praline belgiene (shaishpe)
Raspunsuri - Pagina 15
danat spune:
Cred ca trebuie facute nominal rezervarile, stiu ca se face check-in si trebuie sa corespunda datele de pe bilete/rezervare cu cele din pasaport.
Si nu am pe nimeni in Belgia sa rezerve pt mine...
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
miri_mik spune:
mathilda, in ro cartile visa nu sunt tocma la indemana oricui:)
gagici,am apucat de v-am citit. ca si tania, injur pe tastatura spaniola, nu gasesc litere, si cqnd le gasesc, nu gasesc semnele caRE-mi trebuie:)))
deci, mesaj foarte scurt: e cald, e soare, ne bronzolim, bruno se balaceste, io se pare ca ma ingras de atata facut de nimic:)) altfel, nu ne e dor de casa, nu inca, si ne fracam palmitele ca mai avem de stat.
sa va distrqati cat puteti pe unde sunteti, sa profitati, chiar si deploaie, si.... madi.... pisicii mai traiesc?:))))
pusici, mergem la "shnapi shnapi shnap" - asta e un crocodil care canta in germana la miniclub si io-l caNt in delir:))))
pusi
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
miri_mik spune:
slaba productivitate la voi...
io scriu ultima, tot io-s prima. sa fie dependenta, sau dor de voi? ma intreb intrebare si fug inapoi in casuta ca afara nus e poate sta de caldura. si arde un soare de nu e drept si adevarat.
pusici
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by danat
Cred ca trebuie facute nominal rezervarile, stiu ca se face check-in si trebuie sa corespunda datele de pe bilete/rezervare cu cele din pasaport.
Si nu am pe nimeni in Belgia sa rezerve pt mine...
pai ce sa-ti zic si io.... daca-mi trimiti banii-n cont iti fac io rezervarile?! na... zi si tu...
miri: ce ma bucur pentru voi ca va balaciti.. noi am fost azi la mare la .. stai sa ma concentrez sa nimeresc: kunst kenst.? knoke kenst.. knoke dienst.. nu mai stiu ... a batut vantul de se statea cu indarjire pe plaja cu puloverul... soarele se pitea numa' de-al ... Doamne iarta-ma , in nori... si marea cea de nord era numa de la rece-n sus....
da ma gandesc la fetele din romanik ce se prajesc la soare.. si-mi e mai bine!
pup la toaata lumea!
s-auzim numai de bine! si
diplodocus spune:
FETELOR, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere
Luca-Mihnea Cel Voinic
ardeiash spune:
sal'tare fete bombonicoase!
am intrat intr-o viteza sa vad cum va luptati cu vacantza, ca vad ca e grele p-acilea!
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
Salutare, fete,
Asa mai da, ca da de stire fiecare de pe unde se afla sa ne spuna ca totul e bine.
Rortje, asa ma bucur ca va prieste cu Bo. Eram putin ingrijorata, ca e prima data cand schimba locatia, dar se vede ca sunteti oameni buni, v-a simtit. Tare ma bucur ca e bine crescut. Oare cand ziceai ca vine mami a ta cu cutzu? Numai munca, munca, cand iti iei vacanta?
Fete, sa stit ca marea e rece, asa cum a perceput-o si Oana, cu toate ca temp atmosferica e ridicata.
De azi ma aflu in Predeal pt o saptamana si as vrea sa ajung si in Sibiu, capitala culturala a Europei, cum sa-l scap.
Si au astia wireless internet la "casa bunicii", asa ca va dau raportul in fiecare seara, numai sa nu va mai gasesc pe pag 2.
Pupici la toata cutia!
Vacanta placuta plimbaretelor si serviciu usor fetelor care se sacrifica!!!
morgane spune:
Asta-i buna, nu numai ca suntem pe pag 2, constat ca n-a mai scris nimeni dupa mine...
Azi am urcat la cascada urlatoare si pe caldura asta mai sa ma ia cu lesin de efort. La intoarcere ne-am abatut de pe poteca si am gasit fragute cat unghia de la degetul mare si opozabil. Si chiar si zmeura, dar parca ma apucase teama sa nu fie si ceva patrupede prin zmeuris. Ca se pare ca mai vin ursii in vizita ...
Maine vom vizita Brasovul si cetatea Rasnov.
Hai mai prestati si voi cateva randuri pe forum!
Pupici,
ror spune:
Bocelino a facut cunostinta ieri seara cu un iepuras alb si pufos. Parcul a ramas doar cu cateva din vietuitoarele care-l popula mai demult, din lipsa de apa. Iepurasul s-a apropiat destul de mult de noi, probabil ca astepta mancare, iar Bo tare mult ar fi vrut sa-l fugareasca si sa se joace cu el. Insa, spre dezamagirea lui, nu l-am lasat. Azi dimineata cerceta locul, cu speranta de a da cu ochii de noul lui prieten.
Acasa trece de la stari de euforie la suparari mari si atunci incearca sa-si muste codita. Ieri dimineata m-a certat ca nu i-am dat nimic din de rontaiam eu in bucatarie iar dupa aceea mi-a intors frumos codita-i si nici nu s-a mai uitat la mine. S-a dus la locul lui facandu-si de lucru cu jucaria. In rest, ne intelegem bine, am invatat deja sa comunicam, pana si baiatului ii e drag de el.
Pupici,
Ror