Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna, fete, va puuup, mi-a fost dor de voi..

aseara , inainte de ploaie, am scris um mesaj luuung, la toata lumea, cand sa il trimit mi-a picat netul, de la ploaie, probabil si mesajul meu a fost pa....nu mai stiu acum s-o mai iau de la capat..

dar
ii pup si eu, la final de ziua lor, pe Adam si pe Bita de Alinatxa..sa creasca mari si sa fie cuminti

Dana, ..cum te-ai gandit tu la mine...nu, iubita, n-am plecat inca, marti dimineata ne imbarcam

Cata, imi pare tare rau ca esti bolnavica..nu stiu ce sa-ti zic sa iei, la mine cand am stari din astea, mai ales cu durere de cap, numai cu Aulin imi trece, nimic altceva..tin pumnii sa te faci bine.Cred ca ti s-a acumulat oboseala..

Diana, vaaai, cat de misto sunteti !!!

mai fetelor, nu sunt gravi, m-am speriat un pic dar mi-a venit si..urat de tot, asta noapte am dormit cu punga de apa calda pe burta..ca niciodata, ma doare capul si burta rrau si sunt ciufuuutaaaa
Nadia, ce ma bucuuur ca Lidiuta e spre bine, o sa ma gandesc in continuare la voi..sunteti doua dulcele, ce breton sexos ai, mami!
Liuda, istractie maxima la botez, fata!

Aelita, sa stii ca ti-am citit la serviciu ieri mesajele despre cat de greu ti-a fost sa razbesti singura..vreau sa stii ca m-am gandit la tine de ieri, si asta noapte..nici nu poti sa-ti inchipui cat de mult te inteleg...povestea ta m-a facut sa intorc un pic capul, sa ma uit in urma si sa retraiesc...

Am fost crescuta, cum v-am mai zis intr-un stil..rece si exigent.Trebuia sa fiu copil bun, ascultator, sa invat f bine, sa n-o fac de rusine pe mama, cadru didactic f cunoscut si in scoala gen si in liceu...
ca sa va dati seama asa un pic, nu-mi amintesc sa ma fi pupat mama sau tata de noapte buna vreodata sau sa-mi fi zis vreodata" te iubesc"..sa se uite in ochii mei si sa-mi spuna "te iubesc"..Cand am zis asta prima data cuiva..hm, mi s-a parut atat de fals, atat de artificial..din filme..nu era din gura mea..
nu reuseam sa vorbesc cu ai mei nimic din ce ma preocupa, din frustrari, din dorinte, din pasiuni...era acolo o bariera, mi-am reprimat atat de multe..
incet si sigur, cam prin liceu, am realizat cat sunt de SINGURA..
Am terminat liceul..am inceput sa predau, eram invatatoare, ai mei erau f mandri, eu..nu eram eu..am cunoscut un baiat, m-am indragostit, cand am vrut sa le zic, au ajuns la concluzia ca nu e de nasul meu..ne-au interzis sa ne mai vedem, am plecat de acasa, nu m-au cautat, am revenit eu..si din chestia asta am ramas cu gandul ca tre sa plec din Galati..cumva
cand le-am zis ca vreau sa dau la facultate mi-au zis ca ei mi-au dat o paine in mana(eram invatatoare), daca vreau sa o fac mai alba, sa ma duc , dar nu pe banii lor..
am ales sa dau la academie pt ca acolo ma tinea statul in camin gratis, cu masa gratis, uniforma ma salva de complexele si frustrarile din liceu(ca nu aveam hainute ca fetele, pt ca mama imi spunea ca tre sa fiu "modesta")si, la sfarsit, urma sa am un post in mana, ceva sigur..sa ma descurc pe picioarele mele..
A urmat un an in care aveam clasa I la scoala, caiete, sedinte saptamanal, meditatii, antrenamente zilnice , iarna , vara eu fugeam de nebuna pe stadion, pt academie...toate, din banutii mei, nu m-au sprijinit deloc, am facut totul SINGURA..
nu au sperat ca voi intra, pt ca pe atunci erau 10 fete pe loc si se auzea ca intra numai cine trebuie..etc
mama a venit la probele eliminatorii si pt ca s-a certat cu matusa la care stateam , a plecat si m-a lasat SINGURA la examenele scrise, inca o saptamana..
am intrat a doua, fete..cine se lauda in tot orasul ce odrasla are?
academia a inceput cu trei saptamani de tabara militara,..un exercitiu de rezistenta..trei sapt de urcat pe munti cu ranite in spinare, armment, saci cu masti de gaze.., trageri , marsuri de cate 10 km, caldura, spalat cu apa rece, dus o data la trei zile, stat 28 int-o camera...
in weekend aveau voie parintii sa vina la copii..era un loc , la poarta, intr-o livaa, une stateau cu totiti, mancau, vorbeau..ne anunta de la poarta , prin statie, in tabara, a cui parinte a venit, sa iasa copilul..eram 270 de copii..imi rasuna in urechi si acum anunturile prin statia aia..veneau parinti de la Satu Mare sa-si vada copilul, morti de somn..ai mei n-aveau sa vina..eu nu mi-am auzit numele in statie..
Pe urma, inca o luna , pana la juramant, desi eram in Bucuresti, in academie, nu aveam voie afara in oras..aveam nevoie de o cana, un tampon, una, alta...n-a venit nimeni..imi spuneau la telefon ca sunt siguri ca ma descurc, ca stiu cum m-au crescut, sa fiu o invingatoare..ma rugam de fetele mai mari sa-mi ai cate ceva din oras, bani nu-mi trimeteau..dar nu vroiam sa-i dezamagesc, ma descurcam SINGURA
Au trecut anii facultatii..ca si tine, Aelita, cand mergeam acasa, vedeam ca nu mai am nimic, nici un lucru acolo, totul se impartise, pierduse..mergeam acasa doar vara, cand se inchidea academiasi poate de 3-4 ori in cursul anului..in rest..
Vinerea mi-era cel mai greu..dupa masa, la 14, toate fetele sau cele mai multe, plecau acasa, erau innebunite sa plece, erau dormitoarele atat de goale..pustii..muream pana duminica, cand se intorceau fetele, eram din nou cu cineva, nu eram SINGURA..
ca sa nu mai stau acolo in weekenad, m-am combinat , din interes, cu un tip, comandantul nostru, care statea in Bucuresti..ma iubea in disperare si am crezut ca in timp o sa-l iubesc si eu..puteam sa fiu cu cineva, totusi, cand fetele plecau, puteam sa invat linistita in sesiune..
Pt ca in acad notele decid soarta, repartitia posturilor la sf facanu-se numai dupa note, am invatat.Am invatat cu disperarea naufragiatului care vede tarmul...
in anul 4 a intrat la academie si fratele meu..bani f putini,..ca sa pot sa-i dau lui partea mea, m-am angajat bona la un copil care statea in Vatra Luminoasa..in timpul saptamanii, programul meu era asa:la 6desteptarea, alergat, gimnastica(la comanda, vara, iarna), facut pat, spalat, imbracat, raport, masa, cursuri pana la 14,..raport de pranz..cnad fetele se bagau in pat terminate e oboseala, eu rupeam poarta, ca trebuia sa ajung din bANEASA IN rOMANA, sa iau copilul de la gradi, sa-l duc acasa, spalat, mancat, joaca, baie, culcat..plecam din vatra luminoasa la 21 si ajungeam la 222 in academie..cu emotii, sa nu intarzii sa ma raporteze portarul la comandanta..a doua zi la fel, in weekend la fel, doar ca lucram pna la 18..
a trecut..am invatat, am suferit, am inlaturat frustrari, am adaugat frustrari, am mai scapat de complexe..tot SINGURA ma simteam, dar stiam ca sunt in stare, faceam ce-mi placea..
Am terminat, mi-am ales post in Bucuresti, l-am cunoscut in anul 4 pe Rudy, care a fost..raza mea de soare, care m-a schimbat muult de tot, ne-am mutat impreuna..ne-am inceput viata pe propriile picioare.
Nunta ne-am facut-o singuri, cu credit la banca, pt ca ai mei (care au bani)s-au gandit ca ce, numai ei sa ne faca nunta?soacra-mea ce pune?Soacra mea e pensionara, murise socrul meu, era ...deprimata, cam ce era eu sa-i cer?ultimii ei bani, agoniseala ei, ne-a dat-o si ne-am luat prima nostra masinuta..
asa, pe picioarele noastre, ne-am facut si nunta, aveam si masina, servicii bune amandoi,..anul trecut tot soacra mea si-a vandut casa ca sa avem noi de avans, sa ne luam apartament..
La Galati ma duc acum cam o data, cel mult 2 pe an..pt ca am ascuns muulte lucruri intr-un colt al mintii, straduindu-ma sa cred ca nu eu le-am trait..si de cate ori ma duc, imi aduc aminte.si nu mai vreau..
ai mei vin la noi, e ok, dar tot la nivelul de eticheta suntem, de fatada..scoate mama setul de portelan si tacamurile de argint cand mergem casa..sunt f multumiti pt ceea ce am ajuns, ce copii au...si au impresia ca ei ne-au ridicat, habar nu au cate goluri am acolo, undeva..
Acum..il am pe Andrei, pe Rudy, pe buni..am viata mea, serviciul, prietenii..ACUM NU MAI SUNT SINGURA.

fete, imi pare rau, daca v-am plictisit va rog eu sa ma ignorati..pur si simplu ma dus mesajul Aelitei in trecut si am simtit nevoia sa ma mai descarc..
poate ca locul povestilor de acest gen nu e pe forum, poate rufele familiei nu trebuie aratate..poate ca nu-i frumos ces pun despre ai mei..(pe care ii iubesc , oricum, indiferent de ce-am trait)..

va pup, noapte buna

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Ivona,dar ce de-a par aveti d-le,asa are si fii-mea,numa ca e carliontat,dar tot asa mare,ii facem mot cai vine in ochi.
Fetele dragutele,spuneti-mi inca o data la ce adresa sa trimit pozele,parca vorbeati voi mai inainte,nu mai caut eu acum,adresa care merge mai bine.
Se oferise Aelita parca sa ma ajute si sa-mi puna link,numa sa le trimit.

elena

Mergi la inceput

ELI "77,ti-am citit povestea vietii tale si tare mult ma miscat.
Bine ca esti fericita acum si ai o familie model,iar copilului sa-i daruiesti ceea ce tu nu ai primit de la ai tai,adica iubirea si siguranta de la voi,e cel mai important lucru,sa nu se stie singuri in viata.
Cumva si parintii mei se aseamana cu ai tai,ei cred ca daca am avut ce manca si imbraca am avut totul,dar nu-i pot face sa inteleaga cata nevoie am avut de ei sa-mi fie alaturi la muuuulte.
Ia uite cum ma luat nostalgia...

elena

Mergi la inceput

Elena, ia vezi cu nostalgia, ca asa m-a apucat si pe mine, din cauza Aelitei..
sper tare mult, tocmai pt ca eu am fost asa, sa nu-l rafat prea tare pe Andrei..sa stiu sa ma opresc..stiu ca voi fi o mama buna, ca il voi face sa se simta iubit si in siguranta..stiu, pur si simplu..
hai ca-ti trimit pm cu parola
treci la culcare, unde orbecai pe net la ora asta?
pupici

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Mutumesc ELI pt promtitudine

elena

Mergi la inceput

Nu ma lasa balta tocmai aici Eli,cand poti te rog,zi-mi mai departe pasii.
intrat si cand sa pun poze...nu stiu cum

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Eli si pe mine m-ai impresionat, ce sa mai zic, asta este...Oricum tu ai invatat din experienta si copilul tau o sa fie mult mai fericit ca tine, mai iubit...

Dana ti-am vazut poza in blugi cu Lucas in brate! Arati foarte bine!

Puiut merci de compliment! E o flocoasa Ella mea da e chelioasa pe la spate

fetite noapte buna

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Elena de ce nu folosesti dropshots, e mult mai simplu si nu stai deloc la upload. Intra pe sitesi te inscrii in 3 minute si apoi pui poze, filme imediat. Eu am boscorodit yahoo photos de mi-a venit rau de multe ori.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Elena,
dupa ce intri cu parola si id-ul, dai upload photos
iti cere in ce album vrei s ati le puna, dai new album, il denumesti cu numele tau
apoi apesi alege pozele, le iei din calc tau, le selectezi si le pui in album, ai start upload, cand este completa operatiunea dai continue, le dai denumire la poze daca vrei si cam asta e..
si eu zic ca e mai usor cu Dropshots!

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Ieri am scris un mesaj, dar incepuse un film misto la HBO si cand m-am dus la culcare am uitat sa il trimit. Iar sotul nu le are cu forumul asa ca a inchis pagina.

Dana, sorry ca te contrazic, dar in timp ce eu spuneam pt prima data ta-ta pe drum era sora-mea
Btw, super cool diversificarea.

Adinush asistenta care nu e in stare sa foloseasca un cantar a examinat cap'sorul lui Ayleen? Sa tot ai incredere in observatiile ei.

Catalina, Evei ii dau doar Baby Drink. Uneori il bea cu placere imediat, alteori se stramba de parca ar bea lamaie. Dar pana la urma tot il bea. De 3-4 zile ii dau o zilnic cam 70 ml si vad ca face singura kk. Pana acum ii dadeam o data la 2-3 zile si tot asa facea si kk.

lore, Ce fetzisoara simpatica are Roni la prima lingurita de morcovete.

Nadia, esti tu frumoasa cu breton, dar Lidiuta e cu mult mai frumoasa. Asa ca nu te mai poza cu ea ca treci neobservata

Cum azi s-a incheiat anul scolar, colegele au fost la un restaurant si m-au invitat si pe mine. Am fost cu bebelina, care a fost o cumintica, a stat in brate cand a fost de stat in brate, apoi in carut cat am mancat. Partea misto e ca a facut kk si s-a murdarit pana la subsori. Bine ca luasem servetele+pampers de acasa. Insa lucruri aveam doar mai grosute. Si asa a ramas fi-mea in pampers si intr-o rochita de panza super sexi [:-)]
La toaleta am gasit o masa peste care am intins o paturica de-a ei si acolo am schimbat-o. Fi-mea nu a zis nici pas desi ramase nud si se cam pendulau pe acolo vreo 2 ospatari. Imi era un pic teama sa nu raceasca, de, curentul, dar vad ca nu are nimic.
Cand am ajuns acasa i-am facut un dus in chiuveta dupa care a dormit pana la ora de baie.

Emma~Ioana[marina], Denis (Natydea) (5 luni)
Iulia~ Maya (mirandolina), Maryam (Diana74) (4 luni)

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput