Muresence... la apel :) (3)
Raspunsuri - Pagina 3
kover spune:
emushi:am uitat:te mai asteptam aici la muresence ca doar si tu ai fost 6 ani mureseanca
kover spune:
buna dimineata! ce mai faceti? noi astazi avem intilnire la ora 9 cu grupa de joaca a lui Kristian.(9 -12 luni).cu Robert am inventat un nou joc:eu spun un cuvint iar el trebuie sa repete;deocamdata merge smecheria si spune totul,sint asa de bucuroasa!!!!iar ieri mi s-a spus ca Kristian a recuperat micul retard,au mai ramas doar citeva exercitii zilnice si masajul la glezna.deci sint bucuroasa!!!!!!era cintecul ala:nu-mi pasa de nimic...sint fericit
OanaRusu spune:
Super Carola, pupam micutzii ca merita!!
Din pacate nu pot veni sambata la intalneala - vine fratele meu cu familionul sa-l serbam pe Paul, asa ca.... asta e...
O zi buna tuturor!
Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
lizzy spune:
Oana, pt Paul, anticipat !
Ianis e iar bolnav, ceva viroza cu tuse si mucishori si varsaturi si... nu mai spun. Si eu sunt singura cu amandoi toata sapatamana. In curand imi dau demisia.
Nu stiu daca se insanatoseste pana sambata. Daca e totul ok venim la intalnire. Daca se tine. Numai sa ziceti locul si ora.
Offff, ce ciuda mi-e ca de 1 luna tot tragem cu raceala asta. Ba unul, ba celalalt... Si e vara ce naiba, acum tre' sa se intample?!
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis
lizzy spune:
quote:
Originally posted by kover
buna dimineata! ce mai faceti? noi astazi avem intilnire la ora 9 cu grupa de joaca a lui Kristian.(9 -12 luni).
cu Robert am inventat un nou joc:eu spun un cuvint iar el trebuie sa repete;deocamdata merge smecheria si spune totul,sint asa de bucuroasa!!!!iar ieri mi s-a spus ca Kristian a recuperat micul retard,au mai ramas doar citeva exercitii zilnice si masajul la glezna.deci sint bucuroasa!!!!!!era cintecul ala:nu-mi pasa de nimic...sint fericit
tare mult ma bucur pt voi! bravo!
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis
kover spune:
diana:la noi una calda una rece:Kristian tuseste si mucii ii curg in gura,asa ca mergem azi la tanti doctor,ier Robert are o tuse de 1 luna,am fost de 2 ori cu el la medic si nu are nimic,tuseste 1-2 ori pe zi si atit.am sa cer sa-i fac si un exudat.asa ca noi avem azi zi de doctor.v-am pupat,o zi buna
OanaRusu spune:
Diana, Carola, multumesc de urari am petrecut pe cinste , o sa revin cu ceva poze in curand
Sanatate la puiutzi!
Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Biancas spune:
Buna fetelor.
Dani a fost bolnavior, a avut rosu in gat, ne-a prescris Ospamox de la care a facut diaree. Acum ne chinuim cu paine prajita, morcov...Saracul de el..asha astepta laptele si eu nu i-am dat...
Oana, la multi ani pt Paul deja a trecut si la voi 1 an..
Fetelor ce faceti, mergeti in cetate?? Noi am vrea sa mergem azi sa vedem ce e pe acolo.
Poate ne vedem pe acolo .
Un sfarsit de saptamana minunat
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Oana...ti-am citit povestea nasterii si m-am emotionat. Sa iti traiasca puiutzul si sa te faca fericita
Implicit am cautat-o si pe a mea si bineneteles ca mi-au dat lacrimile . Cred ca acum nu as mai tine minte atatea detalii...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=88855
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...