Hotelurile Formula1

Hotelurile Formula1 | Autor: Zenobia

Link direct la acest mesaj

Buna.

In timp ce vom fi in Franta in vara asta vrem sa dam o fuga si in Amsterdam. Din cate am vazut si din cate au spus si fetele, hotelurile Formula1 sunt cele mai accesibile. Insa am o nelamurire legata de asezarea lor. Sunt accesibile, se ajunge usor - am inteles ca nu sunt f aproape de centru. Se ajunge usor in centru sau ar fi mai bine sa rezerv ceva in zona centrala, mai scump, si sa scutesc banii de benzina? Nu stiu deloc cum sa fac... Poate ma lamureste cineva.

Pupici.

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Eu am experienta hotelurilor Formula 1 din Paris. Nu sunt in centru si dureaza minim 30 min sa ajungi in centru cu transportul in comun. Sunt o alegere buna daca vrei sa economisesti bani dar merg numai daca vrei sa pleci dimineata si sa te intorci seara la hotel sa dormi ca daca iti doresti sa mai treci pe la hotel in timpul zilei pierzi o groaza de timp cu drumul.

Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

La Formula 1 dusul si toaleta sint pe hol,la comun!E adevarat ca sint cele mai ieftine,dar eu una as opta pt EtapHotel!!Iar de mers cu masina in Paris nu te-as sfatui,e teroare ca sa te garezi!!Chiar daca e un pic mai scump,eu te sfatuiesc sa iei un hotel mai central si sa poti profita linistita de Paris!!
Vacanta placuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Mie una nu-mi plac pentru ca sunt destul de departe de centru si la aceste preturei poti gasii hoteluri destul de micute si faine mult mai aproape.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Si pe ma intereseaza subiectul. Venim maine la Paris si stam pana duminica.
Cait fii draguta si zii-mi si mie cateva adrese de hoteluri mai micute cu preturi cam ca la Formula 1, ca noi o sa avem si un copil cu noi si parca as vrea mai aproape de obiectivele turistice (pe cat posibil). Merci frumos.

cu bebe2 & David, pilotul "avid" (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Cred ca s-au incurcat doua mesaje. Eu merg in Amsterdam, nu in Paris. In Amsterdam am vazut ca e foarte scump la hotelurile din centru, de asta intrebam...

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Noi am rezervat la Formule 1 in Bruxelles acum doua luni, dar dupa ce am aflat cat de departe era de centru si faptul ca dusul si toaleta sunt la comun (ca nu am deschis ochii de la inceput) am anulat rezervarea.
Nu te-as sfatui sa alegi Formule 1, ce castigi din diferenta de pret platesti apoi ca sa ajungi in oras.

Niste linkuri pt rezervari, daca nu le-ai verificat deja:
http://www.easytobook.com/
http://www.all-hotels.com/amsterdam-hotels.htm
http://www.lastminute.com/site/find/World/Europe/Netherlands/North-Holland/Amsterdam/Amsterdam--Hotel.html
http://www.expedia.co.uk/destinations/Western%20Europe/Netherlands/Amsterdam.aspx
http://www.opodo.co.uk/uk/hotels/cheap-hotels-in-amsterdam.html

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Multumesc mult, Motanik. Problema e ca noi o sa fim cu masina, si m-ar fi intiresat daca se ajunge greu cu masina la acest hotel si de la el in centru. Acum ma apuc sa studiez linkurile.

Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Noi am facut greseala sa rezervam in Franta 2 nopti o camera la Formula 1, in Strassburg. Pe langa faptul ca e chiar la marginea orasului, a fost si murdar (am inteles ca nu toate sunt murdare, dar noi de asa ceva am avut parte).
Plus de asta, in Paris eu n-as sfatui pe nimeni sa circule cu masina. Mai bine platesti mai mult la hotel pt. a avea usor acces la transportul in comun, dar iti salvezi timp si nervi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Eu n-am intilnit hoteluri Formula 1 murdare, dusurile si WC-urile se curata automat dupa ce iesi. Insa e foarte penibil sa te plimbi in halat pe coridoare.

Pt citiva euro in plus e muuult mai convenabil hotelul Etap. Acolo exista sigur baie/dus si toilettes in camera. Cele din Paris sint in apropiere de soseaua de centura si exista metrou.

Uitati situl:

http://www.etaphotel.com/fr/home/index.shtml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Noi am facut aproape tot turul Frantei cu Formula 1, dar este adevarat ca au trecut peste 10 ani de atunci. Noua ne-a convenit f.mult, pentru ca stiam ca seara ajungem usor la un hotel sa dormim, (nu ne pierdem prin orase) si era si f.ieftin...Micul dejun inclus(croasante, cafea, bagheta) era perfect si plecam usor in fiecare zii spre alta destinatie. Peste tot unde am fost a fost extrem de curat si ne-am obisnuit repede cu WC si dusul pe hol...
Poate ca intre timp au aparut si alte alternative, mai confortabile. In cazul nostru, de 5 ani inchiriem pe internet apartamente de la particulari (vedeti subiectul separat unde am scris mai multe) si asa ne costa si mai ieftin.

Mergi la inceput