Bucurii de sept - oct 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
xandrutza_76 spune:
La multe lunite Victor, Andreea Iuliana, Maya Maria, Bianca Andreea!
Lilina, felicitari, multi ani fericiti impreuna, multe vise implinite!!!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Sephora, l-am admirat pe Matti, e frumusel foc!
Eloise, am vazut si pozele tale, sunt super, Vladut e un scumpel, iar ia e... senzationala!
Mini, ai o fetita foarte frumoasa, sa-ti traiasca!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
pufymic spune:
Neata!
Lilina felicitari pentru cei 3 ani impreuna!!Si sa aveti parte de multi altii impreuna fericiti si de acum inainte!
Cristina saracul catel!Voi in portbagaj il transportati de obicei?
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
matahut spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Multumesc Marina, Lakioana si Sephora de sustinere!
Sephora - si Vladut mai plange in scaun de masina si il luam in fata cu noi, dar de-acum inainte nu mai fac asta in veci! Poate sa planga si sa faca ce vrea el, acolo legat il tin!
Cristina, Ana mea de pe la un an jumate a inceput sa faca tare urat cand sa o punem in scaun, era o lupta corp la corp. Pe la 2 ani am renuntat sa o mai tinem in scuan, fiindca nu ne mai tineau nervii (urla NONSTOP), pana am vazut reclama cu fetita care iese prin parbriz! De a 2-a zi am zis GATA, poate sa fac circul circului eu nu mai tin copilul decat in scaunul de masina, legata cum trebuie. Si a inteles copila, i-am aratat si ei reclama, a impresioanat-o (avea vreo 2 ani jumate deja). E mult prea periculos ca sa ne luam dupa mofturile lor. Slava Domnului ca a inteles si ca acum tipa ea daca uitam sa ii punem centura
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
CristinaGoji spune:
Xandrutza - multumesc.
Pufy - da in portbagaj, dar in masina model break, unde portbagajul e separat doar de o plasa. Nu stiu cum sa explic, ideea e ca (,)cainele ne vede si daca isi intinde mai tare gatul, ceea ce chiar face, are acces si la geamul de la portiera din spate. Deci are tot confortul asigurat.
Marina - tin minte ca si pe mine m-a socat reclama aia (sau cum altfel s-o numesc), atunci eram gravida si ma gandeam ca n-o sa-mi las niciodata copilul in masina fara centura, dar uite ca mai uiti de pericole cateodata sau te gandesti ca mie nu mi se poate intampla.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
Ignatica spune:
Buna fetelor,
Noi am fost intr-o vizita prelungita la parintii mei, de-abia ieri am ajuns.
La multi ani Andreea, cu intarziere de o zi. Multi ani fericiti alaturi de familiutza ta.
Cristina Slava Domnului ca sunteti toti bine, mi-a stat inima cand am citit ce ati patit.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
tanima_i2002 spune:
Uau Cristina ce patanie!!!! Si cand ma gandesc ac eu nu am scaunel de masina si daca pana acum il tineam in brate, de ceva timp cand mergem cu masina(destul de rar ca e masina de servici a lui tati si este plecat toata saptamana, deci numai in week-end si destul de aproape la cumparaturi) il tin langa mine in spate pe bancheta si ii pun centura, mai mult de forma ca sa nu sara de pe bancheta. Imi da serios de gandit treaba asta, desi momentan stam atat de prost cu banii ca este cam ultimul lucru la care ma gandesc sa il cumpar, mai ales ca nu este un lucru care sa il folosim f des. dar de acum in colo o sa il tin macar in brate la mine ca nu se stie niciodata cum vine un dobitoc din asta si te face varza.
Marina si tu ai probleme cu Maruca? Credeam ca numai eu sunt terminata ca fi-miu nu mai doarme deloc, nu mai mananca, nu mai vrea sa stea in scaunelul de masa, nu mai vrea sa stea jos. Vrea numai in picioare si la mine in brate, sa ne jucam impreuna el stand la mine in brate, se trezeste de 10-20 de ori pe noapte, urla, se zbate...Bred ca si caldura este de vina ca noi stam la ultimul etaj. Cred ca mai sunt si dintisorii de sus de vina ca toata ziua roade la orice: jucarii, manute sau orice ii pica in mana.
Eu ma simt terminata de oboseala, deja nu mai am vlaga, am inceput sa lesin. Nu stiu cum de nu am cazut cu baiatul din brate, dar probabil am simtit ca nu mai pot si l-am pus in patut. Noroc ca era tati acasa. Drept urmare saptamana asta incearca sa stea mai pe langa casa macar sa vina seara acasa ptr ac eu nu mai pot face fata singura unui terminator zi si noapte. S-a facut cumplit de rau
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni
sympa spune:
Am venit si eu la cafelutza cu voi...Inca n-am citit tot ce-ati scris, dar mai bine scriu si eu cateva randuri acum ca indata se ttrezeste Teo si adio calculator.
Cristina...bine ca voi n-ati patit nimic.Sunt atatia inconstienti la volan!Fetelor..incercati pe cat posibil sa tineti copiii cu centurile in scaunelele lor ca doamne-fereste de nebuni de astia care nici la ei nu se gandesc.Sa nu mai zic de aia beti de nici nu se pot misca.Nici lui teo nu prea ii mai place, adica incepe sa nu mai aiba rabdare..dar il mai pacalesc cu jucarii, am o geanta cu jucarii pe care le tot schimb.
"La multi ani!" Andrea...multa sanatate, fericire si sa va bucurati alaturi de cei dragi.
"Lilina"...multi ani fericiti alaturi de iubitul tau.intr-adevar..magaldeatza de langa voi e bucuria voastra.
Gata..ca s-a trezit...
Am pus la filmuletze un film (Ultimul) unde l-am prins pe Teo ca a mers mai mult.
Pupici si o zi buna...
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze
GETY spune:
La mine a fost o zi de marti adevarata, din aia cu 3 ceasuri rele.
In primul rand, mi-a cazut si mie Maria din pat pentru prima oara, ea se rostogoleste spre stanga si tot asa... a ajuns la margine. Off, ce ciuda mi-a fost, ca doar mi-am zis ca atunci cand plec din camera, o sa o las ori in patut, ori in premergator.
A doua patanie este ca m-am dus la dr. stomatolog, am mai asteptat o ora si 1/2 peste ora care o stiam eu si cand sa intru la rand, am aflat ca eram programata ieri. E a doua oara cand incurc zilele la programare. Nush ce am.
Cristina, bine ca ati scapat teferi. Uite un si din partea noastra!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Lilina, la cati mai multi ani impreuna fericiti!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA