praline belgiene (shaishpe)
Raspunsuri - Pagina 13
morgane spune:
Fete, azi am fost invitati la masa de sef, pe costurle firmei.Nu stiam ce aud, ca e firma de carpanosi... S-a discutat despre serviciu, ciclism si jocuri de porumbei ... iar eu m-am afundat in gratinul meu de fructe de mare, astupandu-mi urechile si zicandu-mi in sinea mea, ca e normal en Belgique. Sunt asa de sociali si dar asta se trage de la buna pregatire si instruire, avand in vedere subiectele abordate.
In alta ordine de idei, felicitam oficial un bucata Miri cu baby2 in devenire. Orice ar fi o sa fie tot asa de gragalas ca Bruno. Sa te relaxezi in vacanta si sa faci foto multe sa le vada si cutia.
Tania, sa ai o vacanta de vis.
Despe, tu nu ne mai iubesti?
Nina, "la multi ani" sotului si vacanta placuta in tara.
Anamana, sa te bucuri de prima vara belgna a bebelinei si sa va gasim sanatoase si voioase.
Scumpilici si Carmen, am fost la cosmetica azi: gelaatverzorging. Mamaaaa, sora buna cu masajul facut de voi.
Oanatje, e bine la mama?
Ror, Bo intreaba de tine in doua limbi. Asa cum am convenit il adue Jan, joi seara, cred. Te anunta el prin GSM.
Mady, sa te bucuri de vacanta binefacatoare si sa ai grija de baby si George, cum au si ei grija de tine.
Pupici la toata cutia,
carmita_baby spune:
Buna, buna fetelor,
Intai si intai vreau sa le urez o vacanta de vis fetelor care pleaca in vacanta pentru ca nu am apucat pana acum. Taniuca tu ai sa fi regina strazilor :-) iar tu Mikule regina plajelor :-)
Morgane tu cand ai zis ca vii in Romania? Si cine vine sa va astepte la aeroport? Daca treceti prin Bucuresti sa dai un semn de viata, poate ne putem intalni un pic, chiar daca pe fuga.
Nina in primul rand sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti impreuna, ca asta-i ce-l mai important! In legatura cu mamaia ce sa iti zic... Situatia nu e roza.. Are cancer la plamani si e in metastaza. Imi este tare mila de ea saracuta, pentru ca dormiteaza tot timpul, nu are pofta de mancare, are stari de voma. Eu sunt intr-o stare in care desi stiu ce se intampla nu reusesc sa accept situatia. Am o senzatie tare ciudata... In fine o sa incercam si cu tratamente naturiste.. Apropo Ana am s ao sun pe verisoara ta sa-i cer si ei parerea in legatura cu un tratament homeopat. Tu ce zici?
Ardeiash bine ai revenit acasa!
Scumpilica mersi mult de ajutor
Mello motanelul iubit
morgane spune:
Carmita, saritoare ca de obicei, noi (eu si Bia) ajungem luni seara pe la 21.30 in Buc si suntem asteptati de sora si cumnatul meu. Cred ca e greu sa ne intalnim. Nu te las sa umbli noaptea pe coclauri. Stiu doar ca aterizam pe Otopeni in loc de Baneasa (asta-i bine)... Cum a fost zborul? E diferenta fata de Tarom? Sanatate mamaei si daca ii are pe cei dragi langa dansa, va avea moralul ridicat si mai mult curaj. Sunteti o familie deosebita si unita si asta conteaza foarte mult.
Pupici,
ninaM spune:
Buna,buna la toata lumea!Mai fete v-am ramas datoare cu niste raspunsuri....deci:sotului i-am luat o geanta de birou,de care a fost tare incintat.Cind a plecat la servici era tare mandru de geanta lui...De ziua lui l-am rugat sa cumpere el un tort de ciocolata...si eu acasa am facut o placinta cu brinza care a iesit mai mult a cheese cake...Si cu ce credeti ca vine acasa...cu cheese cake...de-mi venea sa-l trimit inapoi cu ea...oricum am avut 2 zile din prajitura si cel mai mult a mancat tot el,dupa care se vaita ca e gras...
Asa...iar pt sufletelul meu am gasit f ieftin un colier cu pietre swarovski...e bestial....si am vazut ca aveau si cercei la fel dar nu i-am luat ca am zis ca deh...sa nu cheltui prea mult...dar cind i-am spus sotului a zis ca de ce nu i-am luat...deci,cu prima ocazie ma prezint iar la magazin sa achizitionez si cerceii...URAAAAA....
Hai ca m-am hotarit sa ma duc acum sa-mi iau cerceii....nu mai am rabdare...va pupicesc pe toate si numai bine!
PS:Bepii,vacanta placuta si sa aveti parte de timp frumos...esti o curajoasa...eu nu aveam tupeu sa merg atitea zile cu motocicleta...
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by morgane
Cum a fost zborul? E diferenta fata de Tarom? Sanatate mamaei si daca ii are pe cei dragi langa dansa, va avea moralul ridicat si mai mult curaj. Sunteti o familie deosebita si unita si asta conteaza foarte mult.
Pupici,
Zborul a fost ok, a plecat cu intarziere si tot cu intarziere a si ajuns, nu mai stiu precis cat a intarziat, 1/2 - 1 ora cam asa. In Charleroi este o singura poarta si o singura sala de asteptare ( asta dupa ce ai trecut de serviciul de pasapoarte . Se urca in avion si prin fata si prin spate si o alta diferenta de Tarom este ca nu dau mancare, daca vrei iti poti cumpara cate ceva din avion (ma refer la mancare si bautura). Ti-am zis astea, asa ca sa iti faci o idee. Pentru mine a fost ok, in afara de intarziere, insa s-a mai intamplat si cu Taromul...
In legatura cu mamaia vad ca azi s-a ridicat singurica si a mers un pic. M-am bucurat sa vad asta.
Acum trebuie sa plec sa o iau pe matusa mea de la aeroport. Daca nu mai apucam sa vorbim, va pup pe amandoua si pe tine si pe Bia si poate ne auzim la telefon cand ajungi in Romania. Am sa iti trimit numaul meu de mobil pe mess
Fetelor cum mai e vremea in Belgia?
Mello motanelul iubit
miri_mik spune:
dragi fete, ultim mesaj inainte de marea aventura.
mi-e capul patrat, mintea prin colturi. de ieri am inceput-o cus tresuri: mi-a cazut un pisoi in balta, bine c-a stiut sa iasa; acelasi pisoi seara l-am gasit sub o masina cand ne intorceam d ela cumparaturi, miorlaind a jale. mi-a luat un sfert de ora sa-l conving sa vina la mine si sa-l bag in casa.
de dimineata bruno si-a spart botul, ca cazut si-a tras si un cap de pamant, si acu si-a lasat capacul de la lada cu jucarii pe mana. deci am tinut-o tot intr-o lacrima crocodileasca. si cum aud de afara, inca zbiara ca un apucat in gradina. devine personuliticos: cum nu-i convine ceva, da-i cu urlete si lacrimi. se uita lumea la noi pe unde mergem. noroc ca-l tine o faza cam un minut. minut in care transpir si m-as baga in pamant:)))
bagajele sunt pe cale sa se. nush cand ca n-am umor, am ales haine, dar stim ca o s auitam ceva acasa. la jucarii, nu ne putem decide. in cel mai rau caz luam de-acolo.
BB2 se zgubiliticeste prin burta, fara fasoane. nus tim ce e, si i-am zis medicului ieri s anici nu ne spuna pana la finalul sarcinii. asa, de moda veche, din extrema in extrema. cu glicemia e de balamuc. ca previziunile astrale nu-s tocma cele buna, da rpoate reusesc sa pacalesc un pic soarta, cine stie.
va las, mai am de ales soseste pt copilu', caciulie si papuci, jucarii, cosmeticale si bijuuri pt mine. desi, cum trec vacantele, parca tot mai putine imi vine sa pun cu mine. or fi batranetile, frate:)))
muuuuuuuuuuah!
sa va petreceti bine si sa ne revedem curand mai insorite si mai vesele - oare s epoate?
muuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
ardeiash spune:
.... toata ziulica alerg si alerg... sora si nepotica mea sunt la mine.. fi-miu e in vacanta... so.... abia mai respir!
multumesc inc-1data pt primire .. e minunat sentimentul pe care mi- l transmiteti!
doresc tuturor celor ce sunteti in vacanta sau plecati o vacanta de vis! sa va priiasca marea sau muntele.. orice alegeti!
miri si madyuca: sarcina usoara !
carmita: Dumnezeu s-o ajute pe bunica ta! e un sentiment groaznic sa-i vezi pe cei dragi ca sufera.. il cunosc si eu, din pacate... nu-i usor! dar va tin pumnii ! sanatate multa!
morgane: cand va-ntoarceti?
ana: pupici la bbk ta...
nina: la multi , multi ani fericiti si plini de dragoste sotului tau!
ror: tu ce ai faci? ati trecut de clipa cea mare?
scumpi:
oana: tu nu dai nici-o veste?
bepii: ai plecat deja>? eu intelesesem ca ne-ntalnim in brussel?!
sper ca n-am uitat pe nimeni.. si daca am facut-o totusi..
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
Carmita, merci si iti trimitem pupicii inapoi.
Despe, pe 5 august. De care clipa mare e vorba la Ror? Ca noi nu stim.
Miri, vacanta fara emotii va dorim. Sentimentul ca ai uitat ceva acasa e specific deplasarilor si te urmareste tot timpul, curios, chiar daca nu ai uitat nimic.
Pupici,
morgane spune:
Mah, fete, sa vedeti ce mi s-a intamplat azi: ieseam dintr-o parcare subterana in Bruges, cand cel din fata mea (cu in jeep nana si nr de Fr) a hotarat sa dea marsarier si baf! peste mine. Cum ma, acum inainte de vacanta? Ies la el, nu vrea sa intervina asigurarea, eu nu am formular de accident la mine, ii cer datale personale, ii sciu nr de imnatriculare, ajung acasa si constat ca nr de tel si de fax sunt fotive. Mama lui. Sun politia, "de ce d-na nu ne-ti chemat la fata locului?", pai pt ca mis-a spus ca nu e nevoie daca nu curge sange, am depus o plangere, il vor cauta prin Interpol... si eu stau cu masina sifonata, fara vina. Va tin la curent!
Pupici,
miri_mik spune:
oaaaaaaaaaai, morgane! asta da pocinog! mama lui de nenorocit! si e aiurea inainte de vacanta. asa am patit si noi cu o tampita, inainte de craciun acu doia ani, a dat peste noi si peste inca unul si a plecat. dar ochiul meu vigilent...se rezolva pana la urma, doar ca e al naibii d eneplacut:(( pupici, sa treaca stresul:)
si pa pa la toata lumea. iupiiiiiiiii!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png