praline belgiene (shaishpe)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

wow morgane!

nu mai fii suparata! bine ca n-ai patiit tu nimic! vei rezolva problema intr-un fel sau in altul! iata ce-nseamna increderea in oameni... si unde mai pui ca nu era roman!

fete: ce ma fac?! nu gasesc pe nimeni sa-mi cumpere biletul de avion romania-belgia... pierd banii! of .. nu stiti chiar pe nimeni?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare pralinute,

Ce liniste pe aici de cand a plecat Miku in vacanta iar Ardeiash are musafiri.

Am ajuns pe pagina 2.

Morgane, imi pare tare rau pt accidentul tau dar bine ca voi nu aveti nimic, e cel mai important.

Restul fetelor, sunteti in vacanta?

Pupici la toata cutia.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, pai se poate, pe pagina 2?
Zborul a fost foarte bun, a plecat cu intarziere de o ora si 1/2 si nu a mai recuperat pe parcurs.
Aici e cald in atmosfera si la sanul mamei ... Nu mai reusesc sa povestesc coerent ce si cum, cui si care, totul are o alta viteza de reactie, nu-mi gasesc starea si cand mi-o gasesc trebuie deja sa plec ...
Mai intru din cand in cand sa va iau pulsul, dar sa nu va mai gasesc pe pag. 2, da?
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Salutare natiune!!
Si scuze de lipsa motivata insa cred eu>abia astazi am apucat sa mai intru pe net,pe aici e agitatie toti se pregatescde nunta,se cauta toalete si haine si corcoade si meniuri si....eu m-am carat la mare m-am dus in Vama sa mananc suberec si sa ma satur de facut baie in mare si m-amintors putin maron -macar atat-ca in apa ampus doar un des`t si am inghetzat direct,asaca 3 zile am stat si am contemplat apa plina de alge si spume. Azi am venit acasa si e furtuna mare prin Bucuresti,au astia acum subiect de stiri arata cum bate vantu si se roaga sa cadavreun pom pe vro masina casa fie ceva mi senzational
Sper ca toata lume e ok,pupicei la toate pralinutzele si celor plecate in vacantza,si celor ce urmeaza sa plece,si celor 2 in 1!!!
pupa mama toate fetili
zmuahhh!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Slaba miscare pe aici. Iar suntem pe pagina 2.

Fetele care sunteti deja in tara va invidiez, tare as mai vrea sa fiu si eu la mami. Da lasa ca mai am doua saptamani si plec si sa te tii atunci.

Aici anunta ca incepand de sambata va fi cald si bine si vom putea si noi sa profitam putin de vara.

Pupici la toate ciocolatelele.

BINE AM VENIT IN EUROPA

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by danyelana

Aici anunta ca incepand de sambata va fi cald si bine si vom putea si noi sa profitam putin de vara.

Pupici la toate ciocolatelele.

BINE AM VENIT IN EUROPA

Charles Baudelaire

ce veste buna mi-ai daaaaaaaaat! sper sa fie asa cum zic!

oana, tu cat mai stai in tzara?
mi-e un dor de mare de mor! anul trecut eram cu guga-n burta-n vama, fara sa stiu! faceam dus in cea mai rece apa si ma tranteau si valurile-n fund! ma mir ca a stat copchilu' bine fixat; a fost hotarat!!!

morgane, pe mine m-a tuflit rau, da' rau de tot vremea asta, ca n-am niciun chef sa scriu, asa ca pagina 2 e a noastra! sau se poate trece si pe 3-4?!

pupe la fete,

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragi fete cucuiete,
Stati asa ca inca nu-s acasa, sunt intr-un hotel im orasul Porto si am vazut pe hol un calculator, asa ca am navalit pe el sa vad ce mai faceti. Dar e un pc tare ciudat, nu gasesc literele si semnele asa ca voi fi f scurta. Si mousu-ul merge greu de tot....
Fetele care va aflati in vacanta va doresc sa va simtiti excelent si sa ne revedem sanatoase si sa avem ce povesti.
Eu pana acum am avut zile super, mult noroc, soare si locuri fantastice. Portugalia e o tare superba si plina de surprize. Totul e mult mai ieftin, mancare gustoasa, oameni prietenosi, drumuri bune si peisaje de nu-ti vine sa-ti iei ochii. O sa va pun pozele la intoarcere.
Cred ca-mi expira cartela asa ca ma opresc aici, ma dor mainile de cat am apasat pe taste, calculator nenorocit, mai bine ma opresc. Mi-e dor de voi, abia astept sa va vad. Cam peste o sapt, cred.....
Va pup si va doresc toate cele bune. xxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor dragi,

Scuze ca va abordez direct in subiectul vostru, dar e o problema legata de Bruxelles, anume: pe la inceputul lui august voi ajunge la Bruxelles unde stam 4 zile si as vrea sa facem o day-trip cu trenul la Londra. Am intrat pe site-ul Eurostar ca sa fac rezervare si constat ca la tara nu poti bifa nimic pentru ca Romania nu exista in lista. As fi vrut sa rezerv ca sa am siguranta ca gasesc biletele mai ieftine de 40 Euro/ pers/ calatorie.
De aceea, vin si intreb, daca ma puteti ajuta si stiti raspunsul: oare gasesc bilete (cele "ieftine") direct din Bruxelles, cand ajung cu 2-3 zile inainte? Sau cum sa procedez?
Multumesc anticipat de raspunsuri!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ieri am intrat in posesia unei bucati catel-Boce.
Jan l-a adus ieri cu tot trusoul. A capatat si o jucarie noua, o testoasa, si se pare ca nu i-a mai pasat de nimic si de nimeni altcineva exceptand noua lui achizitie. A smotocit-o, a jumulit-o iar in final a reusit sa-i scoata toata umplutura, dar am inteles de la Jan ca asta e hobby-ul lui. In rest, ce sa va spun, e un catel exemplar. A mancat, a iesit afara si nu a facut nazuri cand i-am pus lesa sau ptr ca altcineva decat stapanii l-au scos in parc. Se pare ca s-a adaptat mai repede decat preconizasem Va tinem la curent....

In rest munca, munca si iar munca, de m-am cam saturat. Parca as vrea si eu sa fiu acasa la mama..., macar cateva zile, uff!

Fetelor dragelor, care sunteti in vacanta, distrati-va cat puteti, sa va simtiti bine acolo unde sunteti si sa va incarcati bateriile cat ptr 20 de persoane.

Cine mai are vesti despre Mady, ce o fi facand?

Ardeiash, in august avem interviul. Mai avem putin iar emotiile cresc invers proportional cu timpul ce a mai ramas.

Restul pralinutelor, pupici multi si sa ne auzim cu bine!!!

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by danat

Buna fetelor dragi,

Scuze ca va abordez direct in subiectul vostru, dar e o problema legata de Bruxelles, anume: pe la inceputul lui august voi ajunge la Bruxelles unde stam 4 zile si as vrea sa facem o day-trip cu trenul la Londra. Am intrat pe site-ul Eurostar ca sa fac rezervare si constat ca la tara nu poti bifa nimic pentru ca Romania nu exista in lista. As fi vrut sa rezerv ca sa am siguranta ca gasesc biletele mai ieftine de 40 Euro/ pers/ calatorie.
De aceea, vin si intreb, daca ma puteti ajuta si stiti raspunsul: oare gasesc bilete (cele "ieftine") direct din Bruxelles, cand ajung cu 2-3 zile inainte? Sau cum sa procedez?
Multumesc anticipat de raspunsuri!

am intrat si eu pe site-ul lor si daca faci rezervarea din brussel.. vad ca este 40 euro de persoana.. , intr-adevar.
singura posibilitate , cred, este ca sa selectezi tara belgia .. in loc de romania... poate merge.. si daca nu... poate ai un prieten din belgia care sa-ti faca rezervari?!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput