praline belgiene (shaishpe)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

morgane, fata mea s-a mai linistit; tocmai baga o tura de somn de vreo 2ore jumate! ma si mir...de-as fi dormit si io ce bine era!!!

ror, era cumva a mea?!

miri, cum mai e cu stresu'?

tania, scumpi, daniela, pe unde sunteti? in vacanta?

oana, hahaha! vazut filmulet pe tel lui carmen! ce v-ati distratara cu dantsuiala! as fi vrut si io, da' mai am putin de asteptat...
vine mama in sept pt vreo 2 sapt... sa va prind ca nu iesiti la o intalnire ...

io miercuri ma duc cu maria la control si va trebui sa ne invete cum sa facem diversificarea. am asa emotii... sper sa accepte papa!

fete, pupe la toate
fug ca maria da semne de trezire

nina, vb pe mess ce si cum...

pupi

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Ei, asa da, parca e mai multa viata pe aici.
Ror, iti trimit descrierea dumului pe mail.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

miri_mik,nu prea am avut timp de stat pe computer cat am fost la voi,si-asa nu mi-a ajuns timpul sa vad cate voiam sa vad,am ratat vreo doua locuri unde voiam sa ajung,o saptamana e asa de putin.Ca daca as fi avut putintel mai mult timp,mi-ar fi placut sa va cunosc si pe voi.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Morgane si eu ma gandeam sa iti fac o vizita intr-una din weekendurile viitoare, dau o fuga cu Daniela, ca de cand i-am promis ca venim in Bruggeeeeeeee si tot nu am apucat.. Da` oricum mai vorbim ce si cum

Ana maine ma duc cu Tania in Bruxel si poate dupa aia dam o fuga pe la tine, as putea sa iti fac si masajul promis cu ocazia asta. dar faza e ca la 4 jumate tre sa fiu neaparat in Antwerpen ca am o programare. E ok daca aterizam pe la tine in jur de 11-12? Da-mi de stire te rog.

Nina ai mai reusit sa iti tragi sufletul un pic cu aia mica?

Fetelor va pupacesc

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by carmita_baby

Morgane si eu ma gandeam sa iti fac o vizita intr-una din weekendurile viitoare, dau o fuga cu Daniela, ca de cand i-am promis ca venim in Bruggeeeeeeee si tot nu am apucat.. Da` oricum mai vorbim ce si cum

Ana maine ma duc cu Tania in Bruxel si poate dupa aia dam o fuga pe la tine, as putea sa iti fac si masajul promis cu ocazia asta. dar faza e ca la 4 jumate tre sa fiu neaparat in Antwerpen ca am o programare. E ok daca aterizam pe la tine in jur de 11-12? Da-mi de stire te rog.

Nina ai mai reusit sa iti tragi sufletul un pic cu aia mica?

Fetelor va pupacesc

Mello motanelul iubit

va astept!
mi-e un piculetz rusine de tania ca am dezordine si ea e asa de meticuloasaaaaaaa, da' imi trece! hahaha
abia astept

puuuuuuuuupe

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Carmita si scumpi, hai ma, vorbiti serios?
Pai haideti sambata asta, ca sunt acasa, pana la 18.00. Jan are antrenament si eu sunt cuc acasa.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dadadada, fetelor, mergeti la morgane, sa-i vedeti casa. si poate aveti bafta de soare, si de terasa! ce va invidiez!
mah, am gatat cu scoala, un pic trist, da nah... bine ca s-o gatat.

acu, iar cu maica-mea. da rnu mai vrea la doctor... nushc e i-au facut la interventia de vineri, dar se pare ca or fi atins ceva - io zic doamne-feri! da... noh...nu mai vede nici cat o vazut inainte. o sa intrebam maine doctorita care-i face laserul de ce e asa cum e.
luni pleaca. si e asi pitica. si lunea cealata plecam noi. carmita, esti inca pe lista:))) ca de cand madi e bolnav, daca e o problema nu vreau sa-i pun pe drumuri aiurea.

pusici!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fete cucuiete!
Mah,reina se simte bine,si-a revenit...am tot cautat motivul pt care era agitata si intr-un final mi-am dat seama ca-i mai ies niste dintiAcum sunt stresata cu Alex care a capatat o frumoasa scarlatina...alta distractie!Acum ia antibiotic si sper sa-i treaca repede,dar parca vad ca o sa ia si reina si adio vacanta mea...planuisem sa mergem la barcelona in vacanta,dar acum cu scarlatina asta nu stiu daca mai ajungem...
Mah...sunt tumentata rau...si vreau in vacantaaaaa....
Hai va pupic pe toate pralinutele si da Doamne sa iasa soarele ca ne-am mucegait de tot...
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare fete cucuiete,
Imi cer scuze ca nu prea am dat pe-aici, am avut si treaba dar mi-a fost si cam lene ce e drept. Vremea asta ma deprima si se pare ca nu-s semne sa se indrepte prea curand. Dar daca stau si ma gandesc ce-i in Romania..... mai bine e la noi. Azi am auzit la stiri (si nu numai) ca au murit foarte multi de caldura. E jale mare acolo!
Ana, sa sti ca tare bine ne-am simtit azi la tine, ai fost o gazda plina de atentii iar Mariuca, ce sa zic, ne-a furat inima de dulcica si cumintica ce este. Este un copil minunat si nu poti altfel decat s-o iubesti cand ii vezi ochii aia albastri si frumosi.
Carmen, iti multumesc pt ca m-ai ajutat, stiam ca pot conta pe tine oricand. Esti o prietena de nedejdie si nu degeaba imi esti asa de draga.
Miri, ma bucur ca in sfarsit esti in vacanta dar imi pare sincer rau de mama ta care probabil ca-si facuse atatea sperante cu laserul ala. Dar poate lucrurile se vor indrepta si nu e decat un efect imediat de dupa operatie.
Oana, tu ce mai faci, cand pleci in vacanta? Daca e sa pleci curand iti doresc sa ai parte de o vacanta super adica pe placul inimii tale.
Azi am auzit ca Mady e in spital. Draguta de ea! Sper sa se vindece cat de curand si problema avuta sa nu-i dauneze bebelusei. Vindecare grabnica draga noastra Mady si sa auzim cat de curand vesti bune de la voi.
Nina, la tine parca e un facut; nu scapi bine de una ca dai in alta. Sper sa se vindece si Alex cat de curand ca saptamana care vine cand s-o mai indrepta vremea vrem sa ne vedem in gasca pe undeva prin zona. Asta asa ca inainte de vacanta.
Mah, ce-o faca Ardeiash pe caldurile alea de prin tara? Cred ca s-a topit de tot si duce deja dorul climei de la noi din Belgia. Cred ca atunci cand s-o intoarce n-o s-o mai auzim prea curand plangandu-se de clima de aici!
Danyelana, tu nu mai zici nimic? Cred ca esti prinsa cu examenele. Multa bafta pe mai departe!
Mah fetele, ce-o mai face Nora? N-a mai dat de mult un semn de viata....Sper sa fie bine si boala mamei ei evolueaza spre mai bine.
De asemenea n-am mai auzit nimic de Anneoprea.
Daca ne citesti Anne, iti transmitem multe salutari si toate cele bune intregii familii.
Rosa, deci te-ai intors cu bine acasa si se pare ca toate au mers bine aici in Belgia alaturi de prietenul tau. Ma bucur nespus sa aud asta. Iti doresc sa va fie la fel de bine si la urmatoarea intalnire in tara si sa faci parte cat de curand din randul "pralinelor". Daca inainte de a veni incoace ne-ai bombardat cu intrebari despre belgia si belgieni, acum vad ca taci malc si nu ne zici si noua impresia ta din aceasta calatorie. Ai gatit pana la urma ceva specific?
Morgane, Ror, Daniela, alles goed met jullie?
Poate am sarit pe cineva, nu stiu, am scris prea mult ca sa citesc iarasi mesajul da' voi stiti ca va iubesc pe toate si n-a fost cu intentie.
Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Bepii,eu spun bucuroasa impresii,insa nu stiu cat de reale sunt,pentru ca fost doar o vacanta,probabil ca e altfel atunci cand locuiesti acolo.Mi-a placut Belgia,m-am indragostit de casele de acolo,imi plac la nebunie,atat de diferite si totusi asemanatoare,mi-a placut linistea din oraselele lor,mi-a placut calmul si relaxarea cu care se conduce in Belgia,faptul ca puteam sa trec strada fara sa alerg,iar acum cand ma coc de cald aici trebuie sa recunosc ca apreciez si climaCa fire nu par atat de diferiti de noi,dar cum in afara de el si familia lui,alti belgieni n-am cunoscut,aici s-ar putea sa gresesc.N-am apucat sa-i gatesc,desi aveam ingrediente aduse de aici,pentru ca nu prea am stat pe acasa,a fost o saptamana tare agitata,am vrut sa tragem o fuga si pana la Paris,asa ca nu prea ne-a ajuns timpul.A ramas sa-i gatesc aici ceva specific romanesc.
Mama lui a tinut neaparat sa ma vada,nu stiu daca asta e de bine sau de rau,dar a fost foarte amabila.Oricum,principalul e ca noi ne-am inteles,eu am plecat cu multe emotii intr-acolo,de asta v-am tot bombardat cu intrebari.Ati avut dreptate,belgienii nu-s deloc reci
Acum e cam greu cu distanta,dar o rezolvam noi si pe asta.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput