TRIBURILE 4
Raspunsuri - Pagina 6
xandrutza_76 spune:
Monique, ala e!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
acina spune:
neata gagici ,
merci pt ajutor se pare ca el a castigat, a venit cu 47 de lancieri, eu am avut 2 lancieri si zidul la nivelul 3 , i-au murit 12 lancieri.
Demoon e din tribul hell s angels.M-a invitat in tribul lui.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
acina spune:
Mi-a luat 300 fe si 32 argila.
Asta uitasem sa va zic.![]()
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
xandrutza_76 spune:
Acina, pentru 47 de lancieri nici nu are rost sa te stresezi... Intareste zidul si fa lancieri in continuare, daca mai vine are ce face ![]()
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
lilina spune:
acina, nu pot sa-mi chem trupele inapoi
le las la tine, poate mai are ala vreun gand rau
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
acina spune:
Lilina sar'mana , stiu ca nu poti sa intorci armata.Doar sa nu te lasi descoperita in satul tau.
Xandruta imi faceam si eu griji ca aveam doar 2 lancieri si el 47 , oricum nu am mai fost atacata pana acum si nici nu stiam cat rezista zidul.
Dar a fost bine pana la urma.
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Roxana_G spune:
Acina, ai grija cu atacatorii astia. Eu asa am patit cu primul sat de a trebuit sa mi-l refac, din pricina unuia din 300. Initial mi-a omorat soldatii si aveam si lancieri si spadasini, vreo 20. Trimisese armata de 120 de oameni cu tot cu paladin, iti dai seama. Ulterior s-a prins ca sunt vai de mine si a venit cu catapulte si berbeci, asa ca oricat incercam eu sa refac zidul mi-l zobea de fiecare data. Si cand a vazut ca nu mai am nici resurse de pradat, a distrus ferma si apoi a atacat si minele. Ai grija si urmareste cat de des vine, la mine venea de 4-5 ori pe zi, daca nu mai des. Eu ma intrebam daca mai doarme baiatul ala vreodata, ca venea si la 1 noaptea si la 6 dimineata.
Rox
29+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
acina spune:
Rox , merci de informatie, o sa-mi intaresc zidul si ma bag la facut armata.Dupa cum zici tu sigur ma va cauta, mai ales ca nu am de gand sa bag in tribul lui.Ca e naspa.Poate ar fi mai bine sa ma bag intr-un trib dar cum voi sunteti departe nu vreasu sa fiu cu astea de prin jurul meu , of vad eu.
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
madau spune:
Fetelor si baietilor din tribul Piz Buin..avem inca un aliat de azi..tribul TNT. Incet incet ne mai strangem si noi![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
acina spune:
M-am uitat la profilul lui, este cel care a facut tribul, are 29 ani, poate e si el ocupat...nu ca ala care te ataca pe tine...
Sper.![]()
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii