Muresence... la apel :) (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by diplodocus

MURESENCELOR, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere

Luca-Mihnea Cel Voinic

Sanatate sotului tau din suflet, sa va ajute DD sa treceti prin incercarea aceasta.

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Multumesc pentru urari si informatii!
Maine plecam spre Ro! Sper sa reusesc sa va cunosc macar pe o parte dintre voi.Concediu placut, celor care urmeaza sa plece!

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Multumesc pentru urari si informatii!
Maine plecam spre Ro! Sper sa reusesc sa va cunosc macar pe o parte dintre voi.Concediu placut, celor care urmeaza sa plece!

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Drum bun.

Mergi la inceput

Ce faceti azi? vad ca n-a mai trecut nimeni pe aici. Sunteti toate in concediu sau pe la week-end?

Mergi la inceput

Cred ca toata lumea e topita de caldura.... eu una ma scuuuurgggg incet de tot.... ca un om de zapada la soare!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaRusu

Cred ca toata lumea e topita de caldura.... eu una ma scuuuurgggg incet de tot.... ca un om de zapada la soare!

Ce as vrea si eu sa mi se topeasca celulita, asemeni unui om de zapada, fara efort, doar de la soare...

Mergi la inceput

Ehei.... de-ar fi celulita... da' aia e tot bine-mersi la locurile potrivite

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dragele mele, nu v-am scris de mult pt ca problemele de sanatate ale lui marc nu s-au terminat iar eu nu stau prea bine cu moralul... avem deja 1 luna de cand ne luptam pt fiecare lingurita de papa, are din nou rinofaringita (a 3-a in 2 luni) plus o infectie urinara. i-am facut analize complete de curand pt ca inapetenta era prea veche. si i-a iesit e.coli in urina.
urmeaza tratamentul cu antibiotice si speram in mai bine.

intre timp ianis al meu se distreaza la bunici, ba cu ai mei, ba la socrii. a fost 2 saptamani la singiorz bai cu parintii mei, aseara a plecat cu ei la mamaia pt 3 saptamani.
ne-am fi dus si noi cu ei dar nu pot merge cu marc asa...

ziua stam numai in casa, e sufocant afara desi avem verdeata multa in curte, dimineata si seara mai iesim in curte, in oras n-am mai ajuns decat la doctori... acu' o saptamana, seara, am dat o tura in w-end dar era asa aglomerat... marc nu a putut dormi o clipa de galagie, in schimb ianis s-a distrat f.bine.

am citit ca olim va avea baietel, felicitari!
concediu placut celor care au plecat sau pleaca in curand!

pe toate

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
ce mai fac muresencele?
nu prea am avut nici timp si nici prea mult chef de scris, mai ales cu caldurile astea.
Noi suntem bine, crestem, sper ca de maine sa raman in concediu.Azi la 12 ma duc la doctorita sa vad ce zice.
Va doresc multa sanatate tuturor si o saptamana frumoasa sa aaveti

+22 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Si noi ne pregatim de concediu, deja am inceput sa numar zilele pe degete , nu ma mir ca Alex nu mai are rabdare, nu mai vrea la gradi. Saracul, mai are doar saptamana asta si apoi de luni se inchide gradinita. Eu in schimb mai am o saptamana luuuunga si grea.
Olim, sa-ti creasca mare bebeul din burtica.
Alex al meu tare isi doreste o surioara, si cumnata mea l-a prostit, i-a zis ca daca pune pe pervaz cu cana cu zahar, vine barza si ii aduce o surioara, si acum e innebunit sa imprastie zahar prin toata casa .
Dar slabe sanse...

Mergi la inceput