Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
Liuda spune:
fetele neata!!!
am azi botezul si eu stau calare pe calculator ... desteapta rau, adica sant dependenta in ultimul hal de voi...
hai ca raspund repede si ma ducccc, am de calcat rochia, camasa domnului, de dus la restaurant... de, de, multe... si eu stau aici!!!
Cristiana 70 fata suparati-va cat vreti dar mie mi se pare ca ai mei 35 de ani o sa vina peste o suta de ani, o sa fie copchilu' mare, scap de griji... sant urata, batrana, ridata.... Nu stiu de ce mi se pare ca e mult pana atunci... stiu ca nu am dreptate, dar eu asa zic ca dupa 35 de ani... la batranete...poate... mai fac un copil!!!
Nadiuta esti foarte tanara si frumoasa!!!
dianamizzi - super pozele!!!
adele 2006 - noi stam in carut cu spatele ridicat, ca cucoana trebuie sa vada tot si decat s-o car in brate mai bine sta ea acolo.... o fi devreme, nu o fi, nu mai stiu dar nu are decat sa stea cum vrea numai nu in brate!!!
maryela - greu cu diversificarea? pai la mine e invers - mananca tot ce prinde numai lapte sa nu dai... azi a mancat lapte... cu lingurita, ca nu a vrut sa suga si macar omoar-o, asa ca am bagat la lingura, ca eu de-a dracu am vrut sa manance lapte!!!
catalina si tu vrei sa nu ma supar pe tine??? fato da de ce scrii tu ca mananca Matei 750 ml de lapte pe zi? Vrei sa ma sufoci? Si cum vrei sa mai manance copilul si altceva daca e satul de lapte... fata, sa vezi ce nasol e cand mananca 80 ml de lapte si apoi restul ii dau la lingurita ca s-o pacalesc cumva... pana la 150 ml ....
FETELOR HELP copilul meu renunta la lapte cu totul... nu mai am variante de pacaleala... am incercat totul, colorez laptele, dau la lingurita, ... dar vad ca incepe sa se prinda si pune limba intre gingii si gata...
daconst - fato vad ca incepem cu cazaturile... eu incerc sa nu ma sperii - oricum ma consolez cu ideea ca de azi inainte o sa cada de unde ma astept si de unde nu ma astept... asa ca incepe viata de cucuie!!!
Eli - ce mesaj... sa stii ca putini au ambitia ta de a reusi, multe fete (mai ales fete) ca sa evadeze si sa scape de parinti vad solutia in maritat... chiar foarte multe exact asta zic, ca sa scap de ai mei m-am maritat (de multe ori cu un parvenit, primul aparut) si normal ca nu tin mariajele astea mult!!! Felicitari fata, sa ai acum ceea ce nu ai avut in copilarie!!!
cristiana 70 - fata multa sanatate saracutului david, offf dar nu mai scapati si voi?
fetelor va pupacesc pe toate fiti cumintele, distrati-va, odihniti-va, cine merge la mare la munte - distractie placuta!!! Eu am plecat la datorie ca la 8 se incepe imbalmuzeala si eu sant... forte pregatita.. Necalcata... nespalata, ne, ne...
am plecat !
adinush spune:
Miha dupa ce am ponegrit asistenta acum sa o ridic un pic de pe jos
Deeci...ea e fata buna de fel numai ca masuratorile toate le face dr,ii place sa se uite la copil personal,cantarit,masurat,la pasa,in gat..tot.
Ei si au un cantar din ala electronic pt bebei.Ii dai drumul,bipaie,dr il mai lasa vreo 2 min si duppa aia pune gupilul.
Asistenta acum vreo 2 luni cand l-a cantarit ea,l-a pus imediat dupa bipaituri si a iesit aiurea.A venit dr si a cantarit-o din nou,a iesit bine.De unde eu am asa o idee ca are el o chichita si trebuie lasat nitel sa-i vina mintea la cap cand ii dai drumul(intre 2 consultatii il inchid) si asistenta daca nu prea l-a folosit nu a prins ea faza asta.Dar astea sunt speculatiile mele si nu-i puteam zice femeii,ia mai cantareste-o o data ca nu stii.
Acu c-o fii coincidenta,ca n-o fi nush..dar la faza cu caputul are dreptate pt ca si eu am vazut
de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
sraluca spune:
LIUDA amesteca-i lapte praf in olegumele pasate si in fructe ca trebuie sa ii dai si lapte. Eu asa fac ca si al meu a inceput s anu prea mai vrea biberonul .Apropo aseara a baut laptele direct din bibe fara tetina. Cred ca il dor gingiile
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
Liuda spune:
raluca eu pun lapte in orice din mancare, in supa, in ...tot pe unde se poate, sa compesnsez... dar asi vrea sa linga si ea macar 500 ml de doar lapte... dar de unde? ca domsoara nu e de acord cu mine... asa ca santem in tratative... dimineata , la amiaza si seara la fiecare bib0eron necajit ne certam ca la usa cortului !!! In schimb la lingurita cu supa si cereale si... orice daai - are un guroi de se vede stomacul...
o sa ajung si in ceai sa-i pun lapte!!! dar nici ceaiul de la o vreme nu mai este chiar asa solicitat asa ca o sa trecem la apa plata (cu lamaie) ca daca tot tine regim sa fie in pas cu moda de regimuri!!!
loremunteanu spune:
Liudo, distractie placuta!
Sa iasa cum vreti voi, iar Diana sa fie binedispusa!
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Liuda spune:
vedeti cata treaba am eu? sant inca pe net calare...
multumim de urari, noi la biserica santem botezati, asa ca azi e doar hai-huiul cu bautura si mancare... Diana o sa vina si ea cu noi o ora - doua, cat se aduna oaspetii sa vada lumea la cine au venit... pe la 8-9 cat e ora ei de plimbarici dupa care o duce mama acasa la nanica cu bona... e un separeu acolo dar nu vad rostul... sa doarma ea acolo in galagie , fum si aer conditionat... ca oricum ea de la 10-11 doarme dusa... asa ca o sa se odihneasca acasa in pace cat masa o sa sara pe mese... (glumesc) ca am imbatranit si nu imi mai permit... sant doamna cu copil acum...
hai ca iar am lungit vorba, ma duc si eu sa fac ceva cu folos... bai da e mai rau ca tigara netul asta, zau, nu ma mai dezlipesc, de mama lui de calculator, acum chiar il inchid sa nu ma mai ispiteasca!!!
eli1977 spune:
neata la fete, ca acu' facui ochi...
am dormit ca nesimtitii, si eu si al meu..
Cata, sa-ti traisac sotiunea, fata, La multi ani, sa fiti fericiti!si ce daca n-ai bani de cadou, chiar crezi ca mai conteaza?ia uita-te ce cadou supeerb tocmai i-ai facut....!
Marina, sa-ti traiasac EMMA!distractie la mare!
Cristiana, sanatate lui Davidutu scump...
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
loremunteanu spune:
Cu ce ziceati ca se curata morcovul de pe babetici?
Poze mami aici
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by loremunteanu
Cu ce ziceati ca se curata morcovul de pe babetici?
Poze mami aici
Cu foarfeca...
Hai, ca am glumit, eu am reusit sa-l scot cu Vanish si Persil. Chiar daca dupa spalare aveam senzatia ca pata mai e, dupa uscare a cam disparut tot, iar dupa alta spalare nu s-a mai vazut deloc.
Noi am renuntat la morcov, caci il constipa pe David.
cristina mamica de David (21.12.2006)
dianamizzi spune:
uf ce cald e afara... salutare tuturor!
sa raspund un pic :
multumim ca ne-ati vazut pozele
CRISTIANA - tocmai c am luat si noi acum google earth, e super ,merge cam greut la mine in calculator.
aoleu ce ai mai zis.... daca zici cuiva aici ca e arab e cea mai mare injuratura. astia sunt un poportare rasist, cu toata lumea! deci sa fii strain, vii in vizita dar dupa aia sa pleci si pa nenica... injuraturi ei n-au legate de sex si de mama , ca la romani ci mai degraba ceva cu "mama si arab " in aceeasi propozitie . ma bufneste si rasul ca e culmea. ca aici limba vorbita este de origine semitica DAR este singura limba araba care se scrie cu caractere romane (din lume) . aici nimeni nu se considera arab, si sa nu dea sfintii sa zici cuiva asa. arabii au fost pe aici in secolul 9!! au lasat limba, au cosntruit niste cetati si cam asta...
in rest aici sunt influente BRITANICE si ITALIENE. se conduce pe partea cealalta, toata lumea e CATOLICA! (proportie de 90 % ), mancarea este italienesca. spaghete, risoto, ulei de masline, din astea. istoria locului e interesanta ca au trecut muuuulti pe aici. francezii au furat la greu ce au putut, braitanicii au ocupat insula o groaza de timp si chiar si dupa independenta tot cu ei au ramas. n-ati vazut la eurovision ca singurii care au votat cu anglia au fost maltezii??
au trecut cavalerii ioaniti , dupa care au ramas catedrale , capitala valetta ... daca nu veneau astia pe aici nu stiu ce turisti mai avea malta acum...
si chiar si limba are muuuulte cuvinte din italiana, engleza si ...chiar si franceza... la buna ziua se zice "bongiu " de la bon jour . amestecatura mare aici :)
NADIUTAPM - hehe, thea doarme cu bluza mea la nas de cand avea vreo luna . asa am convins-o sa ramana la ea in patut. si la ea in camera mai apoi. si acum ii pun ba un scutec, chiar i-am cumparat si o paturica mica, cam cat o batista cu un maimutoi in mijloc de si-o pune la nas si adoarme. se gasesc special pentru asta.
mai citesc