Bucurii de sept - oct 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
pufymic spune:
Cristina !Imi pare tare rau ca ati trait asemenea peripetii....dar ma bucur ca sunteti bine si intregi toti 3! Sa stii ca nici Nicolas nu vrea in scaunul de masina.....dar nu-mi pasa .Poate sa urle cat are chef ca eu din scaunul lui nu-l iau!Asta e si motivul pentru care orele la care circulam sunt orele lui de somn.....cu alte cuvinte ne face bebicul programul...
Sephora !Avem copii frumosi adik!
Noapte somnoroasa bucurii!!!!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
CristinaGoji spune:
Roxanae, Pufy - multumesc mult!
Lakioana - Vladut nu parea traumatizat sau speriat, sper ca nu l-a afectat emotional.
Pufy - eram 4 in masina, adica era si cainele, el saracul, a primit lovitura cea mai mare, ca era in portbagaj si spatele masinii e varza, varza, dar nici cainele nu ae nimic vizibil. Oricum maine mergem si cu el la veterinar cat despre programul de somn, cam asa facem si noi plimbarile cu masina, in orele de somn.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
mini_me spune:
Buna seara, fetelor!
La multi ani sarbatoritilor!
Cristina multa sanatate si voua si catelului!
Fetelor, va multumim de aprecieri. Am vazut si ceilalti bebei si sunt adorabili.
In alta ordine de idei am intrat in mail si am descarcat cartile de bucate. Ieri am incercat o budinca de paste si mere si putina branzica. S-a strambat la ea ieri, dar azi a mancat-o mai bine. Azi a mancat si galbenus de ou gol, nu a vrut cu nimic altceva.
Ne pregatim sa ne mutam iar (nu stim cand), deci trebuie sa stam cu cutiile pregatite. Ne pregatim si de vacanta in Romania & botezul ortodox. Stam o luna in Romania si sper sa nu fie foarte cald, pentru ca vreau sa o plimb pe Iulia peste tot, destul sta saracuta in casa toata ziua, mai ales ca acum a sarit de 45 de grade.
Eloise e superba ia.
poze Iulia
I am in shape: round is a shape!
lilina spune:
Cristina, ingrozitor ce ati patit...bine ca sunteti ok
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
CristinaGoji spune:
Neatza!
Poftiti la o !
Lilina, Mini_me - multumesc!
Poze
rugati-va pentru Diana
CristinaGoji spune:
La multe luni pentru Victor, Andreea Iuliana, Maya Maria, Bianca Andreea!
Poze
rugati-va pentru Diana
lilina spune:
si noi ne-am trezit super devreme azi si am sarit pe triburi
azi implinim 3 ani de la casatorie si suntem tare mandri ca avem o mogaldeata haioasa cu care sa sarbatorim
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
CristinaGoji spune:
Lilina - FELICITARI!!! Casa de piatra si multi ani impreuna!
Poze
rugati-va pentru Diana
xandrutza_76 spune:
Cristina,
M-am speriat cand am citit... bine ca sunteti teferi, dar ai grija. loviturile la cap nu sunt bune; va doresc sanatate multa, vedeti si catelul ce are, si sper sa rezolvati cu masina cat mai repede... Imi pare rau ca ratezi astfel plecarea la ai tai...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi