Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
aelita spune:
catalina ce ti_am spus eu sa facicand e ziua sotului???? SA ITI IEI TU HAINE !
si niciodata,dar NICIODATA sa nu te lamentezi ca nu i-ai luatnimic
ti-am mai povestit ca eu am plecat de-acasa sa ii iau ceva si mi-am luatmie si bluze si pantaloni..si gata banii.
acasa i-am aratat ce i-am luat si a ras de s-a prapadit!
anul asta i-oi fi luat ca eram si eu gravida??aaaanu,ca am zis ca i-o dau pe fii-sa in brate de ziua lui,ca era in decembrie si eu speram sa nasc ! dar nu fu sa fie,o facui dupa Revelion.
si el oricum a zis sa nu ii iau nimic ca cel mai frumos cadou e la mine in bruta,se pune in genunchi si se ruga de ea: hai,ma,tati,ma,iesi odata de acolo ca nu mai pot !!!
intr-o zi de roaga a zis: bai,te duc sa te taie aia sa o scoata de acolo ca nu mai pot sa mai astept!!!
Ce sa-i mai zic lui ca aoleu mi-e frica,aoleu contractii ca el sarea intr.-un picior cand pe mine ma durea !!
si cand a vazut le ca trec doua saptamani si ma durea dimineata a zis ca hai lasa ca asa zici ca iese si nu mai eise.
si cand sa iasa,el cat pe-aci sa plece la munca,nu am credea!!!!
si eu m-am luat dupa el si nu credeam,desi durea rau,dar ce sa stie prostiiii???? si cand a vazut ca sangeram deja,i-a cazut cafeaua din mana si hai repede la spital! si asa am ajuns eu cu dilatare 9 !
mai sa-l fac in autostrada ca tiganii.
o dadui din cadou in nastere...
deci,pupa-l,zi-i la multi ani,alea alea,ce vrei tu,dar lasa draga cadoul,ca nu sunteti straini !
lilimic cum te mai simti?oi fi mancat ceva care nu ti-a mers bine?
au mutat calatis??? eu am fost acum 2 ani acolo,in august.dar acum nu-l mai prind daca e in iulie.
cristiana,imi e asa mila de David!!!!
ivona hahaa au furatbicicleta rupand teava!!!
sa fure ce-or vrea,numai sa nu intre in casa!!
sa stai aici fara gratii si cu geam??????? pai te vizitau in fiecare noapte!nu exista asa ceva!
de-aia acolo la voi mi-am dat seama ca nu e acelasi tip de delicventa.
doar ma uit in jur.
si cheile alea simple,cum erau la noi in romania,yale.pai aici sunt din alea blindate,de ies fiarele si intre in zid.
aici urca pe blocuri ca oamenii paianjeni,e la ordinea zilei,si intra pe geamuri.
de-aia mie imi e frica si la et 2 sa dorm cu geam deschis.
inainte ziceam:intra la aia bogati! dar am vazut ca a intrat si la amarati ca mine.
pai un drogat care iti da in cap si pt o suta de euro se mai uita??intra unde ii vine mai usor !
liudoooooooooooooo,sa-ti iasa botezul ca in povesti !!!!!!!!sa te distrezi tare !!!
gata,iesim pe-afara!
cu ploaie,fara ploaie..
S.
dianamizzi spune:
LIUDA - distractie placuta! o zi frumoasa!
IVONA - va mai vad si eu , n-ai mai pus demult poze, ori nu mai tin mint. frumoase foc si aia mica bucalata, ii mananc obrajii , scumpa de ea!
ELI1977 - bea si tu un ceai de galbenele pentru dureri de burta! eu asa beam luna de luna si dupa 2 ceaiuri cam trece durerea, promit!!
ELI mai ce m-a emotionat povestea ta! felicitari! chiar esti o luptatoare !
LILI- ce mai faci? l-ai dus pe adam la mare? adica l-ai bagat in apa?
fetelor!!! cica la NIVEA a aparut crema de soare pentru bebelusi scrie BABY pe ea, daca nu vreti sa le dati cu din aia de copii. a mai zis cineva, parca LAURA ... soarele e mai naspa decat crema cu protectie. eu am incercat mai intai pe picioare ca daca avea vreo reactie aparea imediat. si a fost ok. oricum la noi trebuie fara discutie ceva. nu pot sa imbrac fata cu maneca lunga ca noi stam o gramada pe afara si ce fac... o coc la cuptor? ... si mergem la plaja mult , dupa amiaza sau dimineata sigur.
IERI A INOTAT THEA!!! am bagat-o in apa si dadea din maini si picioare de mureai de dragul ei. mai ce ii place la nebunie. nu i-am dat drumul in apa de tot (deocamdata! ) dar asa, am pus-o pe burta in apa si pe spate, .... aaaa si cu sarea interzisa inainte de 1 an ce ne-om face ca asta a luat apa in gura si sa vedeti ce se stramba saraca... da tot cu rasul in toi...
sandro, tati de thea nu vrea sa o punem in colac. am din ala special pentru bebe cu acoperis. ehe ... dar nu ca cica sa se obisnuiasca asa , sa nu-i fie frica cand o da-o "da funda "
azi avem INTALNIRE DE ROMANI pe plaja la gratar . ca a intrebat AELITA daca sunt romani. cica sunt si multi. nu cunosc decat cativa, de cand cu votarea. acu ne vedem mai multi. sa vedem ce o fi. va pun poze.
mai m-am pagubit astazi... am cumparat 2 cearsafuri de pat de bebe cu 19.80 de euro! mai nuse poate , ale dracu de cearsafuri, 2 petice de carpa subtire.... vai de capu nostru ce am ajuns... atatia bani... nu se gaseste altfel aici, asa preturi avem... a trebuit neaparat sa cumparat ca azi noapte saraca thea nu a putut sa adoarma de cald . e foarte cald in casa. noi suntem ok, avem aer conditionat in dormitor dar la ea e dezastru saraca... ma gandesc sa ii luam si ei unul, dar sa vedem. sa fie cu putere mica de tot. aici nu se poate trai fetelor fara aer conditionat! si nu e numai de caldura, ca si eu am dormit in romania la 38 de grade afara si m-am zvarcolit ca toti dracii dar am adormit pana la urma.... dar aici este umiditatea foarte mare si aia 39 de grade par ca 50 cred... e tare nasoala umiditatea ridicata. mergi pe strada si te uzi asa pe maini, picioare, te lipesti daca te atingi. taica-mio anul trecut cand a venut a avut ceva probleme sa respire pana s-a obisnuit cu clima. naspa.
ma duc sa ma intind oleaca . sandro e plecat sa cumpere kebaburi sa le bagam la gratar diseara. ma gandesc si la voi la mancare pe racoare
o zi minunata tuturor!
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
cristiana70 spune:
DIANA, draga mea, n-am vrut sa jignesc pe nimeni, dar cand am vazut pe Google denumirile acelea arabe, plus apropierea relativa de tunisia, mi-am zis ca ceve-ceva tot trebuie sa fie! Bine, n-am vazut in poze femei cu val pe fata, dimpotriva.
Tu cum adica ti-ai luat Google Earth, eu folosesc versiunea gratuita, si asa are o droaie de facilitati, drumuri, orase, granite, cel mai mult imi place legatura asta cu Panoramio, site-ul cu pozele. E frumos pamantul asta al nostru, toate locurile nu le putem vizita, mai ales noi, romanii, macar sa le vedem in poze si cu ochii mintii!
Cat ai dat pe cearsafurile alea? Eu l-am acoperit azi noapte pe pitic cu un prosopel de-al lui, mai doarme invelit cu cate un tricou de-al meu pe care nu-l mai port, sa vezi cu cata pofta si-l baga in gura! Acum doarme de vreo doua ore, la pranz a mancat mai bine, si bubele sunt tot mai multe uscate, proaspete nici nu stiu daca am vazut cateva... Doamne ajuta!
Si eu am luat aceeasi crema, mi s-a parut ok, l-am dat pe picioare si pe brate de vreo doua ori cu ea.
CATALINA, sa-ti traiasca sotul, si nu te necaji asa tare pentru cadou, ca el sigur nu asteapta nimic cand are asa o minune ca Matei! Poate o sa te surprinda si-ti face el un cadou, uite la LILI cum s-a trezit cu aerul conditionat in casa!
cristina mamica de David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
LIUDA, sa va distrati de minune, vad ca si tu stai pe net cand ar trebui sa faci cu totul altceva, ne-a intrat in sange! Vezi ca nu m-am suparat pe mine, tu crezi ca eu nu sunt constienta de varsta mea? Eu nu ma simt baba!
cristina mamica de David (21.12.2006)
Daconst spune:
Iar aveti viteza la scris ca nu va mai ajung.
Eli,mi-au dat lacrimile la mesajul tau,pentru ca fara sa vreau recunosteam multe faze traite de mine,la fel cu examenele,cu scoala,cu tot.Dar DD a avut grija de mine si tot ce mi-a lipsit atunci am acum inzecit prin familia pe care o am.
Felicitari pentru ambitie si pentru tot ce ai realizat!
Catalina,La multi ani sotului si cu cadoul sunt de parerea Aelitei.Eu imi cumpar mie cite ceva si-i arat apoi "cadoul" lui.Acum cu bb m-am scos vreo 5 ani cred.
Liuda,pai daca papa lapte praf in piure,legume si alte alea,nu mai trebuie sa te chinui sa bea lapte.E acelasi lucru.Marimile conteaza.
Eu l-am trecut la cura pe al meu,nu-i mai dau mese de 180,l-am trecut la 140-150ml pe portie.
Marina,distractie placuta la mare!
Dinamizzi,am avut si eu o tentativa de a veni in Malta la un curs de engleza.Nemtii merg foarte mult acolo sa invete engleza si dupa 3 luni chiar o stiu foarte bine!
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
Catalina spune:
Am venit si noi din vizita de la parintii mei unde am mancat si l-am sarbatorit pe sot. Am alergat acasa prin caldura de la 3, am facut tort, curat, acu fac dush si astept sa vina musafirii de ora 6 adica socrii si cumnatu. Sunt cam lata dar v-am promis ca fac frumos asa ca ma tin de cuvant. :))
Cristiana, nici nu pot sa imi inchipui ce o fi pe saracul Davidutzu pe vremea asta cu bube. Ne e greu noua ca suntem adulti, d-apai lui. Offf, sa dea Domnul sa treaca repede repede.
Liuda, treci ma la botez tu esti nebuna!!! Ia uite nene, are botez si ea calare pe calculator. Nu esti cu tzigla pe casa. Fata, pai daca te supar io, cumatra-ta Dana ce iti mai face ca fisu mananca si mai mult ca Matei? O iei direct la bataie.
Eli, Cristiana multumim de urari si voi sa fiti sanatosi.
Hai ca urla amicu'. Matei nu sotzu' :)))
Mai vb
sraluca spune:
CATA sa iti traiasca sotul si voi (tu si matei) cu el fericiti.
DIA sa stii ca nu numai maltezii sunt asa. Si cipriotii. O fi ceva specific insulelor, de genul au tot venit veneticii peste ei si au plecat, asa sa faca si acum. Sau o fi specificul celor ocupati de englezi. Noi daca ne-au ocupat turcii si rusii nu avem cum sa stim . Si nici insula nu suntem. BA DA! Suntem insula de latinitate in lumea slava
Sa va dau raportul ca ma reusit sa ajung la mare, adica in mare. Pe plaja racoare, vant racoros, apa la mal calda, dar cand am ajuns in zona unde se putea inota.. brrrr rece frate. Sau poate cuplat si cu vantul de afara. Concluzia: singurul care a facut baie cum trebuie a fost Bobi ca eu am iesit repede. Si aveam un chef sa trag un inot asa cum trebuie sa imi tremure dupa aia muschii.
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
loremunteanu spune:
Cata, La multi ani! pt jumatatea ta! Sa fie sanatos, sa aiba grija de tine si de Matei! Sa petreceti frumos azi!
Cristiana, pana la urma s-a rezolvat cu Vanish si cu Ace... La masina, nu iesise si le-am pus separat in lighean...
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
lilidana spune:
Buna fetelor,
Sunt o mamica de martie-aprilie,dar mai arunc cate un ochi pe la voi prin ograda ,mai fur din experienta voastra,cred ca nu va suparati .
Sunteti tare dragute si imi place mult stilul vostru,este foarte familiar si calduros,tot am senzatia ca sunteti la o sezatoare si ca sunteti niste prietene foarte bune si foarte vechi,care s-au intalnit la o cafea si povestesc...Atmosfera este SUPER,va felicit .
Am o rugaminte,am citit acum cateva zile poezia cu "stersul prafului",mi s-a parut ca ar trebui sa invat ceva din ea,m-a pus pe ganduri,ca sunt si eu un pic obsedata de sters,curatat,etc...
As vrea s-o citesc si sotului si s-o trimit surorii mele care ma intrece ,s-o mai opresc din ale ei...
Nu ma stiu cine a postat-o,scuze,eu n-o mai gasesc,poate cineva sa ma ajute?Multumesc .
lilidana cu bb David Gabriel 11 martie 2007
http://community.webshots.com/user/lilidana
Catalina spune:
Multumesc de urari fetele cucuietele. Si voua la fel. Terminaram si cu motzafirii, acu ne pregatim de baia lui Matei si culcare. Suntem rupti dar ok.
Lilidana, bine ai venit pe la noi. Zi-ne de buburuza ta. Ai dreptate, suntem chiar o familie si tinem mult una la alta. Ma bucur ca se si vede.
Iata poezia. O postase Alinuk, mie mi-a dat-o prietena noastra Roandre asa ca o dau si eu mai departe.
"Sterge praful, daca trebuie
Sterge praful, daca trebuie, dar oare n-ar fi mai bine
Sa pictezi un tablou sau sa scrii o scrisoare,
Sa coci o prajitura sau sa plantezi o samanta,
Cantarind diferenta intre a vrea si a avea nevoie?
Sterge praful, daca trebuie, dar vezi ca nu prea e timp,
Cand sunt rauri in care sa inoti si munti pe care sa te cateri,
Muzica de ascultat si carti de citit,
Prieteni de iubit si viata de trait.
Sterge praful, daca trebuie, dar lumea e acolo, afara,
Cu soarele in ochii tai, cu vantul prin parul tau,
O fulguiala de zapada, o rapaiala de ploaie.
Aceasta zi nu se va mai intoarce niciodata.
Sterge praful, daca trebuie, dar tine bine minte:
Batranetea va veni si ea nu e intotdeauna blanda.
Iar cand va fi sa te duci, si va trebui sa te duci o data si-o data,
Tu, chiar tu insuti, vei lasa in urma ta mult praf.
Nici nu pot sa va spun cat de multe ore, nenumarate, mi-am petrecut
FACAND CURATENIE!
Obisnuiam sa petrec 8-12 ore pe zi IN FIECARE weekend, ca sa ma asigur
ca totul este perfect - "in caz ca vine cineva".
Apoi mi-am dat seama intr-o buna zi ca nimeni nu mai avea sa vina...
Erau cu totii afara, traindu-si viata si distrandu-se!
Acum, cand vin oameni la mine in vizita, nu simt deloc nevoia sa
justific "starea" in care se prezinta casa mea.
Ei sunt mult mai interesati sa afle ce am mai facut pe cand eram
plecat, traindu-mi viata si distrandu-ma.
Daca inca nu v-ati dat seama, va rog sa fiti atenti la acest sfat:
Viata e scurta. Bucurati-va din plin de ea!
O casa devine un camin atunci cand poti scrie " Te iubesc" pe mobila."
Intr-adevar, o foarte adevarata poezie.