TRIBURILE 4
Raspunsuri - Pagina 7
felicia74 spune:
acina n-ar fi mai bine sa intri intr-un trib? ca poate asa isi da seama ca poti fi ajutata...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
acina spune:
Gagici, m-am bagat cu babuinii.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
madau spune:
Acina babuina...hai ca si rimeaza, bine ai venit!!!
Io acum negociez inca o alianta super tare cu un trib foarte mare, sa vedem daca imi iese.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Lia spune:
Fetele,am o rugaminte...eu si Andy zburam spre Romania joi dimineata...as vrea sa las cuiva in mod de vacanta satul din lumea 2..va rog,daca cineva are timp de miercuri dupa-amiaza pana vineri-sambata ar fi tare bine...
acina spune:
Madau chiar ca se potriveste Acina Babuina .
Spor la negocieri, ce drepturi si titluri mi-ai modificat?
Lia sorry eu nu te pot ajuta.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
madau spune:
Lia te-as putea ajuta eu, ca nu plec pe nicaieri...dar nu stiu nici macar ce nick ai
Edit: am vazut acum ca esti pink cat..esti in GD..si eu sunt in GD, dar pe lumea 1
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Lia spune:
quote:
Originally posted by madau
Lia te-as putea ajuta eu, ca nu plec pe nicaieri...dar nu stiu nici macar ce nick ai
Edit: am vazut acum ca esti pink cat..esti in GD..si eu sunt in GD, dar pe lumea 1
saru' mana,mi-ai salvat mosia birtuala:))).pink cat(516/567) si in lumea2,te trec maine in modul de vacanta si poti accesa contul meu.
mercic frumos.
madau spune:
sa-mi spui pe PM daca ai vreo preferinta in ceea ce priveste dezvoltarea
codruta_grg spune:
mi-am facut si eu cont: codruta, lumea 2, coordonate 447:382
O sa studiez si ma bag si eu, ca vad ca tare are succes
eu inca nu m-am prins
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
kali spune:
Ce se intampla cu trupele trimise in sprijin? Se mai intorc?
Ca idee, cam cate se trimit ca sa nu fie nici prea multe, nici prea putine?
Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)