Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

catalina cum,fata,au cazut pe usa ta? si eu ma pisam pe mine !

daconst usa ne-a spart-o un arab.intr-o sambata ziua in amiaza mare,dar tocmai seintorcea al meu barbat cu un prieten acasa,si ala nu a apucat sa fure,abia o sparesese,ca inca ramasesera aschiile nedesprinse ,si cand a auzit zgomot pe scari a coborat,al meu s-a inttalnit cu el pe scari si A SIMTIT ceva cand a trecut pe langa el.si urca si se gandea de ce a simtit asa,si a vazut usa,nu a apucat sa urce toate scarile,si a zis "mi-a spart usa" si prietenul care venea in urma lui a zis " ala era!" si a fugit ala primul dupa el si al meu la fel.dar nu l-au mai vazut,undeva a intrat.

deci nu a avut noroc sa fure nimic,dar un minut dca intarzia al meu ,il gasea in casa.

acum multi ani nici mie nu imi era frica,mergeam la discoteci toata noaptea,umblam pe strazi...
defapt pe strazi nici acum nu imi e frica,mai frica imie in casa.
si desi auzeam cazuri si cazuri tot nu imi era frica,dar de cand cu drumul ala cu masina,mi-a intrat deja panica.
sa intre sa ia ce vrea,numai sa nu fiu eu acasa si copilul!

ivona
e bine ca sunteti paziti.oricum,mie in Londra nu mia- fost frica ,deci acolo am simtit mai tare siguranta decat aici.
mi-am dat seama dupa usi,ca nu le au blindte ca aici,au geamuri la usile care dau la strada,iar cele dinspre gradina la fel,si cu cate o cheie amarata..pai daca era asa aici erai ca si in curu gol.
nu au gratii la geamuri,aici sunt zone in care sunt gratii si la etajul doi !!
aaaa,ba ma speriam la inceput,pana cand am vazut care e treaba,la voi,ca aveti posta in usa,adica crapatura aia si vine postasul si baga pe acolo,si in primele dimineti am zis ca ma pis pe mine de frica,ca auzeam usa zgaltaindu-se si poc poc,de nu mai respiram !

baai,cat de mare s-a facut Ella!!! sta in fund si ce grasuna e!frumoasa foc !! cum isi freaca talpile hahaa!
vad si pozele.ce bine va sta la toti trei!

bai,si ce imi palce la voi e iarba!!! aveti numai iarba super frumos tunsa ,cat vezi cu ochii ,pe unde mergi !!! o tara verde!

eli,citesc povestea ta.foarte bine ca ne-ai scris,te-ai descarcat !
te felicit ca ai intrat a doua la academie,dca nu ti-a spus-o nimeni si fdoar s-au laudat cu tine in oras,eu iti spun ca ai fost cea mai tare daca in conditiile alea tu ai intrat a doua la o asemenea fcultate care stiu ca era din cele mai grele si se intra rau de tot pe pile .ca sa fii a doua ai daramat pilele pilelor !!!! apoi,fizic,sa rezisit la asemenea ritm de armata,de unitate militara,trebuie sa ai forta fizica si psihica !!! si tu ai !
apoi sa fii bona in conditiile alea,sa ai grija de un copil,cand vedem cat de greu e cu un copil !! si sa fii intr.o unitate militara si sa mai si inveti !!!

eu te-am citit de la caop la coada,si ma bucur daca mesajul meu te.a aruncat in trecut,chiar daca te.-a durut din nou,durerea amintirilor ne face sa scapam de ele,sa ne eliberam .
e bine sa scoti la lumina durerile.
ma bucur ca acum nu mai esti singura! esti o femeie nespus de puternica,si ANDREI ARE CE INVATA DE LA TINE !!!
Sa fiti fericiti toti trei ,si sa luptati in continuare ,pt voi,cu aceeasi putere!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Eli, m-ai impresionat mult de tot. Si tu parca vorbesti din filme. Filme nasoale. Eu nu ii inteleg pe oameni astia .... sa ma ierti ... egoisti. Adica n-am ce sa zic, parintii mei sunt in extrema cealalta, s-ar arunca in cap pentru fiecare dintre cei patru copii ai lor (nici asa nu e bine pt ca daca copilul e soi mai rau se face o hahalera, vba lu' Becali, vezi fratii mei, in fine). De asemenea, acum ca sunt parinte stiu ca si eu as face orice pt copilul meu. Nu sa fac din el un intretinut si un handicapat sa astepte totul de la mama dar sa nu ma duc sa il vad? Sa nu ii fiu alaturi? Pai cum mai sa mananc io o friptura si sa nu ma intreb la fiecare inghititura daca copilul meu (si fata!) are ce sa manance??? Mi se pare ... nasol de tot. Imi pare rau, nu vreau sa te supar si eu dar mi s-a parut din cale afara. Bravo tie din tot sufletul iti spun ca n-ai ajuns o panarama din care vad io acuma pe toate strazile si la care parintii le dau de toate. Esti un exemplu si Pisoiul tau are ce invata de la tine. Imi pare tare bine ca povestea ta are happy end.
Are dreptate Aelita, se intra ffff greu la academie. Bravo tie inca o data.

Azi sper sa fie o zi mai buna ca daca e ca ieri ... o iau razna. Pot sa vaz zic ca nu imi amintesc ziua de ieri ... asa zombie eram. Sper ca n-am zis vreo prostie pe aici. :)))

Azi e ziua sotului. Io ca tuta, pt ca n-am nici un ban nu i-am putut lua nimic si ma simt de kko. Drept pt care maine cand vin ai lui o sa ma caznesc si io sa fac frumos si sa fac chiar si tratatie. Mai mult ... . Alta data ii faceam surprize .... acuma ... n-am nici bani de cico. Bai, care luati indemnizatie, dupa cat timp v-a venit prima oara? Eu am depus pe 1 aprilie si nici pana acum n-am primit nimica.

Hai va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Neata!
Nu am apucat sa citesc tot, ca aseara m-am simtit cam rau (nu stiu de la ce dar imi venea sa vars) si am plecat devreme la culcare (h 11) Trebuia sa revin si dupa masa cu ceva raspunsuri, insa poate reusesc azi, cand or dormi copiii. Pana una-alta, am cautat in cartea mea cu plante de apartament si zice despre Cosenile: netede, maro, imobile, sunt intalnite pe plante cu frunze tari sau pe tulpini si petioluri. Ele slabesc planta sugandu-i seva; ele excreta cantitati mari se secretie zaharoasa, care duc la instalarea mucegaiului negru. desprindeti cosenilele cu unghia sau cu un tampon ud de vata. Resmethrin si sapunul horticol vor ucide cosenilele, in stadiile incipiente de viata. Am citit ceva si despre viermi albi: arata ca paduchii de lemn, mici, albi, pufosi, adunati gramanda, in axilele funzelor si pe partile inferioare ale acestora. Ei au tendinta de a nu se misca dupa ce au inceput sa se hraneasca. Cactusii sunt adeseori afectati; la fel si ferigile, dracaena, codiaeum si orhideele...Viermii albi se hranesc cu seva, slabind planta care va arata dizgratios. Ei produc o substanta zaharoasa lipicioasa, care poate incuraja formarea mucegaiului negru. puful cerat care respinge apa, care acopera coloniile, protejeaza viermii albi de spray-uri, facand dificila tratarea lor. Indepartati cat mai multi cu o pensula sau un tampon de vata umeda; apoi aplicati un insecticid sistemic, cum este dimethort.

plange bb, merg sa vad poate reusim sa papa de dim, ca e mine ma doae spatele si nu cred ca ies dimineata asta.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lili, o fi fost tot de la vreme ca si eu aveam stare de voma.

Fetelor vedeti ca e NASOL DE TOT afara. E super cald deja! Am fost pana la Auchan sa fac cumparaturile pt musafiri (azi ai mei maine ai lui) si daca puteti sa credeti la ora 8 cand se deschidea magazinul era plin. Nu mi-a venit sa cred. In orice caz ... am zis ca fac ala praf si am luat biscuiti pt copii dar am citit pe ei numai acasa (ou, gluten etc. toate alea bune). Asa ca o sa ii manance nepoata. :)

Acu sa mananc si io ce oi gasi si mai vorbim.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

nu am timp sa citesc, de data asta chiar plecam la mareeeeeeeeee.

stiu ca ne-ati urat de bine si va multumim. azi fata mea implineste 5 lunishoare si o serbam la malul marii. lili nu cred ca ajungem la tine pt ca oricum suntem pe fuga dar s-ar putea sa ajungem si saptamana viitoare sau la inceputul lui iulie.

pupici

Mergi la inceput

Am uitat ce era (mai) important:

unele persoane isi fac concediul la mare in functie de Festivalul Callatisei bine, astia l-au mutat in Iulie, intre 9-15. Daca e cineva interesat macar sa stie cum sta treaba, sa nu zica...

Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

si daca tot tace Adam 30 de sec, sa va zic ca am vazut-o pe nadia cu breton -cred ca te face tanara si neprihanita , am vazut pe dolofana lui Ivona (cat are Ella acum si ce ziceai ca mananca acum? poate il prostesc si eu pe Adam ), am citit grozaviile aelitei cu episoadele talharoase din lume, am citit povestea lui Eli si cred ca ai fost intai de toate puternica sa te poti realiza si tine pasul in ritmul intens de care spui.

au trecut cele 30 de sec
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna dimineata aproape la pranz, o sa ma iertati, dar la noi a tras o ploaie splendida de dimineata, nu puteam sa n-o dorm.

Aseara iar am avut festival cu David, acum febra nu mai are, dar nu vrea sa mananace, probabil bubele din gura si din gat il deranjeaza atat de tare incat inghite cu mare greutate. Nici nu mai vrea sa ragaie, tot din aceleasi motive, dar sughite dupa fiecare masa. Alta faza e ca nu-i mai dau sa manance in bratele mele, ci-l pun in scaunel, cred ca si discomfortul termic il face sa respinga mancarea. Toate astea sunt cam epuizante, aseara l-am pacalit, dupa ce am incercat si ceai, si lapte, am trecut la tetina de antrenament pt cana si a baut, azi n-a mai vrut. Sa ma sui pe pereti, alta nu.

ELI, sper ca nu iti pare rau ca ti-ai descarcat sufletul, esti o femeie puternica, toata admiratia mea. Poate voi gasi si eu puterea si rabdarea sa va povestesc ce frumoasa a fost si viata mea.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Lili, merci ca ne-ai vazut! Ella papa mai mult lapte dar ne infruptam din toate cate un pic. Si scu, piure de legume, cereale cu lapte etc. Recent am descoperit Farley pt copii - au fel de fel de prafuri de legume la care adaugi apa - si ii place fff mult, a papat ieri vreo 30 g.

Aelita asa e, eu am ambele usi cu geam pana la mijloc, nu tu gratii, scara e bine mersi afara langa gard in curte si las geamul deschis, ar putea s intre cine vrea! Dar nu intra. In schimb u pot lasa lucruri neasigurate, unde stateam inainte la bloc am lasat gratarul (de ala inalt cu picioare) si o antena satelit intr-o debara comuna si au dispartut intr-o saptamana. Nu mai zic, in alta zona, colegul nostru de casa tot cumpara biciclete ca i-au furat-o de vreo 3 ori (mergea cu ea la sevici), o data a legat-o de teava de evacuare a apei si ne-au rupt hotii si teava cu totul!

Va pup ca vrea Ella atentie

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

care va sa zica:

mihaela - nasol cu pierderea mesajului...si daca va hotarati sa veniti maine la Mangalia, la santier, sa-mi dai de veste, manifestarile au loc pana in pranz, ca se lucreaza continuu, vb detalii

acum 2 zile, de ziua sotului meu, i-am facut cadou o tundere a lui Matei cu barda. Ca de obicei eu ma ocupam de freza lui, insa tura asta mi-au iesit niste scari/carari ce trebuiau rectificate la frizer Lua-m-as la bataie singura, ca tre sa va pun o poza sa vedeti cum mi-am ciuntit copilul, imi vine sa mooooor! Racnea bietul de el, l-am tinut cu forta, lacrimile se inodau la mine in poale, nu in barba, Adam plangea si el, si sotul a iesit cu el din coafor... belea, va spun!
Sotul totusi a fostun dragut si de ziua lui ne-a facutcadou un A/C, pe care l-am si montat ieri, desi habar nu aveam la inceputul zilei de el. De obicei se plange lumea ca nu vin aia cu montatul...pe mine ieri cand m-au sunat eu nici nu aveam aparatul in casa, era inca la magazin, sa nu ne mai impiedicam si de ala pana la montaj...

doameeee, ii e somn de moare, si tot plange, nu vrea sa se culce singur...azi noapte m-a chinuit ca pe sfinti, era cat se poate de treaz si pana nu-l luam la noi in pat nu se culca singur. Mai rau e ca il ttrezea pe Matei cu urletele, ca si eu sunt de parere sa stea in patutul lui...

plange, plec iar, poate revin

Mergi la inceput