Bucurii de sept - oct 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI ANDREEA, iti doresc multa sanatate, sa ai o viata lunga si frumoasa, plina de iubire si bucurii nenumarate de la Sebicu!

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

La multi ani Mexxa si numai bucurii,sa fi cea mai frumoasa mireasa de anul asta si multa fericire sa-ti dea Domnul sa te bucuri de Sebicu.
La multi ani Bucuriilor de 18

Noi suntem bine,am facut kaky normal,treziti de la 6.30 adormit in schimb la 8 si dormit pana la 10,acum dormim iara.
Gety multumim
Am mai pus niste prospaturi de aseara cu noul LOOK

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sephora, e super ca e bine, iar din pozici mi-a placut poza 35. Mamaaaa, ce-a mai pozat.
Maria doarme si ea acum, dar din cauza ca a inceput sa se rostogoleasca periculos de mult, am deportat-o in patutul ei. I-am facut pentru prima oara papanasi fierti, sunt curioasa ce mutrita o sa faca.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sephora ma bucur ca e ok Matti acum! Am vazut si pozele!E frumos tare!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nu mai plecam la parinti Am avut accident de masina acum seara cand mergeam cu totii la plimbare. Masina-i varza, dar se poate repara, noi suntem bine, doar ca maine cred ca ma duc sa fac o radiografie la cap, ca ma doare putin. Acuma am venit de la spitalul de pediatrie si Vladut e bine, slava lui Dumnezeu. Am avut noroc ca erau dezactivate air-bag-urile si ca Vladut era prins bine in scaunul de masina. A intrat cineva cu viteza in noi in timp ce noi stationam. Uf...

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Nu mai plecam la parinti Am avut accident de masina acum seara cand mergeam cu totii la plimbare. Masina-i varza, dar se poate repara, noi suntem bine, doar ca maine cred ca ma duc sa fac o radiografie la cap, ca ma doare putin. Acuma am venit de la spitalul de pediatrie si Vladut e bine, slava lui Dumnezeu. Am avut noroc ca erau dezactivate air-bag-urile si ca Vladut era prins bine in scaunul de masina. A intrat cineva cu viteza in noi in timp ce noi stationam. Uf...

Doamne, groaznic
Tati e plecat cu Ana 3 zile la Constanta cu treburi si mi-e asa de ....grija. Uf, tot de nenorociti din astia care intra in tine imi e frica, ca el e foarte foarte prudent. In plus, e prima iesire a lor...singuri (in fine e si tatal meu cu ei, dar...e ca si cand nu ar fi). Apa cica e excelenta, iar Ana ffff obraznica. Ei inopteaza la Neptun deci au ocazia sa se si perpeleasca olecuta. Ana deja a disparut din camera...se dusese jos la restaurant, la Marius (chelenerul pe care il place ea si care ne serveste de 3 ani...). Cica le-a zis, dar ei nu au auzit-o cand a anuntat ca pleaca. Am vorbit cu ea la telefon si i-am spus sa nu mai plece singurica ca e periculos si mi-a zis "Eeeee, SUNT MARE, da?" In stilul asta la 14 ani pleaca de acasa

Gata cu scrisul ca maruca e mai agitata ca niciodata, nu a vrut sa papae in afara de tzitzi mai nimic azi si inca are muci care o supara. Fug ca URLAAAAAAAAAA

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Cristina, slava lui Dumnezeu ca sunteti bine. Doar asta conteaza. Vladut cum e? Nu e traumatizat? Sper ca nu s-a speriat tare.
Neaparat sa vezi de tine...ca nu e de gluma cu loviturile la cap. Ai mei au avut un accident urat de masina in urma cu cativa ani...si stiu ca i-au puricat pe toate partile (mai ales la cap).

Off...si ce bucuroasa pareai cand spuneai ca mergeti la bunici...
Lasa ca mai vin ele ocaziile...si atunci o sa fie mai bine.

Pupici multi pentru voi!!! Sa aveti grija de voi!

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Multumim mult fetelor de aprecieri Gety si Pufy
Gety acolo facea cu buzitele brrrrr (ca motorul)si normal cu multe balute...
Pufy suntem si noi pe acolo stam la coada,oricum stii ca eu sunt indragostita de pufysorii tai

Cristina tare rau imi pare ca a-ti trecut prin asa ceva,sper sa fie totul ok cu capul tau si sa fie doar un pic de durere din cauza socului.Vladut cum ai spus e ok.Las ca fierul se repara,dar e nasol ca e acum cand aveti nevoie de ea.Bai astia ar trebui ucisi,cretinii astia care habar n-au sa circule pe strazi.Pe mine m-a ingrozeste,ca Matteo nu-mi sta legat in scaun,vrea in picioare,urla ca zapacitu cand il leg.Mi-e o frica!
Ozana las ca au ei grija de fata,stai linistita si repauzeaza-te ca meriti si tu...(stiu ca nu poti)

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Multumesc Marina, Lakioana si Sephora de sustinere!
Sephora - si Vladut mai plange in scaun de masina si il luam in fata cu noi, dar de-acum inainte nu mai fac asta in veci! Poate sa planga si sa faca ce vrea el, acolo legat il tin!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Mexxa multa fericire alaturi de copilas si sot.

Am admirat bucuriile de Mini me, Eloise si Sephora - tare dulci si scumpe.

Cristina mi-a stat inima in loc cand am citit.Bine ca sunteti voi sanatosi.Am retrait si eu clipele de atunci.

Mergi la inceput