Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
marybell spune:
hello, dragele mele...am lipsit si eu 3 zile de la apel timp in care mi-a fost tare dor de voi, v-am citit in seara asta din urma si o sa incerc sa va raspund si eu pe cat pot tot in seara asta...
Erikmi-a fost destul de marait zilele astea cu dintisorii astia care nu mai ies o data, il chinuie de aproape 1 luna deja si inca nu a iesit nimic la suprafata, noroc ca am vorbit cu Lily si ne-a mai linistit ea ca e normal si ca pot sa iasa si mai tarziu, chiar daca il chinuie de atata timp...
am avut si incheierea de an la Edy care si anul asta m-a facut sa fiu mandra de el fiindca din nou a terminat cu cea mai mare medie generala din clasa.
in rest si eu ma chinui cu cateva kg ramase in plus pe care nu reusesc sa le dau jos, desi nu sunt genul care sa exagerez deloc cu felul de a ma alimenta. mi-e frica sa tin o dieta mai drastica sa nu cumva sa pierd lapticul de la san.
Dana esti o dragutza, te-ai gandit la noi cat am lipsit si nu o data doar ... am citit ca a cazut dragutzul de Lucas din pat. multumim lui D-zeu ca a trimis ingerasul lui pazitor la timp, care a fost cu el si i-a amortizat caderea ca sa nu pateasca nimic rau. am citit si ce spuneai de inceputul diversificarii la Lucas, imi pare bine ca nu ai intampinat dificultati cu el si mananca bine. si mai vreau sa-ti spun ca ar fi super sa gasim si la noi in Ro in restaurante, terase, ma rog locuri publice macar hartie igienica, nu mai spun de pampers, pudra, servetele...sau ce minuni mai spuneai tu ca au nemtii p'acolo...da cred ca mai trebuiesc vreo 20 de ani ca sa ajungem sa fim si noi civilizati, din toate p.d.v.
Aelita in seara asta am citit si eu, ce povesteai tu ca ati patit, e ingrozitor si destul de alarmant fiindca se intampla tot mai des. nu stiu unde vom ajunge in cele din urma...se duce de rapa omenirea asta. vai de capul copilashilor nostri care cresc intr-o astfel de lume unde la tot pasul exista riscul sa-ti dea vreun nemernic in cap pentru niste banuti...foarte trist pana la urma bine ca sunteti sanatosi, fiindca alte povesti de genul asta se termina destul de urat. si ai avut mare dreptate cand ai spus ca la noi la Ro un lucru foarte urat este ignoranta. poate ca daca ar fi sarit in ajutorul vostru alte cateva persoane, data viitoare in alte circumstante, infractorii nu mai aveau atat de mult tupeu...
Catalina multumim de ganduri, am vazut ca ai intrebat de noi vreau sa iti urez si eu La multi ani pentru dragul tau sot, chiar daca o fac cu intarziere, va doresc tot binele din lume sa fiti sanatosi si fericiti toti 3 am citit si ca iar nu te-ai simtit prea bine, sper ca acum esti ok.
Criss sa stii ca nici Erik nu a plans pana acum la cele 2 vaccinuri pe care le-a facut, nici cand a impins asistenta acul in piciorus, nici can l-a scos, nici dupa eu am zis ca o fi el un baietel curajos dar cred ca si mana usoara a asistentei...isi spune cuvantul
Nadia si mie imi place tare mult cum iti sta cu breton, dar cred ca tie iti sta bine oricum cum suporta micutza ghipsul pe caldurile astea? crede-ma ca ma gandesc la ea de multe ori peste zi...
Diana am vrut mereu sa iti spun ca pozele tale sunt de fapt niste "vederi" frumoase pe care tu le pui mereu aici ca sa ne mai limpezesti si noua ochii cu frumusetile de acolo. Thea in hamac e o scumpa, am vazut filmuletzul, tu esti o frumusica foc, supla, si aici de fapt vreau sa te rog sa ne vinzi si noua un pont, ceva cum ai reusit atat de repede sa iti revii la silueta avuta anterior nasterii?
Maryela mi-am notat si eu medicamentele de care ai spus tu, si cu prima ocazie o sa mi le achizitionez si eu. sper sa vad si la mine in curand o schimbare. multam de idee
Eli am citit povestea ta, si m-a impresionat placut puterea ta de a merge mai departe, de a-ti atinge telurile tale, chiar daca nu erai sustinuta moral si financiar de cei dragi. dar greul a trecut si uite ca Dzeu te-a rasplatit cu o familie superba. va doresc tot binele din lume, sa fiti fericiti si sa va bucurati de copilasul vostru pana la adanci batraneti sunt convinsa ca tu vei fi exact contrariul mamei tale, in relatia cu pisoiasul tau.
Liuda hai ca m-ai facut sa rad dragutza de tine, tu erai in focuri cu botezul si nu reuseai sa te dezlipesti de forum esti tare, ce mai? fata draga, sa dea D-zeu sa iti iasa totul asa cum vrei. asteptam sa ne pui poze
Ivona incepand cu data de 11 mai 2007 si romanii au fost admisi, sa poata face plati online, prin paypal. e un fapt imbucurator,pt ca sunt multe cazuri cand nu poti face plati online decat cu paypal.
Lily acum am vazut intrebarea ta, si am inteles mai bine ce vroiai sa stii, de fapt.
deci pentru pay pal, e nevoie de un card de credit, din care se transfera suma la ei, iar ei transfera suma vanzatorului. vanzatorul, nu are acces la datele de pe card, deci nu se pune problema ca el sa faca plati in continuare, folosindu-se de cardul tau. mai mult, pay pal garanteaza pt vanzator, adica in cazul ca ai platit si nu ai primit produsul, cica te despagubesc. ei sunt un fel de intermediar, intre tine si cei care vor sa-ti vanda produsele pe net, online.
iti faci cont pe /www.paypal.com/ (sper sa nu fie considerat reclama)
vezi ca nu accepta orice card, trebuie sa fie card care sa aiba pe spate trecute cele 3 cifre, un fel de cod de securitate, dar de la bcr, e ok. eu am facut plati online cu el inca de anul trecut, in germania, sua. chestia e ca iti iau 1,5 euro cand te inscrii,"pt verificare",iar tu trebuie sa mergi la banca, sa scoti extrasul si apoi sa le trimiti codul operatiei, corespunzator acelei tranzactii de 1,5 euro, sa vada ca intradevar cardul e al tau si nu l-ai furat, sau nu ai folosit un soft generator de carti de credit. dupa asta, esti declarat "utilizator verificat" si poti trimite sau primi bani prin paypal. sper sa intelegi ceva din ce am scris eu, la ora asta...
Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
marybell spune:
Lily in legatura cu trandafirul japonez, ce povestesti tu acolo cred ca nu sunt purici ci niste insecte numite musculite albe, pentru care e foarte bun mospilan-ul asa cum ti-a spus si Cristiana. este un praf pe care ti-as recomanda sa-l prepari un pic mai concentrat decat scie pe plic. stropesti plantele si pamantul de 2-3 ori la interval de 2-3 zile. dar mai poti incerca si cu un fel de macerat de tutun, si anume pui tutunul din cateva tigari la macerat vreo 3-4 zile in 250 ml apa. apoi strecori amestecul si uzi florile, dar numai pe pamant, fara sa atingi frunzele. trebuie sa repetati de cateva ori, saptamani la rand fiindca sunt rezistente creaturile alea mici
Cristiana te pup dulce, am vazut ca ai intrebat de noi. Davidutz cum se mai simte? i-au mai trecut bubitzele? am vazut ca spuneai ca a facut iar febra, micutzul de el. sper sa isi revina cat mai repede.
despre cosenile ce sa spun? eu cred ca cel mai bine le indepartezi cu mana si aplici un tratament potrivit. Din pacate, daca planta s-a imbolnavit deja, se intampla ca in ciuda tuturor ingrijirilor, sa nu se vindece. In aceasta situatie, oricat de mult o iubesti, ar trebui sa renunti la ea, pentru ca periclitezi si sanatatea celorlalte din jurul ei.
foloseste totusi regent + talstar, le pui intr-o sticla de 2 litri, le amesteci bine si folosesti 200 ml la 800 ml apa. pulverizezi bine toata planta, mai ales pe sub frunze. tratamentul il repeti dupa 8-10 zile. inainte de prima stropire, sa stergi planta cu o carpa inmuiata in apa(1 litru + o lingura spirt).
sau mai poti, fiindca tu stai la curte, sa faci rost de o ajutoare ca sa zic asa... o insecta care se numeste Crysopa perla, si care este o mare devoratoare de pureci si paduchi de plante, poti afla mai multe despre ea aici in romana nu am gasit nimic, imi pare rau
sper sa scapi de ei pana la urma bafta!
aaa, Lily si Cristiana, vreau sa va spun ca, tot ce v-am spus, stiu de la "socrela" mea care este cadru universitar la Agronomie, unde printre altele preda si fitopatologia.
poze bb
varsta lui Erik
lilidana spune:
Catalina ,multumesc pentru primire si pentru poezie.Ai fost foarte prompta.Un pupic pentru tine si pentru Matei.
Am sa mai intru pe la voi,daca ma primiti .
http://community.webshots.com/user/lilidana
Catalina spune:
Senchiu Lilidana. Asa suntem noi, prompte si la obect. ;) :))
Marybel uelcam bec. Sa deveniti dintzoshi cat mai repede si sa se termine cu plansul.
Bai voi muriti de cald? Ca ieri am zis ca nu stiu ce fac. Disperarea mea este ca asta nu bea lichide si pisha fff putin. Ba acuma bea si mai putin lapte dupa ce ca o masa o are de fructe. Ieri a mancat mar copt cu banana si cereale (stiu ca suna ca si cum l-ar constipa dar el tot a facut de 2 ori kk ieri) si a plans cand s-a terminat castronul. Azi o sa ii mai storc un mar pe langa cel copt si sa ii pun apa peste poate il pacalesc sa bea. Multumesc de idee.
Hai pupici ca plecam si noi sa Ii dam buna dimineata lui Doamne Doamne.
Liuda, mai traiesti fata? Cum fu?
Ivona1977 spune:
Marybell stiu ca poti plati cu Pay pal, dar nu poti fi platit (sunt multe lucruri pe care le poti face ca sa primesti plati pe net, multi ar fi recunoscatori pentru asa o facilitate). Ma bucur ca sunteti bine, lasa a or sa iasa si dintii aia pana la urma, mititelul de Eric...
Bine ca stim c ai sfauri de prima mana in legatura cu bolile plantelor! c a sa apelam cu incredere...
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
Messa spune:
Hello, fetele, suntem si noi p-aci, dar n-avem timp! Am trecut numa' sa dau binetze
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
cristiana70 spune:
Buna scumpele mele, dragostea mea de David e hotarat sa faca vals cu mine, doi pasi inaine si unul inapoi, aseara iar am avut circ cu mancarea, abia astept sa se faca bine si sa mergem la homeopat sa dam de capat la toata povestea asta. Ideea e ca la unele mese mananca 30-40 ml de lapte, dupa care incepe sa urle si sa se partaie ca un manz, acum nu stiu daca sunt bubele din gurita sau colici, cine sa mai inteleaga. Azi dimineata a fost la fel, dupa ce s-a infuriat l-am pus in scaunelul de masa, si acolo, "vorbind" cu biberonul in gura a mancat tot. Cine-mi garanteaza ca la fel o fi si la masa de la ora 14?
MARYBELL, multumesc scumpa mea, de unde sa gasesc eu insecta asta? La planta n-as renunta, e un lamai absolut minunat, un minicopac dezvoltat frumos, echilibrat, altoit, cu flori si lamai pe el, e pacat sa-l sacrific. Sa-l iau la ras cu unghia frunza cu frunza, mmm, as sta o saptamana langa el, mai ales ca David ma cam monopolizeaza.
MESSA, ma bucur ca sunteti bine, cand o sa ai vreme si iesi din focuri, o sa-ti pun si eu cateva intrebari legate de caini.
cristina mamica de David (21.12.2006)
aelita spune:
dianamizzi,nu poti sa lasi usa deschisa la voi si la ea,sa ajunga racoare si la ea?
daca ii puneti ei aer,nu poti sa lasi aerul cand e ea acolo,asa ca tot de potenta normala trebuie sa iei,si faci racoare inainte sa o culci.cel putin tine cateva ore..
eu nu am in camera,tot ca sa nu dorm cu el,si dau drumul in sufragerie,si las usa deschisa,dar il pun doar sa se stibga intr.o ora si deja ma invelesc.
dar la tine cred ca e mai cald..aici acum nu il maifolosesc,ploua si e frig,ieri am luat geaca pe mine,s-a intors lumea cu curu-n sus!
si in Romania am inteles ca e cald de mori!
lenjeriile de patutz sunt mai ieftine aici,am luat cu 15 euro,hehee mare diferenta.
daconst
quote:
Eu imi cumpar mie cite ceva si-i arat apoi "cadoul" lui.Acum cu bb m-am scos vreo 5 ani cred.
fetelooor,la voi e cald si aici a venit friguuuu! e de geaca !!!! i-au ramas hainele groase mici,nici nu m-ammai gandit sa iau altceva decat rochii de vara si avem multeeeeeeeeee ! sa scarm prin groase sa vedem ce o fi bun !
lilidana esti bine venita la sezatoarea noastra!!l-am vazut pe grasunelul de Daivd,sa-ti traiasca !
catalina,sa-ti traiasca sotul !sa fiti fericiti!
ce ti-ai cumparat de ziua lui?
marybell,cati ani are Edy? felicitari pt desteptul familiei !!! cred ca e mare bucurie sa ai un copil asa !!!
catalina,cand oi trece si eu la mancarica ,sa imi zici cum faci marul ala copt.ca-mi suna bine.
aici e friiiiiiiiiiiiiig !! si ploua!! i-am gasit niste strampi care inca ii mai sunt buni foaaaarte intinsi,un pic turul ...restul perechilor i-au ramas mici,pai cine a mai pus strampi pe caldurile astea cand ea e in chiloti si rochhii fara maneca de mult! noroc ca mai sunt buni ciorapii astia,cat de cat,ca de rochii nu ne lasam!! si un pulover pe deasupra si haida,ca a nascut o prietena,si mergem la spital sa ii vedem cocoshica !
si sa mancam pe udneva pe-afara ca nu am chef de bucatarie.
S.
eli1977 spune:
buna, fete,
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Marybel, felicitari lui Edy pentru medii si sa dea Dumnezeu asa sa te mandresti cu el in continuare!
multumesc pt gandurile bune si pentru urari
maai, ma si gandeam sa te intreb daca i-au iesit dintisorii lui Erikutu, ca stiu ca e ceva timp de cand se vaita saracutul de el..credeam ca ati terminat..of, sa va vedem cu iepurasii cat mai repede
hmmm, se vede ca weekend si caldura mare, sta lumea pe afara..foarte bine, fete, trebuie sa ne aerisim bebicii nu sa-i tinem in casa..
dar e caaald rrau..am fost sa-l impartasesc pe Andrei si la 11 deja era cald, imi venea sa ma bag cu el cu tot in piscina la Moghioros(am trecut pe la strand)..
tre sa ma apuc de bagaje, sa nu intru maine in criza de timp.
va pupam,
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
marybell spune:
catalina si tie si lui Matei
messa zii cand ne vedem saptamana asta?
cristiana daca ai sti cat mi-am dorit si eu un lamai care sa faca lamai am pus acum vreo 3 ani niste seminte in pamant si acum am un vlastar de vreo 15 cm doar. sper sa mai creasca, si cand oi avea casa la curte asa cum imi doresc sa am un lamai - copac mare cum mai e Davidutz azi?
ivona eu stiu ca incepand cu 11 mai se pot platii si/sau primi bani prin pay pal, in sfarsit si in Ro. eu o sa testez personal asta, saptamana viitoare fiindca trebuie sa primesc niste bani pentru unele servicii IT, si voi cere sa imi vireze banii in cont-ul pay pal. sunt curioasa daca va functiona ok, fiindca noi "freelancerii" asteptam de mult pay pal-ul si la noi in Ro. te tin la curent daca te intereseaza desi am vazut ca nu stai prin tara.
aelita Edy face pe data de 22 iunie - 13 ani, e baiat mare, tocmai a terminat clasa a 6a
eli multumim pentru aprecieri
poze bb
varsta lui Erik