praline belgiene (shaishpe)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Carmen,imi pare rau sa aud asa vesti....Sanatate multa mamaiei!Cind aud de cancer mi se furnica pielea pe mine...fratele tatalui meu a murit saptamana trecuta de cancer...m-a dat peste cap de tot!

Fetele care plecati in vacanta, va doresc mult soare si drum bun...si sa faceti multe poze!

Madi,iubita,iti doresc multa sanatate si putere sa treci peste greutati...ai grija de tine si de bebita.

Va pup pe toate in parte si poate ajung si eu saptamana viitoare sa va vad ...Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Multumesc fetelor, Doamne ajuta sa fie bine
Oana desigur ca vineri esti binevenita, insa pot numai pe la 1-2 ca de dimineata i-am promis Danielei sa ma duc undeva cu ea.
Morgane am primit mesajele tale si sa stii ca abia astept sa te vad sambata. Cat despre tehnicile medicale avansate, ce sa iti zic... asa este, insa mi-e teama sa nu fie intr-un stadiu in care sa nu se mai poata face nimic, cu toate tehnicile din lume :-(
Taniuca ti-am trimis mesaj pe mess

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

hmmmm!
daca nici de data asta nu ma lasa sa scriu mesaj, fac reclamatie la operatori! isi bate joc de mine site-ul asta. am scris de 2 ori un mesaj frumos ieri, poetic chiar, ma si miram d eunde curge inspiratia. eram chir bine dispusa considerand cate stresuri am pe cap. dar am zis: gata cu scoala, gata cu mama, e vreme de zabntsuire. si pe cand scriam eu povesti nemuritoare si cibernetice, iaca, blestematul asta de comp mi-a trimis mesajul la dreaq in praznic sa-l pieptene! nu-i bai, da-i si rescrie rezumat. cat mai la obect, dar s anu uit pe nimeni din lista... iaca franta ca am dres-o! dau send... nu eream logata. si acu ma revelez, ca din rezumat uitasem nina. asa ca reiau:

madi, bine ca te-ai intors acasa! sper s anu mamai trambalezi pe la tine pe la spital inainte de vreme, ca nu ma incanta sa te vad lipita de pat cu ace prin maini:))

carmen, veste urata si trista. io zic ca poate fi si o eroare de diagnostic. daca nu, atunci curaj pentru ce urmeaza. vorba lui morgan, aici ai un umar pe care te poti sprijini.

oana, a la madalina manole, nu-mi placi. io vreau bucle multe si valvoooooooooooooi valvooooooooooooooi! pentru os chimbare, sa zicem ca da bine, da pt eternitate vreau carlionti. da iti sta cool cu ochelarii rosii:)

tania: vai d efundul tau, dar macar scapi de celulita. nu-ti urez decat sa aveti parte d eun voiaj fara peripetii, fara emotii prea puternice, sis a va intoarceti cu bine acasa! sa ne tii la curent pe unde sunteti si cum sunteti:)

nina, cu toate ca soarta ti-e impotriva, poate ca totusi o sa aveti parte de vacanta. hai mah, ca dreaq nu poate fi chiar asa de negru cum il pictam noi cateodata. pusici la topilul bolnav si la mama eroina:)

morgane, gata scoala, gata stres. is un pic dezamagita d epustoaica mea - poveste lunga si plina de nervi d epartea mea, dar ieri, ca s anu spuna ca-s cizma, am facut totusi bijuterii cu ea si-mi zicea sa fac o pufnitsa! ei, daca tot o fac, vei fi obligata sa vii personal s-o ridici! de plecat plecam pe 8 si ne intoarcem pe 20.

ana, te-a luminat cel d esus si maia stepti cu zemurile. poate tu ma asculti, ca cu madi nu prea am succes la sfaturile psihologului de servici:)))

danyelana, brava! sa vezi ce usoara vei fi dupa examen, nu ca ai fi vreun elefant:)))zbor placutin pat dupa:))

ror, cum merge procedura? pana la urma sper sa pot merge la curs in sept. de ma lasa goanga:))

scumpi! te-amuitat! de unde deduc ca nu esti suficient de activa! pune mana si masgaleste!!!

mathilda,o sa-ti fie mai usoara adaptarea acoloca aici, ai sa vezi!

si acu, mesaj pikantsel: unde umbli de nu mai dai semne de viata? te lafaila calddurica si noi zgribulim? asta e curata discriminare:)))

rosa, sa fie toate bine si de acum incolo.

gata, send! ca plec la scoala sa vaz rezultat:)))
pusi

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna la toata lumea!
Fetele,am si eu o intrebare la cunoscatoare:se poate conduce in romania cu permis belgian?Sau trebuie international?

Mikule,ai dreptate...nu e draq asa de negru pe cit il facem noi...alex se simte bine,reina e vioaie,dar ma afund citeodata si simt ca nu mai pot...trebuie doar sa ma scuture putin cineva si de data asta ai facut-o tu...pupici. In vacanta ne-am hotarit(adeka AM hotarit)sa plecam si noi pe 18 iulie...o saptamana pe coasta de azur.Reiji imi zice sa mergem cu masina...eu nu, ca e prea obositor pt copii...si e drum lung...ramane sa mai dezbatem...Voi ce ziceti?Se merita sa mergi cu masina?Ati fost?

Ardeiash....cum rezisti mah prin tara?Sunteti bine?Mai da si tu un semn...

Ciocolatele va pup dulce si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Carmen, rea veste!Dar eu zic sa asteptati pana la stabilirea diagnosticului final, eu iti zic din proprie experientza cu nodulii pana cand nu se face biopsia si se stabileste concret daca-s benini sau maligni ramani cu stresul dar si cu o mare doza de sperantza. In ziua de azi cancerul nu mai este ce a fost, sunt atatea metode de interventie incat doar in cazuri foarte avansate nu se mai poate face nimik.Ne vedem vineri pe la 13 eu vin de dimineatza la solduri si te sun iar cand ai timp ne dam intalnire.
Taniuc, sambata trag o fuga la miku asa la cafea de sfarsit de an scolar da doar o ora si apoi poate trag o fuga si la tine, te sun sambata sa-ti zic
Mik pe tine te sun maine seara:)Si nu te mai lua ma de paru meu ca oricum daca da ploaia iar revin la carliontzi:)
Morgane, despre dama in albastru nu m-am sfatuit cu nimeni insa am citit cu atentie ce a scris Miku dupa ce s-a intors de la voi
Madddyy, ura si bine ca esti acasa, s-au prins aia care-i buba sau tot nu i-au dat de cap?
Nina, se poate conduce cu permis romanesc timp de 90 de zile.
Fete peste 12 ore intru in vacantza mai am azi de tras toata ziua cu astia care parca au capiat da na, het einde is in zicht, in seara asta sarbatorim cu sampanie la locu de munca ca am scapat intregi (cel putin fizic)si ca intram toti in recuperare psihologica pana in septembrie (ma rog lucram 2 saptamni in august da mai e pana atunci).
va pup acum pe toate
zmuahhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

e oficial!
s-a terminat scoala, UF6 cu 90%. diploma, prin corespondenta:)))

i u p i i!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Felicitari Miri!!! Iupiiii!

Pupicei

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Felicitari, Miri!!!
Ror, ti-am trimis un mail, l-ai primit?
Carmita si Scumpi, va astept cu praji. A frecat biata mea Bianca la terasa, ca era plina de fulgi de flori si alte oratanii de la vecini. Cred ca-l reclam, ca si sub perna gasesc ...
De unde-ati scos-o p-asta cu celulita si cu motocicleta? ca daca-i asa imi cumpar si eu doua.
De maine seara pana duminica seara sunt sarbatorile cartierului, sper sa fie placut asa cum de altfel e in fiecare an: lectii de salsa, bbq, fietsentocht ...
Of, abia astept sa vina vacanta!
Pupici la toata cutia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Morgane am vorbit ieri cu Robertina si vor veni si ei cu noi, ca nu mai are rost sa vina duminica singurei... Cred ca ne bombane Bianca ca ai pus-o la munca din cauza noastra :-P da` nu trebuia ma, saracutul copil...

Fetele mi-am cumparat deja biletul, luni plec in tara, cu acelasi avion ca si Oana.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Aaaa, veniti in stamba? Foarte bine, hoe meer zielen hoe meer vreugde.
Nu e suparata, de ce sa fie. Abia are ce sa faca in vacanta, ca si atata timp liber strica copilul.
Carmita, pleci in tara? Mai toate lumile pleaca in vacanta. Da' o saptamna dupa tine si Oanatje plec si eu, cu copilul persecutat cu curatenia, cu tot.
Ce-o fi facand Despe pe meleaguri natale,ca nu mai da nic un semn de viata.
Abia astept sa ne vedem maine.

Pupici,

Mergi la inceput