Muresence... la apel :) (3)
Raspunsuri - Pagina 9
kover spune:
tot eu:Robert se joaca cu maica-mea,Kristian e in atentia lui tat-su(e in leagan),iar eu la
,ce ziceti?desi as avea o gramada de lucruri de facut,dar nu am chef.sint puturoasa rau.apropo:azi ziceam sotului ca au trecut capsunii,ciresele,iar in camara noastra....bate vintul.
kover spune:
quote:eu nu ajung la parculetul de pe pandurilor,dar bianca si criss,probabil se mai duc pe acolo.totusi sper sa reusim sa ne cunoastem.de acel centru nu am auzit
Originally posted by Camelia
Multumesc pentru urari!Poate reusim sa ne vedem.Eu mai merg cu Teodora in parcul de pe B-dul Pandurilor.Mai merge cineva acolo?Am vazut la stiri ca s-a infiintat in Tg M un centru spa in aer liber.Are cineva idee pe unde ar fi asta? Si inca ceva: exista in oras locuri de joaca in interior? Cred ca ar fi utile pentru zilele ploioase, cand nu putem iesi in parc.Pe unde mai iesiti voi cu copiii ?Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
kover spune:
sclerozata rau is;dar am o scuza:virsta
olim:fain nume.da' daca era fata cum o chema?pe nora-mea?
chiar ca am terminat;ai grija de tine,sanatate!
Tzuni spune:
Pup muresencele mele si pe olim-tradatoarea
(n-ai mai dat pe la gemanutze...
)
De sambata pana marti sunt in Madrid. Si la Arganda del Rey, cu un spectacol cu Talisman si Compact. Nu esti in zona, Olim?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
kover spune:
am intrat doar un pic,sa va urez un sfirsit de saptamina placut.eu nu mai intru;profit de faptul ca mama sta si azi la noi,si imi fac o curatenie generala,doar in camere,iar miine daca nu se intimpla nimic(copiii sa nu se imbolnaveasca de ex)mergem in excursie:ura....iesim din oras.v-am pupat
olim spune:
salutare tuturor
daca era fetita era Sofia Sara![]()
tzuni, nu is tradatoare, dar memoria mea
noi stam la 600 de km de Madrid, chiar mi-ar fii placut sa mergem, dar e prea departe de noi, poate veniti si i sudul Spaniei, si atunci ne si vedem![]()
va doresc tuturor un wek frumos
+20 si Alexandru Maarius
Biancas spune:

Camelia...centrul ala spa cu tot ce vrei e la Sargeorgiu de Mures. Nici eu nu am fost..de lene cred
. Am vazut si in pliante ca arata super frumos dar e si scumpa o zi acolo. La piscina azi iarna era 25 lei 4 ore, iar cu sauna parca 35 lei. Daca mergem tot familionul...cam las bani pe acolo
.
Si eu va urez un sf de sapatamana cat mai placut .
Noi luni
in Turcia, asha ca ne auzim cand ma intorc cu impresii...
Deja am mari emotii, mi-e frica cu bagajele ca tot imi mai amintesc cate ceva ca trebuie sa pun si mi-e frica sa nu las nimic acasa ca dupa aia ma cam enervez
.
Va
pe toate.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
OanaRusu spune:
Drum bun Bianca si sa aveti un concediu cat mai placut!!!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
diplodocus spune:
MURESENCELOR, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere 
Luca-Mihnea Cel Voinic