praline belgiene (shaishpe)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

tu ce-ai uitat?
io ce-am uitat!
sunteti o familie tare faina de artisti. mi-a ramas bianca in cap cum canta, e grozava! adica nu ma asteptam fix deloc! si aui ce-mi zice ruxi, ca face si catarari:) oricum musafira a ramas impresionata de ce relatie aveti, ca va luati in brate si sunteti asa apropiate. cred ca va invidiaza un piculet miculet:) desi si mama ei e o femeie faian, de treaba, si dintr-o bucata.
s-apoi tipa aia ce-ai desenat-o...cu rochie albastra...e grozava. n-am io ochi pt critica de arta, dar daca e armonios ceva, atunci imi place. si aia imi place de numa! in plus mi-ai dat inspiratie, nu-ti spun pt ce:)))
si mai zic o data: maaaaaaaaamaaaaaa ce caaaaaaaaaaasaaaa si ce gradina! asa, ca sa fiu sigura ca stie toata lumea:))
muuuuuuuuuuah!

ps. sa vezi ce fundulet traznet ai in filmulet. apropos, tare faina erai azi! asta asa, ca am uitat sa-ti zic. nu e flatant, e doar realist:)

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fetelor, da' slaba activitatea pe aici!
Ce se petrece?
Sau ati plecat toate in vacanta ...
Ror, nu am apucat sa sun din diferite motive ... Ma gandeam ca poate ajungeti pe la noi duminica, sa-l obisnuim pe Bo cu parintii adoptivi. Ce ziceti?
Miri, ce filmulet si ce fundulet, mah? Trazni. Am acum bujori in obrajori.

Pupici la toata cutia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Nina si Ana, s-au linistit fetele? Poate ca si presiunea atmosferica e de vina.
Acasa se coc de caldura si aici aproape mucegaim de atata umezeala. Ati vazut imaginile la stiri (Een, VTM)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor,
am si eu o problema, poate ma ajutati va rog
noi plecam din belgia si am vrea sa vindem tot din casa- mobila, lustre etc. afara de koopjeskrant mi-ati putea spune magazine sau alte ziare, site-uri etc unde am putea sa le vindem?
va multumesc mult anticipat pt orice ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna ziua tuturor,tocmai m-am intors in tara,a fost interesant sa vad multe din locurile de care vorbiti voi,mi-a placut Belgia,dar deocamdata a fost doar o vacanta.Va multumesc mult ca m-ati ajutat cu informatii,multumesc Oanei care s-a oferit sa ma salveze daca ar fi fost cazul,dar din fericire n-a fost:),a fost chiar mult mai bine decat m-am asteptat eu.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna Mathilda,

Bafta multa acolo unde plecati!!!

Ptr vanzare de mobilier si accesorii ptr casa, sunt anumite magazine specializate in mobilier second-hand, dar nu stiu care sunt conditiile. Unul dintre magazine e in Carnotstraat iar altul in apropiere de Oferandestraat. Sper ca am scris bine numele strazilor.
O alta varianta ar fi un magazin virtual ca www.ebay.com sau de ce nu sa-ti creezi un site al tau cu fotografiile obiectelor si pretul si sa-l postezi pe yahoo_group sau rombel.

Morgane, cred ca o sa dam o fuga duminica, gand la gand cu bucurie

Si nu am avut timp sa zic nimic, dar am vazut o Mariuca tare faina pe mess!!!

Pupici fetelor si vreme cu soooare!!!! Poate aduce Ardeiash la pachet (soarele).

Ror

Mergi la inceput

rosa,
ma bucur tare mult pt tine si sa fie intr-un ceas bun, cum se zice. pe cand urmatoarea aterizare?
pup

Mergi la inceput

ror,
merci mult pt informatii.
mi se pare ca pt ebay incepi de la 1 euro si cei interesati ofera o an suma. o sa incerc si asta dar mi se pare aiurea sa mi se ofere sume infime pt niste lucruri cu o an. valoare materiala . oricum merci inca o data.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Mathilda,urmatoarea data vine el in august in Romania si apoi trebuie sa hotaram ce facem.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

rosa, ma surprinde ca n-ai dat un semn de viata cat ai fost pe aici. poate unele dintre fete se intrebau pe unde esti si ce ti se intampla. bine totusi ca ti-aplacut si ca te-ai intors intreaga.

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput