TRIBURILE 4
Raspunsuri - Pagina 5
catrinik spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Stiu, ca-s in plina extindere/dezvoltare. Deci fiind un tirg de nivel 1 nu are negustori? O sa-l mai cresc, dar deocamdata lucru la resurse.
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Si succes!
La nivelul 1 la tirg ai doar 1 negustor disponibil.
Daca tu faci o oferta la tirg inseamna ca i-ai dat de treaba negustorului si de aia nu mai poti face nimic.
Ori nu pui nici o oferta, cauti alte oferte si dai acepta.
Ori pui tu o oferta si stai si astepti sa o acepte cineva.
La inceput toata lumea are in plus fier. Asa-i?
Eu ca sa scap de fierul asta m-am apucat sa-mi fac mai multi luptatori cu spada ( ca e nevoie de 70 fier ). Si asa am scapat de surplus.
lilina spune:
multumesc fetelor, o sa fac un up-grade la lista...de fapt eu tot lucrez la ea in fiecare zi, insa daca nu va anuntati voi cu detalii complete, imi e f.f.greu (vorba aia, mai am si un pitic de aproape 9 luni de crescut)
georgeasca, am observat ca mina de fier produce cel mai repede resurse, chiar daca si celelate sunt la acelasi nivel, iar taietorii de lemne lucreaza cel mai incet ...daca va uitati la nr.de sateni care muncesc in fiecare cladire, la taietori sunt mai putini... asa ca e bine sa exindeti mai mult taietorii de lemne ...cu cel putin 2 nivele
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
catrinik spune:
quote:
Originally posted by lilina
... asa ca e bine sa exindeti mai mult taietorii de lemne ...cu cel putin 2 nivele
Logic asa e. Am incercat sa fac si eu la fel.
Dar cind vad minele ca sint "cish" si e una mai dezvoltata ca alta, ma apuca nervii si le aduc pe toate la acelasi nivel.
lilina spune:
ha ha ha
si eu la fel
JUCATI TRIBURILE
acina spune:
gagici ma ataca unul demOOn pe lumea 2 .Eu nu am armata.trupele lui ajung la ora 19.Imi bag piciorul ca mie nu-mi merge netul acasaaa....ce ma faaaaaaaac?
Help.E prima data cand sunt atacata.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Monique, ai om nou langa tine, tineti legatura si ajutati-va intre voi.
Roxana, sa ne spui unde ai nimerit si ce nick o sa ai.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
cine ???Awxqert341....???
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Siminaf spune:
Pina la ce nivel sa cresc cladirea principala ca sa mearga toate mai repede? Am sub 200 de puncte, inca sint la inceput, cu dezvoltarea mai ales a minelor. Si zidul, cam la ce nivel e bine sa fie cind or incepe atacurile (mai am 2 zile de neagresiune parca)?!
felicia74 spune:
Acina am incercat sa te ajut, insa trupele mele ajung abia maine la ora 16 Oricum la aceasta ora soarta satului cred ca e decisa...
Dar ce e cu Demon, e vecin, te-a spionat, cum de-a pus ochii pe tine?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Acina ce-ai facut? Trupele mele fac 13 ore pana la tine, nu stiu cum sa te pot ajuta...poate ai pe cineva mai aproape
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lilina spune:
ACINA am trimis si eu 29 lancieri si 6 spade, adica tot ce-am avut
acum daca mai ai nevoie, sa zici, ca ajung in 25 de ore
JUCATI TRIBURILE