Bucurii de sept - oct 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 4
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Elenia, ma bucur ca ne-ai pregatit in dimineata asta!
Monique, eu nu folosesc deloc premergator si nici ham.
Gety, plimbare placuta!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna dimineata fetele!!!
Intru repede pana nu vin muncitorii...
Cristina, Sephora, Monique - sar'na d eraspunsuri..deci il las in sosetute in premergator si mai incolo il voi incalta... sunteti niste scumpe ca de obicei!!!
Am vazut poze cu Iulia - un adevarta fotomodel!!! si cu Vladut - care se vede treaba ca ii place ia cea noua luata de mami
Andreea - LA MULTI ANI!!!sa fii sanatoasa, sa te bucuri de Sebicu si sa fii cea mai frumoasa mireasa in vara asta!!!multi ici!!!!
Cristina - cu intarziere (ca ieri nu am deschis calculatorul!!!) LA MULTI ANI!!!sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare, frumos destept si cuminte!!!!
LA MULTI ANI!!! bucuriilor nascute intr-o zi de 18 , sa aiba parte in viata de ceea ce-si doresc si multa sanatate!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
lilina spune:
MEXXAAAAAA, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE MULTA FERICIRE SI MULT NOROC IN VIATA TA
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
GETY spune:
Am venit de la plimbarica. Am achitat si netu' si cablu', mi-am luat de-o grija si de bani si de datorii.
La noi e groaznic de cald, acum am inhatat o bere sa ma mai racoresc.
Alexutza, eu am mai lasat-o cu sosetute si noaptea, cand era mai racoare, acum e cald si sta cu talpitele goale. Numai cand "circula" o incalt cu sosetute.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Gety, de la 8 luni bebeii au voie gluten!
Fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac: Dudu a inceput sa cunoasca lumea inconjuratoare dand cu capul! Am impresia ca nu realizeaza care sunt pericolele sau distantele (pana acum a avut patutul capitonat in intregime) asa incat acum, cand i-am inlocuit aparatorile cu unele mai mici (la sfatul pediatrei, pt a-i da un punct de sprijin ca sa inceapa sa se ridice) avem surprize care de care mai neplacute. Iar cand am incercat sa il pun pe jos, a vrut sa o ia de-a busilea si s-a proptit cu fruntea de covor!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
GETY spune:
Adriana, teoretic cica nu au voie gluten pana la un an, practic, of, stii si tu, teoria ca teoria, dar practica te omoara. Maine am sa-i fac si eu paste cu carnita, astazi o sa pape papanasi fierti, ca am niste branzica cumparata si vreau sa o gatesc cat mai repede.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
pufymic spune:
-am bucuriile!
ANDREEA!!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai o viata asa cum ti-o doresti!
Noi am fost la tara, a fost tare bine....cald....dupa ce sambata dimineata a tras o ploaie de ne-a speriat si renuntasem la ideea de a mai pleca din Arad.
Alexuta parca tu intrebai cum incaltam copii in casa....al meu nu are nimic pe picioruse....nici macar sosete....si asa e zi-noapte
Edit ca uitasem: Am vazut un fotomodel de Mini_me(superba domnisorica voastra!, si inca un fotomodel cu ie de data asta, tot frumos foc!
Fug si eu la treburi....sa aveti o zi asa cum o doriti!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
CristinaGoji spune:
Neatza! Saru'mana Elenia de ! Pacat ca n-o sa mai poti intra pe la noi mai des in curand. De ce e Darius la regim? Inainte ii dadeai de mancare inainte de 4 ore?
Alexutza - multumesc
Eu despre ham stiu ca e pentru copiii care deja merg singuri, nesustinuti si e ca o masura de protectie in caz ca se impiedica sa nu cada. La copiii care inca nu merg singuri nu se utilizeaza.
Eloise - ti-am vazut modelul si ia. Intradevar e frumoasa, si palariuta lui Vladut e tare draguta si-i sta bine cu ea.
Noi maine cred ca vom pleca la ai mei si la socri, asa ca voi lipsi cam 2 saptamani, ca nu am net acolo. Mi-i groaza putin de drum, ca e distanta mare si nu stiu cum o sa se comporte Vladut in masina atata amar de timp (e vorba de vreo 12 ore!). Daca nu mai intru pana diseara - va pup pe toate!
MEXXA - LA MULTI ANI!!! SA FII FERICITA!!!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
matahut spune:
Mexxa, La multi ani!!!!
Adriana, multumesc pentru reteta. Acum o fac!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
mexxa spune:
Dragele mele...va multumesc din suflet pentru urarile voastre. M-au emotionat mult...mai ales ca anu acesta in afara de mama, sotul meu si voi nu si-a adus nimeni aminte de ziua mea...dar asta este...trecem peste
Eu am facut o supica cu galuste...cele mai faine galuste din viata mea...moi de ti se tiopesc in gura.Sper sa ii placa lui Sebicu.
Merg sa termin treaba si mai vin acusi pe la voi.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )