa stateam.
brendamitran spune:
Criss,bine ai venit! Sper sa te simti bine printre noi.
Laura,am o canapea care este foarte tare,nu am amenajat nimic in mod special....singurul impediment este ca nu e perfect dreapta,stau cu capul putin mai sus decat restul corpului si asta nu e bine deloc.....
Am inteles ca sunt si saltele speciale,imi amintesc ca i-am facut Dianei cand am nascut,o saltea umpluta cu rumegus,ca sa fie tare,tare......
Cat despre soare......ma asteapta 12 zile de mare,sper sa nu prind calduri mari......
Arinnel,ca dezinfectau aia paharele cu ceva mai mult clor,e una,dar eu simt clorul din apa de baut de la chiuveta.....mi se intampla numai cand sunt intr-o perioada cand organismul este slabit.....nush care este explicatiunea......
Lemonica,si pe aici au inceput marile reduceri,dar romanul este atat de disperat,incat rafturile sunt mai mereu goale.....asa ca-s reduse de tot marfurile.....
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Lemoni spune:
Hai ca am venit iar de la shopping mi-au cumparat doua rochite negre superbe stau si ma pup singura in oglida!!!!!
Lemoni spune:
Au cumparat si ei cate doua tricouri de fiecare si cam atit, dar mai mergem si maine o tura ca trebuie la consoarta sa se intoleasca .
brendamitran spune:
Mai trimite-ne si noua.........
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
arinna spune:
Eu de cand conduc sau stau in masina toata ziua nici vorba de fuste/rochii...si mai incolo nici ca o sa mai incap in ele.Oricum nu am unde sa merg in fusta, nici aici nici in Buc.Poate vreun spectacol, ceva clasic.Am una neagra luata de aici, pt ocazii speciale si o hana lunga-blanitza nenaturala tot de aici ,ca nu port pisici sau alte blanoase.Oare canapelele din ce animal or fi?