TRIBURILE 4
Raspunsuri - Pagina 6
xandrutza_76 spune:
Monique, ala e!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
acina spune:
neata gagici ,
merci pt ajutor se pare ca el a castigat, a venit cu 47 de lancieri, eu am avut 2 lancieri si zidul la nivelul 3 , i-au murit 12 lancieri.
Demoon e din tribul hell s angels.M-a invitat in tribul lui.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
acina spune:
Mi-a luat 300 fe si 32 argila.
Asta uitasem sa va zic.
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
xandrutza_76 spune:
Acina, pentru 47 de lancieri nici nu are rost sa te stresezi... Intareste zidul si fa lancieri in continuare, daca mai vine are ce face
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
lilina spune:
acina, nu pot sa-mi chem trupele inapoi
le las la tine, poate mai are ala vreun gand rau
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
acina spune:
Lilina sar'mana , stiu ca nu poti sa intorci armata.Doar sa nu te lasi descoperita in satul tau.
Xandruta imi faceam si eu griji ca aveam doar 2 lancieri si el 47 , oricum nu am mai fost atacata pana acum si nici nu stiam cat rezista zidul.
Dar a fost bine pana la urma.
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Roxana_G spune:
Acina, ai grija cu atacatorii astia. Eu asa am patit cu primul sat de a trebuit sa mi-l refac, din pricina unuia din 300. Initial mi-a omorat soldatii si aveam si lancieri si spadasini, vreo 20. Trimisese armata de 120 de oameni cu tot cu paladin, iti dai seama. Ulterior s-a prins ca sunt vai de mine si a venit cu catapulte si berbeci, asa ca oricat incercam eu sa refac zidul mi-l zobea de fiecare data. Si cand a vazut ca nu mai am nici resurse de pradat, a distrus ferma si apoi a atacat si minele. Ai grija si urmareste cat de des vine, la mine venea de 4-5 ori pe zi, daca nu mai des. Eu ma intrebam daca mai doarme baiatul ala vreodata, ca venea si la 1 noaptea si la 6 dimineata.
Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
acina spune:
Rox , merci de informatie, o sa-mi intaresc zidul si ma bag la facut armata.Dupa cum zici tu sigur ma va cauta, mai ales ca nu am de gand sa bag in tribul lui.Ca e naspa.Poate ar fi mai bine sa ma bag intr-un trib dar cum voi sunteti departe nu vreasu sa fiu cu astea de prin jurul meu , of vad eu.
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
madau spune:
Fetelor si baietilor din tribul Piz Buin..avem inca un aliat de azi..tribul TNT. Incet incet ne mai strangem si noi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
acina spune:
M-am uitat la profilul lui, este cel care a facut tribul, are 29 ani, poate e si el ocupat...nu ca ala care te ataca pe tine...Sper.
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii