TRIBURILE 4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

acina n-ar fi mai bine sa intri intr-un trib? ca poate asa isi da seama ca poti fi ajutata...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Gagici, m-am bagat cu babuinii.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Acina babuina...hai ca si rimeaza, bine ai venit!!!

Io acum negociez inca o alianta super tare cu un trib foarte mare, sa vedem daca imi iese.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Fetele,am o rugaminte...eu si Andy zburam spre Romania joi dimineata...as vrea sa las cuiva in mod de vacanta satul din lumea 2..va rog,daca cineva are timp de miercuri dupa-amiaza pana vineri-sambata ar fi tare bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Madau chiar ca se potriveste Acina Babuina .
Spor la negocieri, ce drepturi si titluri mi-ai modificat?
Lia sorry eu nu te pot ajuta.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Lia te-as putea ajuta eu, ca nu plec pe nicaieri...dar nu stiu nici macar ce nick ai

Edit: am vazut acum ca esti pink cat..esti in GD..si eu sunt in GD, dar pe lumea 1

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by madau

Lia te-as putea ajuta eu, ca nu plec pe nicaieri...dar nu stiu nici macar ce nick ai

Edit: am vazut acum ca esti pink cat..esti in GD..si eu sunt in GD, dar pe lumea 1

saru' mana,mi-ai salvat mosia birtuala:))).pink cat(516/567) si in lumea2,te trec maine in modul de vacanta si poti accesa contul meu.
mercic frumos.

Mergi la inceput

sa-mi spui pe PM daca ai vreo preferinta in ceea ce priveste dezvoltarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

mi-am facut si eu cont: codruta, lumea 2, coordonate 447:382
O sa studiez si ma bag si eu, ca vad ca tare are succes
eu inca nu m-am prins

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Ce se intampla cu trupele trimise in sprijin? Se mai intorc?
Ca idee, cam cate se trimit ca sa nu fie nici prea multe, nici prea putine?

Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)

Mergi la inceput