praline belgiene (shaishpe)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
ninaM spune:
Buna la pralinute!
Morgane,tot voi cele plecate in concediu faceti atmosfera p-aici....ca pe noi vad ca ne-a palit o mare lene....si cred ca e si de la vreme ca se facu frumos si mai tot timpul stam afara...
Ma bucur sa aud ca aveti o vacanta frumoasa,dar sa aveti mare grija cu caldurile ca nu e de glumit...
Va pupicesc pe toate si vacanta frumoasa in continuare celor plecate,iar celor ramase pe meleaguri belgiene o saptamana cit mai buna!
Numai bine!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/morgane/morgane.jpg)
morgane spune:
Mah, fete, da` mare lene pe aici!
Nina, pai eu incercam sa aduc pralinele pe prima pag, dar n-am reusit. Dar nu ma las, ca-s ambitioasa.
Ieri insa nu a mers wireless-ul si nu am putut da raportul. A fost zi plina, cu cetatea Rasnov si vizitarea Brasovului. Am cautat Eliana mall, laudat pe site-uri din Brasov, dar ne-am dus cam ca la pomul laudat.
Rortje, ma asa ma bucur ca-ti umple casa de bucurie si nu de scheunaturi, de nu pot descrie in cuvinte. Tare inteleapta ai fost ca nu l-ai pe Bo lasat dupa konijntje, ca fuge ca o segeata si nu mai asculta de stapan. Ca el ar vrea sa se joace, dar nu stie ce sa faca cu un iepuras. I-am facut noi cunostinta cu unul, dar il alerga (prin casa) si cand l-a ajuns, l-a muscat de ... fundulet. Probabil se astepta sa chitaie, precum jucariile lui. Cred ca ar fi impartasit soarta testoasei, daca nu-i desparteam.
Ardeiashul, esti alive and chiking? De ce nu ne mai scrii?
Sunt toate bomboanele bine merci? Daca erati pe-aici v-ati fi topit de caldura.
Pupici,
miri_mik spune:
rushinica
va lasam acasa sa tineti forumul in picioare, v-am lasat si vreme proasta, s anu ziceti ca aveti altceva de facut... si nik. nu scrieti. pe ici pe colo. o pagina la 10 zle, cam putin. io tot cu tastatura asta de tot kk ma lupt. am invatat cum sa scriu underscore din coduri s pot intr la mail si la alte cele, inclusiv aci sa scriu.
hai ca mai avem o zi si maine venim la bruxelles sa va tragem de urechi din teritoriu. nina ai zis ca pleci. pleci sau nu, codul d ela semnul d eintrebare nu l-am aflat.
restul... pikantsel, anamana, roruts cel muncitor, carmencita, oana, daniela, danyelana, madi - singura care are scuza, dedileaza pe la pisicii mei p-acasa, dar restul... puneti mana si scrieti ca acusi ne vedem iar si incep cu impartit shlapi. nah c anici zambetele nu pot pune si nici limbi scoase.
pupici deci, si ne scriem maine din preaminunata beljie.
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
ardeiash spune:
sunt aici... sunt aici... va citesc ... da nu am timp sa scriu!
ieri bobocul meu a facut 8 anishori.. manca-l-ar mama.. a primit un mp3 ... ce fericit era! iar nepotica mea a facut 12 ani.. si a primit un bilet la disneyland... alta fericita!
si io am primit un bilet la disney.. ca doar odat' face fi-miu 8 ani!@ asa ca .. vom pleca sa ne dam in tiribombe. eu promit ca le incerc pe toate. sunt hotarata!
cine-m i da sfaturi/ cum e in disneyland? ce trebuie sa stiu ?
pup la fetele-n vacanta
pup la fetele de-acasa!
ps" pentru cine nu stie e promotie in aceasta periaoda la disneyland.. ff avantajoasa - cam la juma de pret --. mergeti!
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
De teama lui Miri eu m-as apuca de scris cu maini si cu picioare, ca stiti ca se tine de cuvant.
Uite ce baiat mare are mama Ardeiash. Sa va traiasca puiul si cred ca nu puteati sa-i faceti un cadou mai bun decat mp3-ul, la cat ii place lui muzica.
Rortje, mi-e asa de dor de Boce ...
Eu am incercat azi sa infrunt o poteca cam anevoioasa intre cabana Trei Brazi si Paraul Rece, dar m-a topit caldura si m-am inapoiat de la jumatate drumului, cu mental trainer (Jan) cu tot. Dar mental sunt in ordine (sau cel putin asa cred), muschi nu mai am.
Mai avem si maine si sambata si apoi ne intoarcem la mama.
Caldura mare in toate tara. S-a anuntat cod portocaliu in 18 judete ale tarii, pana vineri. Nu s-a inregistrat nici o picatura de ploaie, iar in cateva sate au secat fantanile, insa pompierii au ajutat populatia.
Pupici,
morgane spune:
Am uitat...
Ardeiash, distractie placuta in Disney Land. Sunt autouze care fac legatura intre diferite hoteluri si parc. Sunt animatii in hoteluri, restaurante, la fiecare colt de strada si nu vorbesc de parc. La unele atractii trebuie sa stai disciplinat la coada, dar timpul trece repede. Preferata Bianca era "Small world", un parcurs cu o barcuta pe un rau improvizat cu tot felul de papusi dansatoare, care canta "Itīs a small world after all/ Itīs a small world after all ..." si ramai cu melodia asta intiparita ...
Pupici,
ardeiash spune:
multam morgane de infos
azi e ziua lu' ilie... si ploua nene de rupe la brussels ... in romania se usuca totul iar aici.... of
s-auzim numai de bine! si
danyelana spune:
Ardeiash, "La multi ani" pt piticul tau si sa te bucuri de el ca si pana acum. Sa va traiasca si sa fie sanatos.
Distractie placuta la Disney-land.
Pupici.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
oanademunck spune:
Buna fete scriu rapid si mai ales pt cel mic al lui ardeiash-La Multi ani si un mare mare pupic!!!!
la noi e mare aglomeratie, maine e nunta lui cosmin frate-miu si sunt o groaza de treburi de facut, duminica plecam o saptamana la Bran si apoi luni acasa se termina vacantza asa ca trebuie sa profit cat se mai poate din saptamana ramasa
pupici tuturor si abia astept sa va vad
zmauhhh!
Bepii spune:
Bine v-am regasit fete cucuiete,
Am ajuns si noi acasa de pe drumuri. Uneori ii invidiez pe cei ce merg la vreo statiune, stau acolo si lenevesc pt o perioada dar stiu ca nu e stilul meu si a lui Swa in nici un caz. Asa ca ne luam cum s-ar zice "traista in bat" si cutreieram oras dupa oras, fiecare zi ne gaseste in alt loc dar dupa 2 saptamani imi spun "gata, vreau acasa!". Si iata-ne acasa, dulce casa, ca bine mai e....
Am traversat Franta, Spania, Portugalia unde am facut baie in oceanul Atlantic (era rece rau) apoi am facut cale intoarsa pe valea raului Douro care este un fel de Dunare a Portugaliei, un rau superb cu o vale de o frumusete care-ti taie respiratia si care trece prin munti, dealuri, sesuri etc. Am ajuns iar in Spania pana la marea Mediterana pe Costa Brava unde m-am scaldat intr-o apa calda de nu-ti venea sa mai iesi din ea.
Am vazut locuri frumoase, am mancat din bucataria traditionala fiecarui loc, am mers cu vaporasul pe rau, da' ce n-am facut..... A fost o vacanta plina dar obositoare. Totusi nu indeajuns de obositoare ca sa nu repet ceea ce facem in fiecare an adica s-o luam de la capat dar pe alte meleaguri. Cand or sa fie pozele gata o sa le arat pe net.
Ardeiash, LA MULTI ANI pt baiatul tau! Sa fie sanatos si sa aiba parte de multa dragoste si fericire alaturi de parintii lui iubitori.
Oana, distractie placuta la nunta si sa ne aduci poze sa vedem si noi. De asemenea ii doresc fericitului cuplu, CASA DE PIATRA si multa dragoste, intelegere si fericire.
Miri, inteleg ca si tu abia ai aterizat acasa. Abia astept sa ne vedem si sa ne povestim. Poate trec pe la tine la o cafea. Vorbim la telefon. Pupici lui Bruno!
Morgane, vad ca si tu ai o vacanta activa prin tara dar te topesti de caldura. Intr-adevar e greu de suportat caldura de acolo. Noroc ca-l ai cu tine pe "mental-trainer-ul" tau. Ajuta totusi cat de cat, nu?
Eu vorbesc f des cu parintii mei si-mi spun cat le e de greu cu caldura asta.
Ror, mi-e asa de mila de tine....munca, munca si iar munca! Parca ma simt vinovata cand vad ca altii muncesc si eu umblu creanga. Cand ai timp mai mult sa ne vedem sa mai stam la un pahar de vorba? Sau poate reusim sa ne vedem mai multe fete sambata viitoare cand esti libera, ce ziceti fetele? Hai ca s-a intors organizatoarea sefa sa va mai scoata putin in lume!
Iar celelalte fete care n-ati mai scris aici de un secol, ce faceti de nu dati cu subsemnatul? Adica scriem noi cele plecate (si unele intoarse) si voi...... Macar ziceti un salut.
Acum va pup si va doresc un weeknd super!
Eu sunt o fericita ca vine baiatul meu maine iar duminica avem bbq de bun-venit cu toata familia.