Constructie casa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Este Lilia,am gasit-o eu in lista cu firmele,
www.listafirme.ro/catalog/j1361752_miuta_construct_srl.htm" target="_blank">Aici

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

aha, merci
Eu bineinteles dadeam tot impreuna, nu ca doua cuvinte separat...

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

serenaxxx, 360 mp are casa? e imensa!!! Noi vrem mai putin de jumatate: o casuta mica si utila.
din ce ati facut-o?
Fetelor, am o intrebare: in Moldova si in majoritatea tarilor CSI, se foloseste des la constructia casei : piatra alba: are forma chirpiciului de lut, dar e din piatra, din carierele de piatra.
Exista asa ceva in Romania?

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenaxxx spune:

LiliaToma .. da e cam mare cei drept ..Noi ne imaginam niste preturi exorbitante inainte sa ne apucam ..si toata lumea ne zicea .."nu va apucati ca nu stiti in ce va bagati". La inceput am vreut 200 mp ..dar dupa ce am facut calcule si am vazut ca ne incadram in bani am zis sa facem si mansarda .Si nu mergea nici la 300 ( din cauza proiectului ) si am ajuns la 360 mp . S-a folosit caramida Porotherm ..( s-a dat 310 ron pe mp la caramida ,..deci omul chiar nu se chitroseste la materiale ) Ne-au turnat stalpii si placile cu cifa . Vecinii de langa noi ne intreabau daca vrem sa facem un Buncar acolo :-) . Ti-am spus sunt f.f. multumita . Seriozitate si nu cu " japca " deci daca s-a furat ceva a fost prea destept tipul inseamna ca noi nu am simtit nimic . Acum am vb cu el si ne aduce si granit si marmura la un pret f. mic .

Spor la construit

http://community.webshots.com/user/rochitedeseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganda spune:

Multumim Serena, pare ok ca si pret. Noi vom construi o casa pentru doua familii, practic in oglinda, care va avea cam 370 mp construiti. Am primit o oferta de constructie la rosu 75000 euro. II vom contacta si noi sa ne faca o oferta pentru la anul. Tinem legatura pentru sfaturi, ca esti trecuta prin "focurile" constructiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Noi tocmai am primit o oferta de 310 E/mp la cheie, la o casa duplex de 270 mp utili. SI cred ca vom lucra cu firma respectiva. Ne-u promis ca in 2 luni (septembrie-octombrie), o avem la rosu si inchisa, iar finisajele cat de repede posibil. Nici nu speram atat de repede. Acum sper sa se tina de cuvant.
De construit construim in afara Bucurestiului, intr-o zona cam cu probleme de avizari si autorizari. Ne tot chinuim cu avize de jumate de an si abia intr-o luna speram sa obtinem autorizatia de constructie. In Bucuresti in cat timp se obtin avizele pentru casa?
Danutz, cand iei terenul sa fii atenta la deschidere, mai ales la suprafetele foarte mici. CA sa primesti autorizatia de constructie exista niste reguli la retragerile laterale si nu numai.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganda spune:

Super pret, Bee. Ai grija sa fie seriosi. Mai cere recomandari ca niciodata nu se stie. Si tine-ne la curent cu mersul lucrarilor. Poate ne spui si numele firmei sa o cautam si noi. In legatura cu autorizatiile am auzit ca dureaza, dar nici chiar asa. Noi vom construi la Bragadiru, Ilfov si am inteles ca dureaza vreo 2-3 luni. Asta in cazul in care nu mai intervin alte lucruri neprevazute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Am intrat azi pe forum. Prietenul meu neamtz nu stie deloc romaneste, comunicam prin intermediar, i-am comunicat ce vreau si mi-a dat un site, ceva cu eco-confort, dar eu varianta pe care mi-a dat-o nu am reusit sa o deschid. Daca dati cautare pe net dupa eco-confort sunt niste chestii acolo dar nu am avut timp sa caut. O sa mai vb cu el, numai ca dau destul de greu de el, si voi reveni cu informatii.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Super avantajos! Sper sa fie si seriosi, bafta multa!

quote:
Originally posted by Bee

Noi tocmai am primit o oferta de 310 E/mp la cheie, la o casa duplex de 270 mp utili. SI cred ca vom lucra cu firma respectiva. Ne-u promis ca in 2 luni (septembrie-octombrie), o avem la rosu si inchisa, iar finisajele cat de repede posibil. Nici nu speram atat de repede. Acum sper sa se tina de cuvant.
De construit construim in afara Bucurestiului, intr-o zona cam cu probleme de avizari si autorizari. Ne tot chinuim cu avize de jumate de an si abia intr-o luna speram sa obtinem autorizatia de constructie. In Bucuresti in cat timp se obtin avizele pentru casa?
Danutz, cand iei terenul sa fii atenta la deschidere, mai ales la suprafetele foarte mici. CA sa primesti autorizatia de constructie exista niste reguli la retragerile laterale si nu numai.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Intentionez sa incepem constructia unei case ,dar nu imediat .
Deocamdata ma informez .
Bee , cum a decurs lucrarea cu firma respectiva , si-au tinut promisiunile ?

Mergi la inceput