praline belgiene (shaishpe)
Raspunsuri - Pagina 7
danyelana spune:
Salutare pralinute,
Nu am mai scris de mult ca sunt prinsa cu examenele, asa cum a zis si Tania. Sambata dimineata il am pe ultimul si apoi sa vezi ce dorm pana la pranz si colind magazinele. M-am saturat de nu mai pot dar imi spun ca nu mai e mult sima incurajez singura sa rezist.
Va pup pe toate si va doresc vacanta placuta la cele care plecati.
Pupici.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Bepii spune:
Pralinuteloooooor,
Ati intrat deja cu toatele in vacanta? Ce mai faceti de nu mai dati un salut voios de pionier?
Eu stiam ca plecati pe la inceputul lui iulie de aceea m-am gandit sa ne vedem saptamana care vine pe la inceput, ce ziceti? Asa, ca sa ne luam la revedere. Eu ziceam sa veniti si la Mechelen de data asta pt ca unele dintre voi inca nu l-a vazut. Vreau si eu sa ma dau mare cu orasul meu!
Si noi plecam pe 7 iulie in concediu si nu oricum ci cu motocicleta pt 2 saptamani pana in Portugalia. Cred ca o sa mi se batatoreasca fundul de atata stat pe ea dar nu-i bai, ne-am facut un traseu super prin munti, parcuri nationale, castele, etc. Swa e atat de incantat incat nu vorbeste despre altceva. Iar eu ca fata buna ce sunt nu vreau sa-i stric placerea si il aprob desi mi-ar fi placut mai mult sa stau confortabil in masina la aer conditionat decat sa inghit gazele masinilor de pe sosea. Dar nu-i nimic, e bine si asa, imi place mai ales ca nu stam niciodata in "file" si e mai cool.
Hai ca va pup si sper sa aud vesti de la voi.
Bepii spune:
Danyelana, vad ca am postat in acelasi timp. Pai daca ai ultimul examen sambata poate vi si tu cu noi saptamana viitoare. Ziceai ca pleci in tara, cand va fi asta? Hai vino pleeeease
Pupici
oanademunck spune:
pupicei pt toate ciocolatzelele!
Mai am o zi si intru in vacantza, mi-am scos deja valizele din pod mai am doar sa le umplu azi am fost la coafor sa vedeti ce freza am, mi-a facut fata aia tacuta un par lung si sclipicios si drept de zici ca-s Madalina manole(pe bune). Luni plec la romanica si pana luni mai am o gramada de terminat, am o groaza de haine de calcat, de facut curat, vineri sau sambata dau si copiii , duminica avem intrevedere la sefu iar lni sa vad pote prind niste solduri desi nu cred si apoi aeroportus si byebye
Sa va zic veste de veste, am primit ieri scrisoare sa imi depun candidatura pt a deveni sefa de grup, adica asta e un lucruu fff maretz , sunt trei grupuri libere din care doua la emotioneelgestoorde cu varte intre 6 si 12 daca prin un loc acolo ar fi super ca scap de caracterialii de acum. Mi-am deps oricum aseara candidatura si tre sa primesc raspuns pana la inceperea anului scolar!
Taniuca eu si parul meu intins nu ne putem prezenta la mechelen la inceputul saptamanii din motive mai sus mentionate:)poate trag in week-e,nd o fuga -nu mai tin minte cartea aceea de care imi spuneai la bal e la tine sau la carmen?
Carmen vineri vin dupa broscutze:)
Madutz sper sa te faci cat mai repede bine si sa te bucuri de ultimul trimestru de sarcina!!!!!!
Miku, mama si musafira cand ziceai ca pleaca? luni?!tot ca mine sau cu alt vervoer??
Morgane in septembrie vin sa te vizitez si eu ma, nu neaparat ca sa vizitez gradina cat doamna in albastru
Scumpi, ror, ardeiash, danyelana, ana si mariuca:)nina si copilasii, si toate fetili va pupesc acum fug la alea-alea
zmuahh
mathilda spune:
oana,
solduri sunt in grandbazar in groenpalaats pana pe 29. 10-50% . azi am facut mult mult shopping impreuna cu fii-mea. imi calca sigur pe urme si a fost o placere.drum bun in romania
oanademunck spune:
Mathilda, multumic:) eu astept soldurile mari care incep duminica si se termina pe 30 iulie, adica fix cand sunt eu la prajit in romania
thanx inca o data si sa ne mai dai de veste din canada!!!
zmuahh
carmita_baby spune:
Buna, buna tuturor fetelor dulci,
Vreau sa va spun ca se pare ca mamaia are cancer la plamani Initial au crezut doctorii ca are apa la plamani, insa la o tomografie facuta ieri i-au descoperit 5 noduli pe plamanul drept si 2 pe cel stang. Deocamdata nu stim daca este benign sau malign, dar mamaia nu mai poate manca si are dureri mari. Deci este foarte probabil sa luam si noi drumul Romaniei cat de curand. Eu inca nu realizez sincer, sper ca totul sa fie doar un vis urat...
Mello motanelul iubit
Bepii spune:
Carmen, eu stiu cat de mult tii tu la mamaia ta si inteleg cat esti de ingrijorata. Imi pare foarte rau pt ea si pt familia voastra. Numai cand pronunt numele acestei boli parca ma cutremur. Va doresc sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa treceti prin acest necaz.
Oana, felicitari pt candidatura. Ma bucur foarte mult pt tine si eu cred ca meriti din plin la cat efort ai depus in tot acest timp. Iti doresc multa bafta
Sa sti ca acea carte e inca la mine si daca vrei si poti, trage o fuga sambata (sau oricand) pe la mine sa ti-o dau si poate iesim si prin oras. As vrea tare mult sa te vad cu noul look. Daca nu pot sa te vad, atunci te rog eu fa-ti o poza si trimite-mi-o. Mor de curiozitate sa te vad cu parul drept.
Mathilda, ne-ai dat gata cu plecatul vostru in Canada. Sigur ve-ti avea o experienta deosebita pe meleagurile americane si nu ma indoiesc ca vor fi pozitive. Sper sa nu ne uiti si sa ne mai dai cate o veste despre voi. Va doresc mult succes si numai bine in noua viata.
Acu va pup si inca mai astept semnale de la voi.
mathilda spune:
carmen- imi pare rau pt mamaia ta
bepii- am niste emotii de nici nu crezi. nu cunosc pe nimeni acolo, tb s-o iau din nou de la inceput.si cand o sa ma acomodez, tb sa plecam din nou.
pup pe toate fetele
morgane spune:
Carmita, ce zici tu? M-a pleznit asa de-odata. Aveti incredere in tehnicile medicale actuale si incurajati-o pe mamaia. Curaj si voua si aici suntem cu un umar.
Ti-am trimis un mesaj pe mess, inainte de a citi pe forum.
Bepii, ma bucur ca ai dat semne de viata, ca eu deja credeam ca ai plecat in vacanta.
Miri, bine ca ai scapat. aruca cartile-alea pe foc, ca e vacanta! ce face mami?
Oana, felicitari cu promovarea! Dama-n blue zici? Cu cine te-ai sfatuit. Mah, eu ma bucur ca va dezlantuiti cu vizitele pe la Bruges. Usa mea e deschisa larg, iar daca nu sunt acasa cheia e sub presh...
Mai avem putin si plecam si noi in tara, mai precis pe 9 iulie. Miri, am inteles bine ca si voi tot atunci plecati?
Pupici,