Muresence... la apel :) (3)
Raspunsuri - Pagina 2
emushi spune:
buna mamici muresence...scuze ca dau buzna asa, ...
...eu sunt din suceava, dar am facut facultatea (si-am stat pana-n iunie anul trecut) in mures; dau o fuga saptamana viitoare, as fi vrut sa-mi revad cateva prietene cunoscute prin parculetul de la municipal...e careva din zona? ca nu mai stiu cum sa dau de ele, doar eventual sa ma postez in parc si s-astept poate-poate-apare cineva cunoscut
Ema, mami de Miruna
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
OanaRusu spune:
LA MULTI ANI Olim!!!!
Sa fii fericita, iubita si sanatoasa, sa-ti strangi in brate puiutzul la termen si sa ne vedem pruncii alergand prin parc!!
Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
Camelia spune:
La multi ani, Olim! Bafta multa la licenta!
In sfarsit, am rezervat biletele de avion.Deci vin si eu la Tg Mures!
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
OanaRusu spune:
Camelia, calatorie placuta!!
Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
Criss75 spune:
Sa inteleg ca sambata ne vedem?
Am inteles ca Olim va fi in Tg.Mures.
Cred ca si eu pot sa vin la intalnire.
Biancas spune:
La Multi Ani Olim
Santate si multe bucurii in viata
Camelia..drum bun incoace
Criss..unde ce cum ca eu nu stiu nimic...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Camelia spune:
Multumesc de urari! Dar mai este pana sa plecam.Vom veni la Tg Mures abea in a doua jumatate a lui iulie.Scuze ca n-am precizat!
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
kover spune:
emushi:spre rusinea mea,dar nu stiu care e parcul municipal.care e? ce faculte ai terminat?nu ai nr-le de tel. ale fostilor colege muresence?cam greu va fi sa va intilniti altfel!
emushi spune:
kover sorry cred ca eram eu cam adormita...si nu m-am exprimat prea bine de parca toata lumea ar fi trebuit sa stie ce-i in capul meu
ziceam de parculetul din fata Spit. Municipal, mai exact...(Cornisa) in spate la Cuba Libre; nu era vb de foste colege, ci de mamici pe care le cunoscusem prin parculet...(eu stateam la Caminul 1, eram pe-atunci studenta la med.,...); ei, daca vin in MS (ca deja nu mai sunt sigura, ca mi-a racit micuta) stau doar 1-2 zile, poate le gasesc la o plimbare, sa vad ce mai fac micutii (de-acum mai mari);
cand am plecat (anul trecut in iunie), eram cam in graba, deh, dupa banchet, ca de obicei in urma cu bagajele...am lasat-o pe buni s-o plimbe pe Miruna, si n-am apucat sa mai schimbam nr de tel s.a.
de-aia am intrebat
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
kover spune:
emushi:acum am inteles.pai in general fiecare isi are "obiceiurile".deci ai sanse sa te intilnesti cu mamicile in parculet chiar si fara o prealabila intelegere.sau poate cu caldurile astea se racoresc la weekend.cam astea ar fi optiunile. apropo! si eu am avut o colega de faculte din suceava,defapt e din radauti,dar lucreaza la o farmacie din suceava.e tare frumos acolo pe la voi.multa sanatate puiutului.